Kimisi evli, kimisi exini bekliyo seviyor falan ya da açık ilişki istiyorlar aşk bu kadar mı bitik ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOn binlerce erkek ve dişi insan var. Oncasının içinden biri çıkmıyor ise burada sorun önce senin. Soran karşı cins. Hem cins olarak yarattığınız algıdır. Ben evlenecek durumda bir çok insan tanıdım. Mesele birilerinde yarattıkları kriter. Kimse sade bir şey istemiyor, kimse aklı başında olup tek başına hareket etmiyor. Kız evlenmek istiyor ama arkadaşıyla beraber algıyla geliyor. İkea katologları gibi ev istiyorlar. Senin aşkının hiç bir kıymeti ortada kalmıyor. Ben neden aşık olamıyorum? Maddiyatçı ve ne istediği bilmeyen kızlar yüzünden. Kendim gibi elbet var diyorum, elbet bir gün denk geliriz. En kötü çay içeriz. Yaşanmamış aşkı anlatırız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu ex kelimesine aşırı ayar oluyorum. Neyse soruya gelecek olursak aşk veya sevgi diye bişey kalmadı. Namus, şeref de kalmadi insanlarda. Kimin eli kimin totosunda belli değil. her şey çıkar menfaat üzerine kurulmuş. Kadınlar ve erkekler de karşılıklı seviyorum ayağı yapıp oynuyor. Mevzu bundan ibaret
010 Yorumla- +1 yıl
Sevgi ayağı afedersin yatağa kadar amaç bu başka bisi degl
- +1 yıl
Öyle zaten ama bu enayiler farkında değil. Yatağa atamayan da en kötü ihtimal öpmenin, orasına burasına dokunmanın peşinde. Nude vs de olursa bazıları için yeter. Kendileri kullandırıp sonra da ağlıyorlar bıraktı sevmedi diye. Ben hiç evlenmeden cinsellik olaylarına giren bir ciftin evlendiğini, o adamın o kızı karısı yaptığını görmedim. Gerçi şimdi bu devirde çoğu evli pardon
- +1 yıl
İyide ben onlara uymak zorunda değilim kendimi neden kullandırtayım, neyin ne olduğunu biliyorm ve bunu dile getirdiğim için konuşmalarim 1 haftayı geçmiyor işlerine gelmiyor çünkü. Saçma sapan algılar normallestirmeler yüzünden hatta benim bu düşünce ile evde bile kalırsın söyle mi bile oldu düşünebiliyomusn afedersn kendini vrmszn kimseyi bulamazsın varsın bulmasın o kadar ucuz birimiyim
- +1 yıl
Tam aradığım kadın modeli ama işte bana da otellerden çıkmayanlar denk geldiği için ne hikmetse benim ki tanışır tanismaz bitiyor
- +1 yıl
Herkese tam tersi denk geliyor desene , neden böyle ki aynı ruhlu kişiler buluşsa hiçbir sorun olmaz ki
- +1 yıl
Biz tanışamıyoruz nedense çünkü yanlış insanlara gidiyor enerjimiz
- +1 yıl
Mesela ben senin gibi olan biriyle tanışsam muhtemelen enerjiler tutmayacak
- +1 yıl
Kimisi de denk gelmiyor enerjinin kralı olur ama denk gelemiyorlar
- +1 yıl
Enerjiler neden uyusmaz
- +1 yıl
Uyuşur mu bilmiyorum çünkü hep bize ters insanlara gidiyor enerjimiz. Belki şu yukarıda yazdığın gibi biriyle tanışmış olsaydım farklı olabilirdi ama öyle bir şey de yaşamadım. Cinsel yönden düzgün birini bulsam bu defa da egolu olur, havalı olur, ya da başka bişeyi vardır ilgisizdir vs gibisinden bir düşünce mi diyeyim önyargı mi diyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ne demek bilen var mı?
Bence gercek anlamda sevmeyi unuttuk
Sevişmeyi sevmek zannettik
https://www.youtube.com/embed/HaFCy-brAEg01 Yorumla- +1 yıl
Eig için tesekkürler👍
+1 yılAski yasayamiyoruz doğru duzgun insan yok hep menfaat için
01 Yorumla- +1 yıl
Cok haklısın canım erkrler bıktırdı artık gerçekten
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
74Cevap
+1 yılAşk diye bireyin çok azınlıkta olduğunu ve hak edeninin de aynı şekilde iki elin parmağını geçmeyeceğini düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAşk artık sadece bir kelimeden ibaret..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Aşk bitik değil de kişiler bitik 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çünkü aşk diye bir şey kalmadı maalesef.. insanlar karaktersiz ve güvenilmezdir
00 Yorumla
+1 yılNormal insan kalmadıki değisik değisik iliski isimleri seçenkler arasında kaybolanlar her gün birini seven tipler açıkçası böyle bir durumda aşık olmayı istemem. Sevgiyi tercih ederim bu yuzden aşık olmak ya da sevmek önemli değil kime olduğun önemli. Bu açıdan KS sayesinde gözüm açıldı toksikliğin her türüne şahit oldum KS yi elestirdigimden degil burasi aslında gercek hayatın görünmeyen tarafı yani aslında gercekten de daha gercek burada karaktersiz biri gercek hayatta eminim ki cok güzel rol yapıp kendini gizleyebiliyordur. İnsanları tanıma açısından faydalı buluyorum
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBitik değil. İnsanlar basit şeylerden mutlu olmuyor elindekilerle yetinmiyor, her şeyden çabuk sıkılıyor, olmayana sürekli özlem duyuyor. Sonra bunun adı aşk bitik oluyor. İnsanımız maalesef kendine bile bu konuda dürüst olamıyorken haliyle aşkı bulsa da göremez, görse de hissedemez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Aşk sevgi saygı evlilik tam birliktelik için görüştüğün insalarda gidiyor senden katbekat kötüsüne ziyan oluyor
Ondan sonra geliyor sana ağlamaya
Yarabandım ol der gibi
Bende diyorum ki yaran varsa insan olarak sararım ama geri kalanlar için tren kalktı gemi gitti uçak uçtu00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılArtık çoğunluk sadece seksin peşinde. İleride evlilik olayı kalmayacak zaten. O yüzden kızlar okuyun çalışın başınızın çaresine bakın. Evleneyim kocam bana baksın devri bitmek üzere. Aşk felan da hikaye. Aşk erkekler için sekse ulaşma bahanesi. Kadınlar için evleneyim kocam bana baksın bahanesi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılBen aşırı derecede çok korkuyorum herkesten güvenilir gelmiyor birde bir çoğu kandırıyor saf bulup korkuyorum artık stres katsayım artıyor
44 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma bacım ya , korkutuyor bu durum benide bulunmuyor artık
- +1 yıl
Korunmasız savunmasız buldukları anda hemen yalan söylüyorlar abimden başka koruyacak kimsemde yok
- +1 yıl
Benim oda yok, ama neyse ki gerçek niyetleri biliyorum kimsenin 2 tatlı lafına kanmam
- +1 yıl
Ben korkuyorum ya TV de ki kızlar gibi olursam diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatmak isteyip de tam olarak anlatamadıgim şey, o kadar doğru ki bu sorgu, cevap ise evet bu kadar bitik. Kendini harcatmaya razı olan bircok kişi de bir şekilde sonucu hüsran da olsa kendini kandırarak aşka yanaşıyor benim gibi tek tük kişi ise kendini geri çekiyor ve kimseye geçit vermiyor tanışmaya bile uğraşmaya değmiyor kimse sonuç çünkü bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Tek hobileri seks başkada bir şey yok seni seviyorum bu laf kesinlikle yalan aşkım balım çiçeğim yok kalbim bunlar hikaye taki yatağa kadar sonra zaten vs vs
13 Yorumla- +1 yıl
Bu keşke doğru olmasaydi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar git gide yalnizlaşıyor kadın erkek hayatımda kimse olmasın sessiz rahat bir hayat süreyim diye yalnızlığa alışıyor bir zaman sonrada kimseye tahammülü kalmıyor o yüzden evlilikler bile kısa sürüyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Bu yüzden köşeme çekildim bekliyorum 🤷♂️ Yanlış insanlarla olmaktansa yalnız olmak daha iyi. Bu arada aşk vs varda artık insan nerede ariyacagini bilmiyor. Ama buluncada çok da güzel oluyor.
10 YorumlaMerhaba malasef bu kadar bitik kötü durumda bununda en büyük nedenleri sosyal medya internet bağımlılığı olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Cok çok doğru
+1 yılÇok zor kaliteli ilişki kuracak kaliteli insan bulabilmek..
Zamanla kaliteliler de yanlış tercihlerinden dolayı yavaş yavaş 2. 3. 4. Kaliteye düşüyor..00 Yorumla
+1 yılTüm ülkeye aşık mı oldunuz diye şaka yapacaktım, neyse, olur olmadık insanların hayatınızda olacağına böylesi daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılmaalesef yeni sistem öyleymis ilerde daha iyi olur umudu vardı hele bı iş güç edinelim dedik ortada kaldık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın 25 mi bilmiyorum Fakat vücudun hoş gözüküyor kırmızı elbise sana ayrı bir dişilik katmış yüzünü görseydim daha güzel olurdu nasıl bir yüzün var Olgun mu çocuksu mu
014 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yılSoruma cevap verir misin
Cevap sahibi+1 yılCevap be
Cevap sahibi+1 yıl.. bekliyorum *
- +1 yıl
Çocuksu 🙄
Cevap sahibi+1 yılO zaman çek telefonu kenara da yüzünü göreyim. Takip attım ama kabul etmedin
- +1 yıl
Yahu niye , görmek zorunda misn
- +1 yıl
Görücüye mi çıkıyorm
Cevap sahibi+1 yılBu kırmızı elbiseli dişi ruhlu arzulatici vücutlu kadının görmek istiyorum yüzünü evet
- +1 yıl
Gerek yok bence
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin tekrar takip atacağım kabul edersen sevinirim
Cevap sahibi+1 yılKabul edecek misin
- +1 yıl
Etmediysem bir daha etmem anlamına geliyor
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin bay
Herkesin tek bir amacı var o da cinsellik bu devirde gerçek aşkı arayan enayidir çünkü yok öyle bir şey :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ne arasın la baazarda🙃 maalesef ki artık çoğunluk aşka, sevgiye değer vermiyor menfaat varsa varlar, çıkarları yoksa yoklar...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılO zmn sende aşk istiyosan evlilere yönel sonuçta aşk yani evlenmicenya
02 Yorumla- +1 yıl
Tövbe estağfurullah
- +1 yıl
E aşk istiyom Dion onlarda aşk verir
+1 yılCiddiyetsizliği maharet zanneden, böylece kendilerini de olmuş addeden nice ahmaklar olduğu için
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama @kıvırcıkk777
Sen istemiyorsun benceee02 Yorumla- +1 yıl
Abim ortada her şey gorunuyo zaten , ilişkiler batmış erkeklerden umudum yok ki
- +1 yıl
Çok iyi erkeklerde var mutlaka. Gerekirse sen kendin arastırıp bulacaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılBen bekar olduğum için şanslıyım. Zaten âşk denen bir şey de kalmadı. Ya mantık ilişkisi ya da uçkuruk
00 Yorumla
+1 yılBaşından beri bitikti benim için. Şimdi saygılı insana hasret kaldık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz öyle gibi ama nadir de olsa kaliteli insanlar kaldı bir yerlerde
10 Yorumla
+1 yılAşk içi boşaltılmış bir kelimeden ibaret artıp gerçek aşk sevgi diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılHer şey evlilik aşk meşk s*k** değil insanlar kafayı yemiş bence
00 Yorumla
+1 yılgünümüzde aşk da dijitalleşti her şey koca bir yalan sadece can sıkıntısına takılıyor millet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte kalan geçmişte kalmaya devam ediyor. Hepsi boş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yoo bitik falan değil. Yaşayabilecek kadar cesur olanlar yaşamaya devam ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa da benim gibi hiç sevgilisi olmayıp 20 li yaşlardan sonra kızlarla tanışmaya çalışan arkadaşlar var;
Yanlız bazen şükretmek de lazım; ya sizin kadar vasat olsaydık ilişkilerde 😂00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılDünyaya açıl dicem de dünyanin da pek farklı olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen ben de bulamıyorum valla erkek yok iyi olanları da kapmislar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı. Ne aşkı ülke de psikolojisi düzgün kimse yok herkese para lazım
00 Yorumla
+1 yılEvet sizin ülke insanı tuhafmiş ama insan çok
vardır aşık olacak biri00 YorumlaÇunku miletin aşk dediği yatakta bitiyor oysaki aşk bedeni değil ruhları sevmek ruhun birlesmesidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek aşkı öldürdük birazdan Helvasını yapacağım ben çayla yerim
00 Yorumla
+1 yılBencede kalmadı. Herkes başka şeyler derdin de saf aşk kalmamış..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalasef insanlar diğer insanlara pekte güven vermiyor. Mesale geçen biri ile konuştum arkadaş olalım mı dedim hayır dedi
02 Yorumla- +1 yıl
Hmmmm
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle arkadaş olalım dedik yok. Öyle olunca aşk yok diye baş vuruyoruz dkfk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sadece sevdiğim insanı bekliyorum. O canım beni bulamaz. Beni bulmasına yardımcı olmam lazım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü evlendik alisamadim sevemiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misn yaa
Cevap sahibi+1 yılMaalesef sakin sen öyle bir hata yapma
- +1 yıl
Üzüldüm ablam umarım mutlu olursun bisi diyemiyorum mi , yani bende de pek iç açıcı şeyler yok sevsem de bana cinsellk gözüyle bakıyorlar evlilik vaadi ile kandırıyorlar istediklerini alamadılar diye olmuyo işte
Cevap sahibi+1 yılAh canım benim ❤️ inşallah karşına seni hak edecek biri cıkar ❤️
- +1 yıl
Amin teşekkür ederim de bu devir de biraz zor gibi erkekler kendi annelerini bacılarını düşünmeden tanımadıkları kızların neyse bisi diyemiyorum ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEximi bekliyorum diyen, genelde kızlardır, sana eximi bekliyorum, seninle çıkamam diyecek erkek zannetmiyorum 😊 elini sallasan ellisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar kanki var emin ol var. Sadece sen denk gelmedin.
010 Yorumla- +1 yıl
25 yaşına kadar 1 tane doğrusuna denk gelmedim
Cevap sahibi+1 yılBiraz da kendini sorgulaman lazım bence
- +1 yıl
Pardon
Cevap sahibi+1 yılZooorttttt
- +1 yıl
Çocuk musun
Cevap sahibi+1 yılSöylediğimde ciddiydim kendini de sorgulaman lazim
- +1 yıl
Kendimi tek konuda sorgularım, neden bu kadar iyiyim insanlara anlayışliym diye
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde çok mutsuz olursun benden söylemesi
- +1 yıl
Kötü mü ol diyosn
Cevap sahibi+1 yılAdamına göre muamele yapacaksin
Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar bana hiç aşık olan olmadı ben de kimseye aşık olmadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aşık olmayın zaten direk mantık evliliği ya da mantık ilişkisi yapın gitsin, aşık olmak iyi bişey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArtik her şey basitleşti gibi oldu ama hala gerçek seven insanlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılExi hiç bir zaman unutamayacağım gibi hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış seçimler diyelim. Genelleme yapmak büyük hata olur
00 Yorumla25 yaşındayım hiç aşık olmadım olamadım ama çok istiyorum instada reelsleri izleyip iç çekiyoruz 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Niye olamiyosn
İnsanların yüreği çok zayıfladı. Ve aşk yüce yüreklere layıktır. En ufak ilgide uzaklaşıyorsunuz. Aşka layık kim kaldı..
00 YorumlaAşık olacak kişi değil cesareti. Kişi kalmadı herkes birbirinden korkar olmuş kimse kimseye güvenmiyor bu devirde ve haklılarda yanj
00 YorumlaGerçekten de öyle en iyisi rus ve ispanyol erkeklerr
01 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeklerinden hayır gelmeyeceğini galiba bende anladım
+1 yılBitik değil sadece iyi bir seçim yapamıyoruzz ya da zamanı tutturamıyoruz.
00 YorumlaAşk bitik durumdadır. Kimse huzur aramıyor. Kriterler ve statü arıyor herkes.
00 YorumlaAşk maşk önemsiz bir kaç tane gerçek arkadaşın olsun yeter bence
00 Yorumla
+1 yılVar da onları gören kimse yok. Sizler sadece aşık olunmayacaklari görmüyorsunuz...
00 YorumlaKimseyi beklemiyorum seni de ahhahaha
02 Yorumla- +1 yıl
Neee
Bu devirde bitmiştir
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar bitik teyze
03 Yorumla- +1 yıl
Netcez dayım
- +1 yıl
Ya sabretcez ya da sabretcez teyze
- +1 yıl
Eyw dayı
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kimi exini bekliyor, kimi evli... Aşık olacak kimse kalmadı, aşk bu kadar bitik mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne