Ben sadece hissettiklerimi söyledim?

Bu belkide çok uzun olmayacak bir yazıdır. İnsan hayatında ne kadar garip şeyler olur değilmi? Örneğin insan kendi hayatını sürdürüken kendini sevmezmi ya da kendimzi sevmemiz ne kadar zaman alır? Kendimizi sevmezsek başkaları sevsin diye kendimizden ödün verip onların bizi sevmesi için herşeyi mi yaparız? Bu sorularla belkide her gün düşünürüz ya da kendi hayatımızda uygularız? Siz kendinizi sevmek için ne yapıyorsunuz? Başka bir deyişle kendinizi sevmek için adım attınız mı ya da kendi ruhunuzu mutlu etmek için neler yaptıız? Belkide hayatımızda aşk gerekiyordur ama bizim için doğru olan kişi ya hiç karşımıza çıkmazsa ve hiçbir zaman sevilmiycek gibi hissedersek? Siz hiç çok srvipte terk edildiniz mi ben terk edildim de birini karşılıksız 2 yıl sevdim. Başka bir sevgilimde terk etmesine rağmen o an bile sadık oldum başkasını aramadım bile geri döner dedim ya güzel devam ya da tamamen kötü biter diye düşünüp 2 ay bekledim onu geldi de. Bazen sevdiklerimiz için her şeyi onları mutlu etmeye çalışsak onlar bizi sevdiğin söylese hatta gösterse bile bu hemen emin olabileceğimiz bir şey değilmiş ben her zaman bunu öğreniyorum hala bundan ders çıkartıyorum. Aslında aynı hatayı yapmamam lazım ama insan sevince hani gözüne perde inerya işte benim ki o hesap. Gerçekten sevdim seni ama sen naptın benden bir şans daha isterken çoktan başka birini bulmuşsun bile. Ben aramızı düzeltmeye çalışırken sen bana o kızı üzmek istemediğin için artık yazmamam ve aramamam gerektiğini söyledin ben hayatımda bu kadar yüzsüzlik görmedim. Tamam senin tipin olmayabilirim ama belki kilom da çok olabilir ama bu benim insan olduğum gerçeğini değiştirmez. Bir insan bu kadar değersiz görülemez ya hele de ben seni hep mutlu etmeye çalışırken. Demekki herkes 2. şansı haketmez bana bunu öğrettin bir daha kimseye ailem dahi olsa asla 2. şansı vermiycem. Bunu bana gerçekten çok iyi öğretti. Benim halen kalbim acırken senin gözyaşı dökerken belkide sen sevgilinle güle oynaya birliktesindir. Seni hala sevfiğim için mutlu olmanı çok isterim ama bana yaptıkların ve başka kızlara da yaptıysan eğer inşallah hiçbir zaman mutlu olmazsın. Belki bu yazıyı görürsün görmezsin bilemem ama buraya yazdıklarım düşündüklerimin yarısı bile değil

Ben sadece hissettiklerimi söyledim?