(buradaki yaşım gerçek değil, 23 yaşındayım) Arkadaşlar çok güzel giden bir ilişkim var, çok mutluyuz ve ailesi ile tanışmayı düşünüyorum. Annesi kapalı değil fakat namaz kılar ve inançlı birisi. Sevgilim de inançlı (ibadet konusunda benden daha iyi, oruç tutar arada cumaya da gider) bu arada ben de inançlıyım fakat özellikle benim ibadet boyutum pek yok. Alkol içen biriyim, sevgilim de arada içer. Saygım sonsuz asla karşı değilim dinlere, inançlara dediğim gibi ben de inançlıyım fakat günahkârım.
Şimdi ailesi çok iyi insanlar, bizimkiler de çok iyidir fakat bizimkiler din konusunda hiç bizi (kardeşlerimi ve beni) zorlamadı ama ailem de inançlıdır. Sevgilimle çok mutluyuz fakat işte korkum acaba benden hoşlanmama durumu olur mu bu durumdan dolayı? Gerçekten çok mutluyuz sadece böyle durumlar var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
abla gayet denk duruyorsunuz. annesi çarşaflı olsa bile yine kabul ediyorlar, korkma yüzüne bir şey diyemez
Gerçekten öyle örnekler var mı? Peki mutlular mı? Ben kayınvalidemle de kötü olmak istemem
eveet sizinki böyle bir durum değil hatta gayet normal. o çarşaflı kadın halam ve önceden ilişkiyi ne kadar istemese de kızı görünce canım kızım ayakları yapıyor 😄 ailesi normal bir aileyse senin gibi birine kötülük yapmaz herhalde
Ailem çok iyidir. Annem babam emekli öğretmenler. Benim ailem sevgilimi çok benimser, amcamlar dayımlar hepsi çok severler. Kuzenlerim hep kral kral diye peşinde 😂😂 Allah mesut etsin bu arada, peki halanızla kız arasında samimi bir ilişki var mı
halam kızla tanışmadan önce giyimi yüzünden istemiyordu, kız biraz açık giyiniyor ve ayrıldıklarında da once cıkanlarında gece hayatı storyleri vardı mesela, kuzenim icin de kıskanmıyor diyip kızıyordu ve hic onlarlık bir hayat degil. alkol iciyorlar mı bilmiyorum ama icmislerdir diye dusunuyorum. eskiden bizimle dedikodusunu yaparken su an gayet iyiler. eniştem de kızım diye sarılıyor. artık benimsediler, kız kapalı giyinmeye meyilli zaten tek istemedikleri buydu diye biliyorum alkol varsa onu da istemezler tabii. sizin aileleriniz icin de alkol konusu gecmesin mumkunse. ibadetler degil de onlara karsı tavrın daha onemli ve her iki taraf da güler yüzlüyle sıkıntı cıkmaz bence. umarım cok mutlu olursunuz, allah tamamına erdirsin.
Ya çok ama çok teşekkür ederim Allah sana daha da iyilerini versin bir tanesin çok ama çooook sağ ol uğraşıp yazmışsın ❤️❤️❤️❤️
rica ederim canım, ben teşekkür ederim amiinnn 😌 bir sure sonra alısıyorlar, siz umarım iyi anlasıp iyi devam edersiniz ❤️
Sen kendıne guvenıyorsan onlar neden begenmesın
Ama benlik bir durum değil ki
Evlılıge hazırsan ve ıster ıstemez kısıtlamalara karsı boyun egeceksen manasında dedim
Mesela ne gibi kısıtlama
Mesela eşin alkol almana ızın vermeyebılır. Aıle zıyaretlerı cocuk meselelerı vs
Eşim de içiyor ki, aile ziyaretlerine giderim sorun yok ama çocuk olayı neden olsun ki
Kabul ederler çocuklarının mutlugu için
Dediğim gibi ben onlara kötülük asla yapmam hatta elimden geldiğince yardımcı bile olurum, sevgilimi çok seviyorum ve sevgilim ailesine değer verdiği gibi ben de değer veririm
Ne güzel işte neden kabul etmesinler senin gibi birisini
İnşallah ya ne bileyim alkol içiyorum, tırnaklarım ojeli vs belki hoşlanmazlar da tanımıyorum
Xperin varsa bir şey soylicem sana gelsene bi
Yok teşekkür ederim
Eder belki
Git kendilerine sor
Etmez
Neden
Aciksin
Ama ne alakası var kendisi de açık
Benim fikrim
Tamam
İki kişi anlaştıysa aileye söz düşmez
Öyle olmuyor ama