Hayallerini süsleyen o aşkkolik sevgili ya da eşe kavuştun fakat tanıdığın gibi değil de işkolik birine dönüştü ne yapardın?
🙃🙃😶

Hayallerini süsleyen o aşkkolik sevgili ya da eşe kavuştun fakat tanıdığın gibi değil de işkolik birine dönüştü ne yapardın?
🙃🙃😶

Ben sevgilime/eşime tüm işlerindeki başarısıyla inanır ve destek olurum ama ilişkide kadın ve erkek birbirlerine olan ilgilerini her fırsatta göstermeliler.. İşler, meşguliyetler kesinlikle karşılıklı aşka ve romantizme engel olmamalı.. Devamlı bir davranış biçimi olmaması çok önemli, geçici ve anlık olmalı yoksa cidden sıkıntı olur o da hoş değil, kadın da erkek te buna çok dikkat etmeli..✔️
Maddi sıkıntısı olmadığı halde işkolik olan biriyle evlenmek istemem yalnız yaşamak daha iyi olur en azından varlığı bilinmez
Bencede ya toprak doyursun olur tepkim artık sürekli kazan kazan peşinde olana😀
Döverim🥺 ağzını burnunu kırarım özletmesin kendini 🥺
😂😂
Evet aşık olduğum için tahammül edebilirim tabi ki de.. sonuç olarak işkolik olmak birbirimize zaman ayırmamızı engellemez.. hatta onun işin de başarılı olması beni de çok mutlu eder.. ama eğer çiftler birbirine hiç zaman ve ilgi vermiyorsa o zaman bu tabi ki de büyük bir sorun olacaktır
Evet iş dışında hayat varlığını unutuyorsa sıkıntı🙃
Cevap
14Cevap
Bir şeye kolik olacak ise o ben olmalıyım, iş nedir..
Tahammül edemem, ben ilgi severim hep iş hep iş olmaz yaa😀
Aynen iş ortakları evliliğine döner bencede😂😂
😅😅
Bu ben maaslef o kadar işimle ilgiliydim ki yemek yerken bile çalışırdım, yolda giderken acaba daha iyi nasıl olur diye düşünürdüm sonra farkettim ki evet isimde iyi oluyorum ama ailem dahil sevdiğim inananlarla ilgilenmiyorum yani o yüzden yavaş yavaş azalttım bunu iyi ve katlanılabilir bir şey değil bu
Bende buyum biraz 😀
Ya iş dısında bir hayatımi asla unutmam ama aşka daha kapalı oldum fark ettimki🙃
Yani işi yüzünden beni ihmal ediyorsa tahammül edemem kusura bakmasın.
Tabiki bir zahmet😂💜
Hayır edemem çünkü ilgiden zamandan sevgiden beni mshrilumu bırakması beni değersizleştirir
🎯🎯💝
❤️❤️
Evdeki durumuna bağlı. Evi de aksatmıyorsa sıkıntı yok. Bu aksaklık yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik demek değil. İkili ilişkilerimiz veya başka şeyler engel oluyorsa o zaman sıkıntı. Diğerlerini yoksa ben de yaparım.
evet edebilirim evde bütün gün boş boş yapıp tembellik yapacağına çalışan insan benim gözümde daha değerlidir
Aslinda ilişkinin başlarında askılık olabilir ama zaten zamanla iskolik olunur bu yüzden tahamul ediliyor
Sadece ünlüler tahamul edemiyor
İşine gücüne karışırım 😏 müşterisi olurum sjdjdk
Büyük konuşmamak lazım ama Sanmıyorum benim için ilişkilerde birbirine zaman ayırmak önemli.
Hayir edilmez çünkü sevgililik veya evlilik kalmaz ortada
tahammul edemem nerde ilgi nerde sevgiii
🍀🍀
O kazansın ben yiyeyim hay hay 😂😂
😂😂
Aşkı beceremeyen işkolik olurmuş 😄
Ahahah evet😂😂
Sen bilirsin doğru insan ve zamanı boş ver.
#Akıllıkadınlarbilir🩷💅🏻🎯
Evet böyle cool cevap verirsin aşkı beceremedin diyene😂
Kavga çıkar muhtemelen 😂
Öyle valla ama bende su an işkolik bir tipim o yüzden duygusal ilişkilere de izoleyim😂
İlerde böyle bir adam olacağım karı kayacak bana
Bitişi göze alman gerek🙃
Galiba
Hayır ne bana eş ne çocuklarıma baba olur
Tembel olmasından iyidir bence
Edilmez bisco
Aynen meri edilmemeli😂
Sende işkoliğe dönüştün haha
Ahahh evet ben diyorum bir de bana bak dimi😂😂😂
Ah bisco ah ahahhs
😝😂😂🤫
Dengesiz mnyaklarla işim olmaz.