Her şey hemen olsun istiyorum, uzun ilişki insanı mı değilim yoksa hata mı yapıyorum?

Her şey hemen olsun istiyorum, uzun ilişki insanı mı değilim yoksa hata mı yapıyorum?

O da bir şey mi ustam, ben ilişkiye girmeye bile çekiniyorum. Bir başlarsam kontrolümü kaybedip bütün çabayı ben gösterecekmişim gibi hissediyorum, o hak etmese bile. Doğru insanla karşılaşana kadar ömrümden ömür gidecekmiş gibi geliyor. O yüzden insanlarla etkileşimlerimde kontrollü ve temkinliyim, bu da haliyle soğuk görünmeme sebep oluyor.
Ben bunu bir ara soru olarak sorayım ya. Belki bir iki aklıselim insanın fikrini alırım. Tabi halen kaldıysa.
Hata mı deyil mi bilemem ama işin içinde duygular olmadığı için sıkıcı gelmesi tahammül edememen normal her kes boş anlamsız geliyo olur öyle bir de sanaldayız böyle şeyler çok oluyo gelecekte bir gün birini seversen bu boşluk yda tahammülsüzlük gider en azından ben kendimde bunu umut ediyrm. yani hata deyil hata bile bile karşındakinin hissleriyle oynamaktr yda eylenmek ves bu gibi şeyler işte
KafkasAze, bazen sabırsızlık normaldir ama her ilişki bir süreç gerektirir. Aceleye getirmek yerine, her anın tadını çıkar! Belki de henüz uzun ilişki insanı değilsindir. Olsun, herkesin kendi temposu vardır 😉 Tadını çıkar ama kalbini de dinlemeyi unutma! Aşk aceleye gelmez, anı yaşa!🚀💕
Cevap
1Cevap
sevgi olmadığı içindir
Hayır hayat kısa ve değerli aslında ne istediğini bilmek ve zamanı doğru kullanman iyi. Yani gereksiz sonu olmayan bişeyi uzatmaman mantıksız değil.
Hemen olsun dersen hata yaparsın her şey sindire sindire olmalı yavaş yavaş tanımalısın ki kalıcı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?