2-3 defa gitmişliğim vardı sırf eğlence olsun diye ama normalde soyledikleri doğru çıkmış.. fakat bu nasıl mümkün oluyor..
Baştan 5 hafrlı dedi, sonra ardından bu harf var bu da var bu da var bu son sonra da ismini söyledi bu dimi dedi.. ben öyle kaldım..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yasından dolayı bunamıs da olabilirsin teyze
Yaşım 28 :) çok da teyzen olmuyorum..
teyze aramızda kooocaman bi cocuk kadar yas farkı var teyzesin mlsf
Canım benim sen yat uyu büyümen lazım 😄
sen uyu ihtiyar ben roblox oynicam
🤣🤣🤣🤣 bak seni sevdim beni güldürdün 🌸hiç güleceğim yoktu
ay guldurduysem ne hos teyze ya valla uzulme ben sakasına burdaki benden buyuk herkese teyze/amca diyorum kisisel degil hahahaha🥺🫂
Yok be kızım 😂♥️ ben hala gülüyorum bide yorumlara bak herkes ne demiş.. bende soruyorum kadın bana adam seni seviyor dedi ismini söyledi.. seviyor olabilir mi hahahahaahahahaa.. çoğu şeyler doğru çıktı annammmm 🤣🤣🤣
28 yaşındayız nelere şahit olduk baksana hala şoktayım 🤣
hangi tarotcu o ya biz arkadaslarla bi ugrayalım ona İstanbul veya Aydın’daysa okeydir hahahahah
Bi uğrayin sonra gel yorum yaz bakalım ama ordan çıkan kız ağlayacağım dedi 😂 ve ilk defa gelmiyormuş..
teyze ben bi de yeni aldatıldım tutunacak dal arıyorum ya hahshahaha konum da yakın harika valla
Ay canım benim yapım duygusal olsa da yine söylerim. Değemez her şey unutuluyor.. Çöpluk çöplukte kalsın.. veee sakın affetme yine yapar
cok asıgım ama gercekten assssla affetmem boyle bir seyin affı katiyen yok, onun da barısmak istemeye gram niyeti yok zaten cok mutlu yeni sevgilisiyle hem o benden kısa oldugu icin hep bana topuklu giyme diyodu yeni sevgilisi ondan kısa hdhshahahahah
Ahhahajaj gebersinler.. kafısında börek mi yiyecektin.. daha yakışıklıyı bulursun hiç dert etme yaşın da genç.. teyzen bilir bak 🤣
teyze olaysın ya hshahahshdhahaha
Az şey görmedik teyzecim 🤣🤣 28 e geldik hala bak seviyor olabilir mi diyoruz hahahahahahah
Teyzen 2 sene yalnızdı şimdi yeniden sevmeye öğreniyor 🤣 değer mi değemez mi bakalım
ay teyzem ya hdhahahahahaha hakkında hayırlısı neyse o olsun valla🫂🫂
Teyzen old shool.. bu yeni deviye ayak uyduramadı.. herkes yat yere yat yere 🤣🤣🤣🤣 adam kalmadı
teyzeee yaaa hshahahshahahagshaha
Teyzeni dinle yeni devir çok kötü.. kendine dikkat et.. sonra yazarım teyzemmm
uyuyorummm.. gündüz iş var
iyi uykular teyzem ya🥺🫂
Öptum teyzem ve güzel şeyleri düşünmeye bak sakın sinirlenme 🫶🏼
Abbooooooooo sana kabaran bişey var da dedi mi
HDHAHAHAHAHAHGSHAHAHA
Kanki gitmek ister misin adres vereyim
Kalsın cancazım
Cinlerden haber almıştır.
Ama nasıl ya bide söyledikleri doğru çıkıyor
Pek inanmıyorum maalesef
Neye inanmıyorsun.. söyledi işte
Bilemicem artık nerde bu tarotçu?
Cihangir Beyoğlu
Kadınlar kahvesi
Meryem hanım
İstabulda değilim maalesef Ankara'da yaşıyorum yine de teşekkür ederim
Online baktır istiyorsan çok değil 250 tl
ve merak ederim..
Benden önce çıkan bir kız vardı ağlayacağım dedi ve oturdu.. ondan sonra onun arkadaşı girdi erkekti.. Kıza dedim pardpm Meryem hanıma mı baktırdınız nasıl baktı.. ben dedi ilk defa gelmiyorum ona ama detaya kadar ve söyledikleri çıkıyor dedi.. çok şaşırdım..
Girdiğimde de öylece kaldım.. Merak ederim baktırırsan yaz
Online hangi hesaptan bakıyor nasıl oluyor bilgi verebilir misin?
Ararsanız online dr bakıyorlar çok merak ediyorsanız 🤣 ben merak ettim diğerlere ne der acaba
Pardon yalnış yorum gitmiş şimdi veriyprum
+90 507 872 54 87 Kadınlar kahvesi
google de bu numara çıkıyor
Ben gitmeden burdan aradım kim bar diye..
Bir arkadaşım online baktıracak yarın, yurtdışında diye bakalım ne der..
Siz burada iseniz ibanda 250 tl atınca bakabilirlet.. Baktırırsanız ama Meryem hanımın bakmasını isteyin.. en çok onun için sıra vardı
Cinli
Peki ne olacak nasık bilebilir
Cinlerdir kanka
Nasıl ama ya bide söyledikleri doğru çıkıyor nasıl mümkün
Ruhbandır bilgi alıyordur
Peki o adamın sorunları nasıl bilebilir 🤣 ben bilmeden
anlamak istemiyorsun gelecek hariç her şeyi biliyorlar
Ya ben sizi anlıyorum fakat mesela adam için bir şey söyledi.. sonra adam bana 2-3 gün sonra aynı şeyi söyledi..
A bide beni sevdiğini söyledi 🤣🤣 acaba seviyor mu ahhahaahahaha çoğu şeyler doğru çünkü hahahahahaha
ıq bayağı düşük kanka türkçe konuşuyorum anlamıyorsun kapasiteni genişlet
Canım benim.
1. yabancıyım
2. her şey anladım ( geleceğe hariç her şey biliyor. Bende soruyorum adamın yaşadığı sıkıntıları nerden bilebilir ben bilmeden, ya da beni sevdiğini nerden bilebilir? Bana bu tuhaf geliyor)
hemen de atlamayın iq düşükmüş bilmem ne :)
Korkulur onlardan 😅
Yani bu kadından şoke girdim.. nasıl da pat diye söyledi... bey dedi dimi 🤣🤣🤣
Ağzına kürekle vururdum 😅
Ama pes yani 🤣 bide söyledği şey nasıl doğru çıkıyor? Cinler o adamı da mı anlatıyor hahahaah
Dur anlatma ya 😂
ama merak ettim vallahı ilk defa biri sevdiğim adamın ismini söyledi.. Benden önce çıkan kız da ağlayacağım dedi.. bende sordum güzel bakıyor mu diye.. Kız da diyor ki detaya kadar ben ilk defa gelmiyorum ama hep aynı kadına geliyorum.. çok iyi bakıyor diyor hahahaahha.. Girince anladım ahahahahaba
A bide beni sevdiğini söyledi 🤣🤣 acaba seviyor mu ahhahaahahaha çoğu şeyler doğru çünkü hahahahahaha
Sal artık beni 😅
Ama olmaz şimdi 😂
Ama salman lazım 😅
Ama şimdi adam beni seviyor mu sevmiyor mu.. Teyzemin dedikleri ya doğru ise 😂
Bak şakası yok.. önemli bir şey bu
Mesaj atan senmisin
Yok be
Hey Allahım ya 😅
Sence seviyor olabilir mi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥲
Uyuyor şu an sonra sonra 😅
Sende ama boş çıktın 🤣🤣🤣 papatya alıp seviyor mu sevmiyor mu sormaya başlayacağım hahahahahahahahaahab
Sevmiyorum valla yorumlar sağlam hahahahaha
Olmaz
napalım
Dediğim 😅