Sürekli işinin olduğunu söyleyen, haliyle yeterli ilgi alakayı veremediği için ayrılmak olur mu?

İnci🖤
Sürekli işinin olduğunu söyleyen, haliyle yeterli ilgi alakayı veremediği için ayrılmak olur mu?

İnci🖤
Benim şahsen rahatsız olduğum bi' konu diyebilirim. Kimi insanlara farklı gözükebilir. Telefonu sürekli elinde olan birisiyle buluştuğumda mekanda bile tuvalete telefonla giden birisiyle yüz yüze görüşme bittikten sonra konuşma esnasında işim var diyip whatsappa girip aktif olup yazmayıp, yazmadan çıkınca ben bu kişiden soğuyorum bu kişilerden asla şaşmayın sıkıldığı vakit yazıyordur veya da meşgul değildir birisi mesaj atmıştır ama sürekli telefonu elinde olan birisi işim var dediyse konuşamak istemediğini belirtisi. Gerçek anlamda işi olduğu zaman karşı kişi o an yaptığı işinin hakkında bilgi verir, fotoğraf atar. İşi olsa bile 30 dakikalık iş yapıyorsa illa 30 dakikadan 1,2 dakika vakit ayırır. Ayırmıyorsa da ciddi işi vardır ve mutlaka dönüş yapar elbet.
ama yok 1 saat, 2. saat 3 saaten beri nerdeyse 240 dakikadan sadece 1 dakika yazmaya müsait değilse bırak konuşma.
Sürekli işim var sürekli çişim var diyen biri yalan söylüyordur
Seni yedekte tutuyordur
Yok müsait değilim
Yok ailemin yanındayım
Yok işte yok yemekte yok orada yok burada filan
Geçiniz bu ayakları ben bir dönem hayatımdaki insanin 1günde Türkiye’nin bir ucundan 1 ucuna gittim
Neden biliyor musun sadece 2 saat kaldım
Desteğe ihtiyacı vardı yaşadığı bir vefat durumdan dolayı
Kimse kimseye masal anlatmasın
Sevmeyi geçtim sadece değerli olsan onun gözünde gider lavaboya yine arar nokta
Olur tabi. Dünyanın en meşgul insanının bile telefonunu yoklayacak birkaç saniyesi olabiliyorken sıradan vatandaşın nasıl telefona bakamayacak kadar işi yoğun olabilir? Kuyruklu kulaklı yalan. İlgilenmediğini düşünüp en kısa sürede gemileri yakarım.
Evet, ayrılma sebebidir. Kimsenin sürekli işi olamaz. Olsa bile arada boşluğu olur.
İki elimiz kanda da olsa sevdiğimize yazarız biz. Millet de bir değişik olmuş.
Cevap
46Cevap
Sürekli iş olayı yalan tabiki ve evet ayrılma nedenidir
O cakayı başkalarına satacak, bana meşgul olamaz..
Bence ayrılma nedenidir.. yani insanın işi olabilir bu çok normal ya da o an modu düşüktür yazmak istememiştir.. ama sürekli tekrar ediyorsa zaten sevmemiş demektir ayda takmıyor demekti ki bu durumda da direk ayrılırdım ben
Mesela senin sonsuz kredin var abla istediğin kadar geç dönebilirsin :D
Ben aciklamasini yaparak ozurler dileyerek dönüyorum sana🧡
Ne özürü abla hiç gerek yok 🧡🙏
Evet, benim için sürekli geç yazmak ve yeterli ilgiyi göstermemek bir ilişkiyi bitirme sebebi olur. İletişim, ilişkilerin temel taşlarından biridir ve bu eksik olduğunda taraflar birbirini ihmal edilmiş beni ihmal etmiş olur. Kendi düşüncem, bir ilişkiyi sürdürmek karşılıklı ilgi ve özen gerektirir, bu eksik olduğunda ayrılmak makul bir seçenek demektir.
Hayır bu ayrılma sebebi olmaz bence
Sonuçta işleri vardır ve olabilir
Fakat tamamen zaman ayırmıyor hiç bir şekilde sana uğramıyorsa
Ayrılmak çare olabilir sonuç olarak
Ama son olarak oturup konuşmak gerekiyor sonra karar verilir
Sence ben konuşmadan onu yollar miyim ay çenem bir düşük ki anlatamam... olmuyor Ömer ya bazen olmaz ya olmuyor işte
Bence konuşmadan ayrılacak birisi değilsin
Senin Muhakkak bir çıkış yolu bulacağına inanıyorum
Ama bazen konuşmakta yetmiyor
Yani nasıl desem bazen mesafeyi seninde uzatman gerekebilir
Durumu gözetlemek için
Kontrol altına alıp alamayacağını
Durumu toparlayıp toparlayamayacağını görmene yardımcı olur
En azından bana göre böyle
Çenen düşük değildir ya öylede değildir yani😂
Sen sonuçları değiştirebilecek bir karaktere sahipsin bence
Yolu yanlışsa doğru yola sevk edebilecek güç ve kelimeleri doğru kullanabilme potansiyelin çok iyi
Doğru zamanda doğru kelimeler işi bitirir.
Ya ne guzel yazdın iki kere okudum... teşekkür ederim mesela ben uğraşıp ugrasip en sonda artik nasip kader derim gerçekten zorlamamak lazim vardir bi hayır
Teşekkür ederim 🙏🏽
Rica ederim 😇
Bazende doğru bir şekilde üzerine gitmek gerekir
Altından bilmediğin nedenler sebepler çıkabilir
Hemen pes etmek sana göre bir şey değil
Ben sonuna kadar direneceğine eminim
Ve bu direnme onun gardının düşmesine ve gerçekleri sana açmasına yol açacaktır
Bu yöntem ile tamamen neler olup bittiğini anlayıp
Düğümü oradan çözmenin önü açılacak
Biraz zor ama eğlenceli bir oyun olur
Bazen oynamak gerekir doğruyu bulmak için yapacak bir şey yok 😂
İşim var olayı kısmen önemli. Eğer çalışıyor ise doğal olarak sık yazamıyorsa bunu anlarım. Çünkü ben de çalışırken bazen kafamı kaşıyacak zamanı bulamıyorum. Telefonun yerini unutuyorum :D ama boş zamanında, işte olmadığı sürede sürekli geç yazıyorsun hiç vaktim yok diyorsa o yalandır. İnsan istediği kişiye zaman oluşturur. Böyle bir durum ayrılık sebebidir.
Ben ilgi kadınıyım sen ilgi seversin sevmezsin beni ilgilendirmez :D jsmsjsm
Gayet olur çokta güzel olur ilişkinin nerdeyse her şeyi. Hayatımda süs niyetine olucak birini istemiyorum istemem.
Ne kadar yoğun olunabilir ki bu hayatta? Köle değilse mutlaka ayıracak bir vakti vardır. Olmali
Başını kaldıramıyormuş falan
Bana inandırıcı gelmiyor. 24 saat boyunca meşgul değildir sonuçta. Mısırda köle değilse tabi.
Mısırda değil de pakistanda köleyse 🙄
@Degisik_-_ Pakistan da kölelere yemek izni veriyorlar 😄 o arada ulaşabilir
Vay be mısırda ki kölelerin işi zor be
@Degisik_-_ onlara da soğuk bira veriliyormuş 😄 çok zor değil bence
Belki... Ama bazı kızlar tam bir komedi. 3 dakika geç yaziyorsun. Yazmayı kesiyorlar. O biçim takıntılı tipler var yani.
3 mü jxsjsjs vay ben nerelere gidem
O kadar da olamaz herhalde yaa 😀
İhmal eden, ihmal edilene ilişkinin ipini vermiş olur. Dayanabildiğin kadar tut, ve sabrın kalmadıysa bırak gitsin diyordur.
Sürekli olmayan, bir zamandan sonra lazım da olmuyor.. Salıvereceksin...
Hayir degil, bos oldugu vakit konusuruz. Ama soyle bir sey de var konusabildigimiz vakit cok azsa problem olabilir, ilgi alaka da azalabilir haliyle. Yine de olmazdi benim icin, asiri gec veya hep boyle olmasi haric.
Geçerli sebebi varsa sorun değil. Herkesin işi gücü var. Yaşadığı bir hayat var. Ama öyle keyfine paşam canı sıkılınca yazıyorsa tek kelime etmeden yol verilmeli. 😃
Başka öncelikleri olan insanın hayatında olmak / olmaya çalışmak kadar saçma bir şey yok. Uzun vadede oturup konuşulacak bir durumdur ve evet ayrılma sebebi bile olabilir.
Bana kalırsa bir sebeptir ve ortada ciddi bir sevgi konusu yoktur sadece vakit geçirmek için öylesine bir insan olarak görüyorsundur karşı taraftaki de bu şekilde hissetmek istemez
Sürekli olursa evet ayrılma sebebi. 1 kere olur 2 kere olur sonrasında benimle ilgilenmediğini düşünürüm ki ben geç yazmayı hiç istemem. Görür görmez cevap atsın 😤
Sürekli iş olmaz. Seven insan zaman yaratır ilgiyi verir mutlaka. O kişi sevmiyordum uzak durmak ve soğutmak istiyor olabilir.
Yaptığı işten dolayı her zaman yazamıyordur veya mesajlaşmayı sevmiyor da olabilir konuşarak iletişim kurun
Süreklilikte olması değersizlik göstergesi haline gelir. Yoksa elbet her an direkt yanıt verilemeyebilir günün yoğunluğunda.
İş saattinde iş olur tabi ama iş saatleri dışında ne yapıyor ona bakmalı ona rağmen yazmıyorsa ayrılık vakti gelmiş geçiyor bile
Evet. İşi yoksa günlük bi saatini ayırmalı. Yoksa sürekli geç yazmanın tahammül edilebilir bir tarafı yok
Sürekli geç yazan insan benden uzak dursun, bir insan sürekli geç yazamaz. Sürekli bana geç yazan, başkasına müsaittir...
Olabilir. Bir insan sürekli meşgul olamaz. Mutlaka hayatında başka biri ya da birileri vardır.
Beni bırak demektir.. böylesi elemanı uzaydaki kara deliğe yollamayan insan değildir..
Sözsüz olarak yazma demenin en nazik yolu geç yazmaktır✔️
Bence olur Bir ilişkide ilgi sevgi yoksa öyle bir ilişki istemem
Sürekli değil , sağlam bir nedeni yok ise tek sefer bile yeterli
Olamaz herkesin işi gücü var bence pek de yazmamak lazım yüzyüze görüşmek en güzeli
Sürekli geç yazıyorsa sıkıntı ilgisizlik ve sevgisizlik bir ilişkinin bitmesi için yeterli bence.
Keyfi olarak geç yazılıyorsa direkt yol vermek lazım.
Kesin ikizler ya kesin 😂
Uzun zamandır yapmıyordum canım çekti 😂
bir işi varsa problem yok ama işi olmadığı zamanda bu şekilde geç cevap veriliyorsa evet.
En sevmediğim şey bu. Sürekli geç bakıyorsa ayrılma sebebi
Geç yazabilir işi vardır canı istemez ne var ki bunda ama tabi açık dille söylerse saygı duyarım
Sürekli geç yazan biri zaten sevmiyordur
Benim için olabilir
İsteyen istediği kadar geç yazsin hayat akıyor ve kaybetme korkusu olmayan insanı kaybetmekten korkmayin geç yaziyorsa sizde geç yazın ya da yazmayin keşke bunları bende daha önceden bilseydim 🥲
Ayrılma engelleme sebebi
Başkalarıyla işi var demek
Boyu devrilsin jsjss
Sürekli geç cevap alan kişi kendisini değersiz hisseder , bence insanin kendisini değersiz hissetmesi ilişkinin bitmesi için bir sebep olabilir.
bence ayrılma nedenidir
eğer flörtseniz çok sorun olmaz ama sev iseniz kesinlikle ayrılma sebebi
Olabilir evet. Önemsenmediğiniz anlamına gelebilir veya karşı taraf çok yoğun da olabilir aksine
Verilen mesaj senden önemli işlerim var demeye geliyorsa neden olmasın
Sürekli geç yazdığı için değil ama ilgisizlikten olur evet
Evet isteyen bi şekilde yazar derler ya iki eli kanda olsa yazar aynende oyle heleki sürekli diyosun
Ayrılmayı kafaya koyana erken geç bahane be inci.
Kesinlikle ayrılık sebebidir.
Olur geç yazan sallamıyordur net
Yol vermek için geç yazıyor olabilir
Evet kesinlikle olur.
Çünkü ilgisi yok merak etmez evet sebeb olabilir
İnfaz sebebi bence
Bir iki üç ayrılırım saygısızlıktır
Değildir güvenmek lazımdır
Evet olabilir sürekli olursa
En sevmediğim şey. İşim gücüm yok seni mi beklicem
Gayette ayrılma sebebi.
Ne kadar geç 🖤
Sürekli işte, her mesajin arasina saatler giriyor gunde 2 ya da 3 mesaja düşüyor hafta sonlari yok mesela jdjsjs
Ee bunu yaşadim ben jss
Kargocu sjsjsh
Bence evet
Terkederim.
Yoksun bayadir
Tamam... ben hesabi silip gittin sandim
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?