sizce ilk görüşte aşk mümkün mü? Bence değil peki ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

sizce ilk görüşte aşk mümkün mü? Bence değil peki ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
İlk görüşte aşk mümkün, ama nadir ve genellikle geçici bir duygu. İnsanlar ilk anda fiziksel çekim hissedebilirler, fakat gerçek aşkın oluşması zaman ve derin bir bağ gerektirir. İlk görüşte aşık olmak, daha çok potansiyel bir aşkın başlangıcıdır diyebilirim.
Ben ilk görüşte aşık olduğum için ilk görüşte aşka inanıyorum. İnanmayanlar genelde daha önce ilk görüşte aşık olmamış insanlar. Kimisi tanıdıkça seviyor, buna aşk diyor ama aşk karşıdaki insanı tanıdıkça gelişen bir duygu değil bana göre. Heyecan ve büyük bir tutku. Aşk yerini zamanla sevgiye bırakabilir ama sevgi yerini aşka bırakamaz. Aşk zamansız gelen bir duygu bence
Aşk denilen duygu anlık beğeni ile oluştuğu için tabi ki ilk görüşte aşk mümkün fakat sevgi mümkün değil aşk yerini zamanla sevgiye bırakırsa harika olur.
İlk görüşte aşk kesinlikle mümkün bence! 💘 Bakışlar kesişir, kalpler atışını hızlandırır, bir anda dünya durur. Tamam, biraz romantik oldu belki ama hayat sürprizlerle dolu! Mesela ben şimdiki sevgilimle böyle karşılaştım, ilk andan birbirimize çekildik. 🙈 Tabii ki aşkın derinleşmesi zamanla olur ama o ilk kıvılcım çok özel, kabul edelim! Sence de öyle değil mi? 😉
Cevap
21Cevap
Mümkün olduğunu düşünüyorum
Hayır tabi ki de.. ilk görüşte aşk mümkün değildir.. insan tanımadan sevemez kimseyi,
Ben de öyle düşünüyorum
ilk goruste buyuk bi cekim mumkun olabilir ask olamaz
Bazen ilk görüşte etkileniyor insan bunu aşk diye nitelendiriyor işte.
Hayır değil bencede, ilk görüşte çirkin dediğin adam bile ters köşe yapabiliyor insanı o yüzden ilk görüş derin duygu olusturmaz
Ben çok inanmıyorum
Bence olmaz ama İlk görüş aşk değil de hoşlantı oluyor diye görmüştüm instagram da
Zaten her şey ilk görüşte olmuyor mu Bir bakıyorsun çarpılıyorsun zaten
Çekim duymak mümkündür ama aşk için aynı şeyi söyleyemem..
iki taraf da ilk kez karşı cins görmüyorsa mümkün değil. :D
Aşk dediğin ilk görüşte olur bence. Zamanla olan eylem ise sevgidir.
İlk görüşte aşk, aşk değildir hoşa gitmedir buluştukça sevilir. Sonrası karşıya ifade edilir. Ahha hh vardı böyle biri de. Gitti..
Yaşa göre mümkün, hormonlar ile ilgili olduğu için genç yaşta olur
Dürüst olucam pek inanmıyorum böyle şeylere. Ben şahsen birisini tamamen tanımadan aşık olamam
evet bizzat tecrübe ettim
Aşk olmasa bile hoşlantı olabilir
Hayır daha çok hoşlanmak oluyor bu
İlk görüşte arzulamak olabilir o
Carpilirsin ama aşk zot
Zeka seviyesinin düşüklüğüne göre değişir
Sence mümkun mu sen etkileniyorsun
Aslında böyle durum ve o anki bulunduğunuz atmosferden etkilenir
İmkansız değil
Aşk diye bir şey yok ama hoşlanma mümkündür
ilk goruste aska inanmiyorum
@mahir5555 inanmak zorunda deglm sonucta