Ayrılmak istiyorum ama kararsızım?

Biz daha bir haftadır birlikteyiz ve bu çocuk sevgili olduğumuzdan beri bana değer vermiyor. Sürekli benden ilgi bekliyor veriyorum zaten ama bunlar karşılıklı olmalı. En son mesela üniversite mevzusu açıldı dedi gidersen nasıl olucak? Ben çok bağlanıyorum falan. Ben dedim ya bu sene ya da seneye olucak bir şey illaki. Ki benim abim sevgilisiyle aynı durumda ilişkileri 8 yıllık ve gayet güzel devam ediyorlar önemli olan güven ve sevgi. Her neyse daha büyük bir sorunumuz olduğunu belirttim. Ben mezuna kalmayı düşünüyorum büyük ihtimalle kalıcam. Dedim o zaman çok çalişıcam belki haftada 1 görüşebilicem seninle falan. Dedi buna kendimi alıştırmam lazım sanırım? Bu ne? İnsan şunu bekliyor açıkçası sen çalış sorun yok ben seni destekliyorum seven insan bu şekilde konuşmaz mı? Sürekli kendi odaklı beni dinlemiyor genelde arada günün nasıldı diyor o kadar onda da ben bitirince kendisi başlıyor hemen anlatmaya...

Ya da sürekli beni sevme sebebi çok güzesin çok güzelsin şeklinde oluyor. Tamam teşekkürler ama başka? Ben sadece görünüşüm değilim ki. daha baya bir şeyler oldu ama çok uzun cidden sizi de yormak istemiyorum baya da uzun yazdım zaten.

Dolayısıyla hiçbir şey ilk tanıştığımız gibi değil her şey tamamen değişti onunla konuşmak istediğimi söyledim cumartesi hemen dedi niye neden ne oldu çokça inat etti söyliyim diye dedim yüz yüze ilişkide beni rahatsız eden bir şey konuşmak istemiyorum. En sonunda tamam konuşalım dedi.

Kısacası beni sanki sevgilim var diyebilmek ve kendi sıkıntılarını anlatmak için istiyor gibi. Ayrılmak istiyorum sanırım hiç mutlu değilim ama sorun şu ki ben seviyorum onu ve bunu bana zarar verdiğini bile bile sürdürmek istemiyorum ama çok da sevdim aslında onu. Ne yapıcam?

Ayrılmak istiyorum ama kararsızım?