• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Reddeden erkek pişman olur mu?

Bilinmeyenşair
Bilinmeyenşair Takip Et
Xper 6 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
05
Yapay Zekaya Sor
Reddeden erkek pişman olur mu?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• AnonimBirKullanıcı_
    AnonimBirKullanıcı_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Reddeden Sevmemiştir; hayır

2
    2 Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      1 yıl

En iyi cevap için teşekkürler

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Reddeden erkekler pişman olabilir, bazen geceleri yatakta dönerken seni düşünürler bile 😜 Ama her erkeğin durumu farklı. Kimi gerçekten doğru karar verdiklerine inanır, kimi de geri dönüp "Acaba?" der. Bence eğer sen elinden geleni yaptıysan ve keyif almaya devam ediyorsan, o onun sorunu! 💁‍♀️ Unutma, DM'ler her zaman açıktır, yeni fırsatlar kapıda olabilir! 🌟

2
    17 Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Rica ederim "Zorla güzellik olmaz."

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Tamam teşekkürler ama niye bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım ki

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Aaa ben yanlış yorumun altına yorum yapmışım :dd @Bilinmeyenşair Size bir tepki göstermedim, konuşma tarzım size öyle geldiyse kusura bakmayın. "Zorla güzellik olmaz" lafı bu durumu özetleyen bir laf olduğu için söyledim.

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Çok teşekkürler. Çok haklısınız, zaten olmaz, olamaz ve ben beni sevmesi için zorlamam sadece arkadaşça davranıyorum ona öyle yapacağım. Ki ben sevdiğim çocuk mutlu olsun isterim. O da kendi sevdiği kişiyle mutlu olsun, dua ediyorum her gün iyi olsun diye. Kinim yok ona. Sadece insan umut olsun istiyor şu an arkadaşız arkadaş kaldı. Çok iyi biriydi zaten kibarca reddetti bayağı da ilgilendi sürekli nasıl oldun falan dedi. Öyle işte insan üzülüyor. İmkansız olduğunu bilsem de gelecekte umut olsun isterdim. Bir de ben açılmadım o anlayıp söyleyince kötü oldum ama olsun. İyi niyetli biri yolu açık olsun arkadaşız zaten konuşuyoruz doğum gününü kutlayacağım mesela ama arkadaş olarak beklenti içinde olmayacağım. Siz de böyle bir olay yaşamışsınızdır belki cidden zor bir durum nasıl atltatacağımı bilmiyorum. Çok teşekkürler size de tekrar.

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Çok Rica ederim, yani çocuk iyi bir insanmış ve seni kibarca reddedip hâlâ durumunu soruyormuş. Bu gerçekten insanca bir davranış. Ve senin yaptığın da oldukça olgun bir davranış. Ona sövmek yerine böyle yapmak ne kadar temiz ruhlu olduğunu gösterir. Ben böyle bir durum henüz yaşamadım ondan fazla yardımcı olamayacağım maalesef ama sadece şunu bil. O bir arkadaşın ve artık onu kalbinden (hoşlanma durumundan) çıkar ve arkadaş statüsüne koyman iyi olacaktır.

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Çok teşekkür ederim güzel görüşleriniz için, fazlasıyla yardımcı oldunuz. Öyle yapmaya çalışacağım, çok sağ olun tekrar.

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Bu arada bazı arkadaşlarım ileride belki hoşlanabilir senden diyor bu da bana umut veriyor, sence hiç mi umut yok, olasılık yok? Gerçi ihtimal olsa bile ben beklenti içinde olmamalıyım yoksa üzülürüm farkındayım en iyisi arkadaş olarak bakmaya çalışmak zor olsa da çabalayacağım.

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Rica ederim. Yani reddetmiş seni seviyor ama arkadaş olarak görüyor yoksa niye reddetsin? Böyle düşün ailevi problemler yoksa yani birileri reddetmesi için baskı yapmadıysa seni hayat arkadaşı olarak görmüyordur ve seninle sevgili olmak istemiyordur bu kadar basit yani..

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Evet, şu an sevmiyor ama ileride sevmesi için bir olasılık var mı diye umut arıyorum ama sen olmaz diyorsun. Bana belki ileride sever diyen arkadaşlarım oldu ama bu şekilde ben umutlanırım zaten olmayacak diye düşünüp içimdeki umutları öldürmem lazım zor olsa da ben de çabalayacağım çok teşekkür ederim. Sen reddedilmiş miydin, zor oluyor gerçekten.

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Ama mesela onu bir kızdan kıskandığımda o kızla aramızda bir şey yok diye açıklama yaptı bir de beni unut yeni birini bul demedim ben sana sadece sıradan biriyim dedim falan dedi reddettikten sonra, belki ben üzülmeyeyim diyedir bilmiyorum. Ben yanlış anlıyor olabilirim. Arkadaşlarım da ileride sever belki seni diyor, ben umutlanıyorum. İnsan umut istiyor ama gerçekleri kabullenmek ve üzülmemek için umutlanmamak gerek çünkü sevme ihtimali düşük belki öyle olmayacaj sanırım sen haklısın. Çok teşekkürler.

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Hayır ben reddetmedim de reddedilmedim de ama şunu söyleyeyim: Geri dönmesi çok düşük, hem dönse bile sebebi yokluktan veya başka biriyle ayrıldıktan sonra döner ve seni yarabandı gibi kullanır ve hayatın çok daha kötü olur. Çok düşük ihtimal geri döner bence. Ama sen hayatını sadece 1 kişiye adama. Ondan çok daha âşık olacağın kişiler karşına çıkacak ve çok romantik bir hayatın olacak onunla (ilerideki kişi) O gerçekten en iyisi değil bunu unutma, Umutlu ol.

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Kabullenmem gerek haklısın. Çok teşekkürler güzel yorumların için çok haklısın. Lisede de reddedilmiştim, bayağı üzüldüm. Çok etkilendim. Ama çocuk çok iyi biri dediğim gibi kibar davranıyor, ben de ona arkadaş gözüyle bakıp öyle davranacağım. Toparlanmaya çalışacağım, yeni birini sevmek istemiyorum artık yeterince acı çektim gibi geliyor. Ama hayırlısı tabii. Çok uzattım ama sen de çok ilgilendin, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, çok konuştum, kusura bakma. Bu arada sen de iyi kalpli ve yardımsever birine benziyorsun çok tanımıyorum ama konuşmalarından anladığım kadarıyla, inşallah senin de karşına değerini bilen iyi insanlar çıkar. Helal et hakkını, çok teşekkür ederim tekrar, iyi geceler.

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Çok konuştum ama son bir soru sence bir erkek neden arkadaş olarak görür güzellik olarak beğenmediği için mi sebebi bu mudur genelde

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Yav ne demek? Çok rica ederim, rahatsız olmadım. Bu arada yeni kişiler ara bence bu yaşta kalbini kapatma sana çok daha iyi davranacak kişiler bulursun merak etme. Ve diğer sorunun cevabı da : Bir erkek arkadaş olarak şöyle görür: Tip olabilir ama başka sebepleri de vardır. Mesela kafanız uyuşmuyordur, ailevi nedenler vardır yani maddi nedenler vardır yani tip dışında sebepler olabilir. Ama bunu düşünme bence, salla ve seni sevenleri sev.

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

@AnonimBirKullanıcı_ Çok teşekkürler güzel yorumların için tekrar, ne kadar teşekkür etsem az, sonsuz teşekkürler. Yani şu zamana kadar sevgilim olmadı, öyle bir derdim yok, beni beğenenler de çok oldu ama benim onlara hissim yoktu, evlenmek isterim ciddi ilişkim olur inşallah, evlilik düşünüyorum okul bitmesine de daha 3 sene var daha şu anlık düşüncelerim böyle ama hayırlısı olsun yine. Allah razı olsun. Çok yardımcı oldun. Sağ ol. İyi geceler.

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Beni mahcup ettin :) Bende sonsuz rica ederim. Okul bitsin ruh eşini bulursun elbet bence. İyi Geceler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

8

Cevap

• SomeoneFeelsBad
    SomeoneFeelsBad Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Valla reddeden kızların pişman olduğunu hiç görmedim, muhtemelen çok extrem bir değişiklik olmadığı sürece biz de pişman olmayız.

1
    0 Yorumla
  • Hassas_Dokunuşlar
    Hassas_Dokunuşlar Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

Seven ya da hoşlanan birisi red etmez ama red etmişse salla gitsin zorla güzellik olmaz

0
    0 Yorumla
  • Liliyse
    Liliyse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yok olmaz keske olsalar

1
    5 Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Kızlar da reddedince pişman olmuyor, reddeden sevmemiştir gerçek bu.

Yorumla
    • Liliyse
      Liliyse
      +1 yıl

E ben ne dedim sanki

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

bir şey demedin. Keşke olsalar yanlış bir tutum. Sevmeyen sevmemiştir. Zorla güzellik olmaz yani.

Yorumla
    • Liliyse
      Liliyse
      +1 yıl

Hmm pekii saol

Yorumla
    • AnonimBirKullanıcı_
      AnonimBirKullanıcı_
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • icardi789
    icardi789 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Kim reddetti güzelimi

1
    6 Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

Yaaaa çok teşekkür ederim çok kibarsın, maalesef üni aynı sınıftan hoşlandığım çocuğu darladım kıskandım çünkü sınıftan bir kızla samimiydi o kız ve arkadaşlarıyla buluşuyordu benim çağırdığım yerlere gelmiyorfu, o da anladı hoşlandığımı kendi reddetti ben açılmamıştım benim sana karşı duygum yok dedi. Ama sonradan da yanıma gelip kırmak istemezdim seni aramızda bir şey yok o kızla arkadaşız sadece aynı arkadaş grubundayız, sen nasıl oldun iyi ol, rahat ol bana karşı biz konuşalım, arkadaş olalım falan dedi. Hem benimle o kızla da konuşuyor anlamadım. Sence doğruyu mu söylemiştir? Sence ne yapmaya çalışıyor? Ama sosyal konuşkan bir tip belki ondandır. Hoşlandığı biri yoktur belki. Üzüldüm. Ama iyi kibar çocuk. Çok üzgünüm hala. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Yorumla
    • icardi789
      icardi789
      +1 yıl

İstemiyor seni maalesef canım benim

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

Teşekkürler peki o kızdan mı hoşlanıyor sence niye bana açıklama yaptı bir şey yok diye? Ben ne yapacağım nasıl unutacağım

Yorumla
    • icardi789
      icardi789
      +1 yıl

İkinizden de hoşlanmıyor bence. Öylesine bende unide çok aktiftim tüm kızlarla samimiydim ama hoşlandigim hep başkaydi. Kötü hissetme. İstersen yazayım sana

Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Evet aynen öyle aşırı sosyal aktif kızlarla samimi bir çocuk sen de öyle olduğun için daha iyi anlarsın haklısın. Üzerinden 46 gün geçti hala ağlıyorum her gün ya çok kötüyüm. Ne yapacağım bilmiyorum. Yengeç burcuyum çok duygusalım. Çok teşekkür ederim.

Yorumla
    • icardi789
      icardi789
      +1 yıl

Kıyamamm yaz bana

Yorumla
  • çokgiizliiüye
    çokgiizliiüye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Niye etmişti

1
    1 Yorumla
    • Bilinmeyenşair
      Bilinmeyenşair
      +1 yıl

Ya aslında çok karışık kısaca özetlemeye çalışacağım. Üni aynı sınıftayız, bir çocuktan hoşlanıyordum. Çocukla arkadaştık, kitaplar hakkında falan konuşuyorduk. O da sürekli yanıma gelip konuşuyordu. Çocuk sosyal konuşkan biri kızlarla iletişimi var herkesle kızlarla falan da arkadaş samimi. Başta bir kızlarla ve bir çocukla gruptu sınıftan sonra o grubu dağıldı o da yeni grup oldu bazı kızlarla. Bir kız vardı arkadşa olduğu güzel de bir kız, bir kere konuşurken gördüm onları, kız fazla rahat davranıyordu, sanki çocuğa sürekli dokunuyor falan flört ediyor gibiydi, grup halinde takılıp buluşuyorlardı. Ben o kızı kıskandım çok. Bu çocuk bana da buluşma sözü vermişti ama tutmadı. Ben çocuğu çağırdım bir yerlere ama gelmedi, hediye kitap vermiştim ona, tatilde mesaj atmıştım bayağı belli etmiştim hoşlandığımı o da konuşuyordu hep ama okul dışı buluşmuyordu. Çocuğa açık açık benimle buluşmuyorsun o kızlarla görüşüyorsun dedim darladım sıktım. O da sinirlendi senin bana duyguların var sanırım ama benim sana karşı yok dedi karar ver istersen arkadaş olalım dedi. Ağladım karşısında seni kaybetmek istemiyorum dedim. O kızla aranda bir şey mi var dedim kız senden hoşlanıyor bence dedim o da şaşırdı arkadşaız grubuz sadece dedi. Ertesi gün mesaj atmış nasıl oldun karar verdin mi arkadaş mıyız diye bir de neden o kızın hoşlandığını düşünüyorsun öyleyse mesafe koyacağım kıza da dedi. Ben de arkadaş olalım dedim olayları anlattım. Öyle işte: sonra çocukla ben bir süre konuşmadım hiç. Çocuk da benle konuşmadı. Bir süre geçti, sonra çocuk yanıma geldi. Seni kırmak istemezdim anlıyorum kıskanman normal ama arkadaşız sadece onun da bana karşı bir şeyi yok samimi arkadaşız dedi açıklama yaptı sen nasıl oldun falan dedi rahat ol bana karşı arkadaş olalım konuşalım dedi iyi konuştu. İyi biri. O kızla hala konuşuyor ama arkadaş sanırım, benimle de konuşuyor. Sen ne düşünüyorsun?

Yorumla
  • Regnanspiritus_
    Regnanspiritus_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bence olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Nolmuskine__
    Nolmuskine__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğu zaman olmaz

1
    0 Yorumla
  • koyamamyerinesanki
    koyamamyerinesanki Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

olmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Belki

1
    0 Yorumla
  • isteGeldikGidoyoruz
    isteGeldikGidoyoruz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    1 yıl

Sanmam

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Reddeden erkek pişman olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Reddeden erkek pişman olur mu? 5 cevap verildi
Reddeden bir erkek sonradan pişman olur mu? 6 cevap verildi
Reddeden erkek sonra dan pişman olur mu? 8 cevap verildi
Reddeden erkeğin pişman olma ihtimali var mıdır varsa nasıl? 12 cevap verildi
Bırakan erkek pişman olur mu? 9 cevap verildi
Giden erkek pişman olur mu? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni etkilemek kolay mıdır?
  • Dilenci görünce para veriyor musunuz?
  • Sizce erkeğin en dikkat çekici yeri neresidir bence güçlü bacaklar ya?
  • İştahı açılan kadın ne yapmalı midesini mi aldırmalı shxsjkdkskksk?
  • Sevdiğin kişiye göndermeli paylaşımlar yapar mısın?
  • Hâlâ Aşka İnancın Kaldı Mı?
  • Sevgiliniz beni şarj et dese ne yapardınız?
  • Daha önce hiç birine "özledim" diye mesaj attın mı?
  • Çoğunluğun yaptığı ama sizin hiç yapmadığınız bir şey söyler misiniz?
  • İçinden çıkılmıycak durumlarda zamana bırakmak önemli midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨