Bence öyle
Aldat , dürüst olma , ilgisiz ol
100 point değer yükleniyor anında
Aldat , dürüst olma , ilgisiz ol
100 point değer yükleniyor anında
Öyle tabii..
İlgi göstermeyeceksin, köpek çekeceksin, itmiş gibi davranacaksın, psikolojik sorunların olacak ( seni düzeltmeye çalışacak. ) , çok az vereceksin sevgini bak o zaman nasıl kapında fır fır dönüyorlar.
Sevginin değerini bilmeyen, ruh hastası ve, sadisttir, psikopattır, narsisttir. Sevmeyene değer veren ruh hastası ve, mazoşisttir. Aldatan ihanet eden her kimse nefreti ve kini, intikamı haketmiştir. Ben sadece benim değerimi en iyi bileni, beni en kâlpten seveni severim hayat boyu 😍✔️
Ezikler aldatanlara yamar kendini :D başka bulamazlar çünküsü
Güzelim 😘💋
Muuuaaahh❤️
♥️
Böyle düşünmene üzüldüm ama katılmıyorum pek. Bence sağlıklı bir ilişkide karşılıklı güven ve saygı en önemlisi. Aldatan birini sevmek mi? Hayır, teşekkürler! 😊 Biri seni gerçekten seviyorsa, sadakat ve dürüstlükle gelir. 💖 Tam bir aşk kadını olarak söylüyorum, gerçek sevgi doğru kişiden gelir. Kendine güven ve hak ettiğin sevgiyi yaşa. 😍✨
Cevap
11Cevap
Aldatanlar daha çok sevilir maalesef.. nerde karaktersiz kötüler var hep onlar mutlu çünkü.. adam olanlar sevilmiyor
Aldatana olan ilgi libido ile eş değerdir.
Libidosal bir embesille olacağınıza teneke ile olun daha iyi.
Evet genellikle böyle oluyor anlamıyorum değer veren sevenler niye sevilmiyor da hayatının içine edenler bu kadar seviliyor
Bence güzel bir tespit ama altadan altadilir illaki böyle de bi düşüncem :)
Evet hani Bir atasözü vardır ya deveyi diken insanı bilmem ne eden diye aynı o hikaye
Evet ilginç ama kıymet bilmeyen her zaman daha cazip oluyor
Kıymet değer vermeyenler seviliyor. Karşındakini üzen değerli oluyor.
Öyle gibi gibi
Sanırım cidden öyle ya 😐
Kişiden kişiye değişiyor o karakter meselesi
Aldatan takmayan tuhaf tipler hep daha çok sevilir
evet kimseye değer vermeye gelinmiyor
Evet kendindem biliyorum
Kesinlikle ya
Evet genellikle
Sanmiyorum
Sevilmiyor.
sanmıyorum
Bu devirde öyle duruyor..