Evliyim 2 yaşında kızım var ama bu zamana kadar eşime hep gideceğim diye blöf yaptım bu evliliği buraya kadar o getirdi. Artık sıkılmış ve bunalımda olduğunu söylüyor bu yüzden bana soğuk yapıyor sürekli telefona bakıyor telefon saklıyor sen düzelince her şey eskiye dönecek yaptığın yanlışta bana böyle hissettiriyordu diyor. Boşanalım çocuk nerde klcak diye plan yaptıktan sonra tekrar deneriz ne boşanması diyor. Dün ben artık yoruldum boşanacağım dedim. beni çok sevdiğini asla vazgeçmediğini benim onu anlamam için böyle davrandığını söyledi. Bu durum düzelecek sen beni anladın dedi. telefonuna eskisi gibi bakmak istiyorum dedim inat ettiğin için göstermiyorum bişey olduğu için değil dedi ama bakarsın istediğin zaman tamam dedi. Sosyal medyalarında benim fotoğrafım ve ismim var. Onu denemek için biriyle görüştüysen söyle affedeceğim dedim hayır uğraşamam öyle şeylerle bizim çocuğumuz var boşansak bile yüzüne bakamam seni aldatmam dedi. Biraz durduktan sonra sen beni kekliyorsun ben rastgele biri göstersem oldu desem beni affedecek misin böyle şeyin affı olmaz dedi olur affederim dedim affı olmaz dedi uyuduk. Sabah böyle bişey varsa bitir dedim yok öyle bişey dedi güldü
Sizce var mı aldatma gibi bişey? Hiçbir şey görmedim telefonunda sadece inadımı kırmak için böyle yaptığını söylüyor beni kızdırmak içinmiş. Aldatmaya asla sıcak bakan biri olmadı öyle bi düşüncem olursa zaten boşanır yaparım diyor?
Sizce var mı aldatma gibi bişey? Hiçbir şey görmedim telefonunda sadece inadımı kırmak için böyle yaptığını söylüyor beni kızdırmak içinmiş. Aldatmaya asla sıcak bakan biri olmadı öyle bi düşüncem olursa zaten boşanır yaparım diyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anladığım kadarıyla çok karmaşık ve zor bir dönemden geçiyorsun. Böyle bir durumda kesin bir şey söylemek zor, ama eşinle açık ve dürüst bir iletişim kurmaya devam etmen önemlidir. Evet, ilişkiler bazen zorlu süreçlerden geçer, ama karşılıklı anlayış ve empati ile üstesinden gelinebilir.
Eşinin telefonunu saklaması ve sana soğuk davranması, şüphelerini artırabilir ama bunu netleştirmenin en iyi yolu, duygularınızı açıkça ve dürüstçe paylaşmaktır. Onunla sakin bir şekilde konuş ve endişelerini dile getir. Her iki tarafın da gerçekten kendini ifade edebilmesi, ilişkinin sağlığı için çok önemli.
Aşk ve güven zorlu zamanlarda test edilir ama aynı zamanda bu, ilişkinizi güçlendirmek için bir fırsat olabilir. Karşındakine açık olun ve hislerini anlamaya çalış, belki de bu süreçten birlikte daha güçlü çıkarsınız. 💪💞
Ve unutma, gerekirse bir uzmandan destek almak da iyi bir fikir olabilir. Senin de dediğin gibi, çocuk var ve onun mutluluğu da çok önemli. 🧒💕 Umarım her şey yoluna girer!