Bir kadın sosyal medya da erkek arkadaşı için kredi çektiğini flört sürecin de taksitlerini ödediğini ve ayrıldıktan sonra erkek arkadaşının her ay ödeme yapmadan önce kızı yalvarttığını belirtiyor. Hatta kıza kredinin son taksitine gelince "sana aldığım şunu şunu sat ve öde" diyerek haber gönderiyor. Peki siz bu konu da ne düşünüyorsunuz?
Sosyal medya da o kadar kadının "sevgilim için kredi çektim... " diye söylemlerini duyuyorum sevgiliniz için kredi çeker miydiniz?
Büyük konuşmayayım ama bunu asla yapmam. Evli olsam neyse de bu devirde böyle bir istek bana maddiyata dayalı ilişki izlenimi verir ve anında soğurum..
İKimiz de birbirimiz için çekeriz gerekirse. Burada önemli olan ilişkinn yapısı... Snaldan tanışıp 1 kere görüşüp sonra onbinlerce tl para gönderenler de maldır kimse kusura bakmasın.
Yalan dolan hiç birine inanmıyorum bu zamanda hesap ödemeye yüksünen tipler birbiri için kredi mi çekecekmiş peh.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Fazla iyi niyet aptallıktır. Asla sevgilim için çekmem. " Ne de olsa ileride evleneceğiz, senin adına çeksek ne olacak" demişti. Ben her seferinde net bir dille reddettim. Sonra farklı sebeplerden ayrıldık, iyi ki çekmemişim😃😃
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sosyal medya da o kadar kadının "sevgilim için kredi çektim... " diye söylemlerini duyuyorum sevgiliniz için kredi çeker miydiniz?