Mesela Ben Hem Dindar Hem Zengin Hem Zeki Hem Çok iyi Bir İnsanMIŞIM , Tipim de o
Orta...
Orta...
Cevap
0Cevap
Yani ben kimseyi sırf zengin diye sevmem ya da bu şartlarından dolayı evlenmem ama para lafını duyunca atlayacak kızlar vardır :D
İnanmıyorum. İlla bir sebebin olmalı , hepsini saydım çünkü yalan söyleme yalancı Hatun =)
Gayet ciddiyim :D
bunlar birini sevmek için yani benim için geçerli sebepler değil
Başka sebep mi kaldı ki? Uzaylı mısım acaba? Yoksa bir ağaç mı?
Gülerek ciddi olan kızlar çok vahşi ve ürkütücü geliyor bana 😨😵😵💫
Karadenizli misin yoksa =)
Uzaylı değilim sadece ben birine karşı bir şey hissettiğimde bunlar var mı diye bakmam bana nasıl davranıyor ona bakarım, dindarlığı bana sökmez allaha göstersin onu mesela, parasını hava atmak için kullanıyorsa zaten boş biridir derim
Hmm Anladım. Dindarlığı elbette Allaha karşı ama sonuçta eşi ve ailesi içinde bir kıstas ve teminat gibidir, tabi aldanmamak lazım , samimi ihlaslı olup olmadığı çevreden ve kendi gözlemlerinle sentezlenmesi gerekir.
Karadenizli unutamadığın biri mi var? hem bana hem aşağıdakine sormuşsun :D
Var evet ve korkayrum da dabanca gösterib vuraaayılar heğmen
Dindar insanla olmazdı
Neden ateist misin
Sevmediğim biriyle evlenemem
Çok saçma bir cevap oldu , sevmediğin biriyle zaten nasıl evlenesin troll musun?
Ne alaka? Sırf zengin diye biriyle evlenmem diyorum anlamıyor musun?
Anladım ama instagramdan niye konuşmuş oluyorsun o halde bir sebebi olmalı
Konuştuğum biriyse beğenmişimdir. Öyle bir durumda zengin olmuş olmamış benim için önemli değil
Onu soruyorum ben de işte , şimdi tekrar cevapla tatlım.
Beğenirsem kafalar uyuşursa evlenirim dedik ya kardeşim
Tamam KARDEŞİM ne kızıyorsun =)
Yani sen ilk ve en çok tipe önem veriyorsun öyle mi =)
Dış görünüş önemsiz diyen yalan söylüyordur. Bende illaki tipe bakıyorum ama tamamen önemli olan tip değil. Karakter çok daha önemli. Anlaşabilmek, birlikte gezebilmek, dolaşabilmek hatta oturup konuşabilmek bile çok önemli. Hayat arkadaşı her şeyden önemli iyi seçmek gerek
Aynen ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Ama yine de sana inanmıyorum. Onlarca flörtüm oldu lakin uzun ilişkim olmadı çünkü paramı götermedim. Kızlar me istediğini bilmiyor ve sadece ys paraya ya da tipe önem veriyor bence Kübra Hanım.
Kübra kim 😃 ister inan ister inanma zerre umrumda değil
Ooov sert çıkan klasik Türk kızı veya Karadeniz kızı Büşra , Kübra , Zeynep ya da Elifsin işte 😅🤣😂
Türk kızı veya Karadeniz kızı ayrımı yapmak niye 😃 karadenizliler de türktür önce bu konuda anlaşalım. Saydığın isimlerden hiçbiri benim adım değil 😃
Ben Türk değil demedim ki =) Ben de yarı Karadenizliyim. Analiz yapıyordum ve tutturdum galiba kızdığına göre =)
Sabaha kadar ismini bulamam =) Lütfedersen 2 dk sürmez ama :=)
Dindarlar sıkıntılar
Ateist ve laikler çok mu iyi kötü bakışlı kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, zengin koca ve Instagram mı? 🤔 Çok ilginç bir ikilem! Ama bence bu işin sadece paraya bakmaz. Hem dindar, hem zeki, hem iyi mi diyorsun? Gerçekten iyi geliyorsa neden olmasın? Ama unutma, sevgi ve uyum olmadan zenginlik bir işe yaramaz. Yani, önce kalp sonra cüzdan! 😉✨
Romantizmi unutma, kısacası. Ama tabii konfor da önemli, ikisini dengele! 💕