Görüşmek üzere o halde. Bu taraflara gelecek olursan haberleşelim dedim. Konuşmayı bitirmeye çalışmış gibi mi olmuşum?

Tatilde bize şurada şu var burada bu var diye gösteren oğlana tutuldum resmen. Tanıştık o kadar iyi birisi ki. Ama döndük maalesef. Ben Ankaradayım o Beypazarı'nda. En son göremedim bari yazayım dedim teşekkür mesajı attım ve tanıştığıma memnun oldum dedim. Ankara 'ya yolun düşerse bekleriz dedim. O da bende çok memnun oldum biraz daha kalmanızı isterdim dedi. Ankara 'ya gelecek olursam uğramak isterim dedi. Gel tabi güzel olur dedim. Bende isterdim diyip neden daha fazla kalmadığımızı söyledim. Bi daha gelirsiniz bence yaa, beğendiniz gibi dedi. O kesin gelicez yine, hepimiz memnun kaldık dedim. Güzel öyleyse. Tekrardan bekliyoruz dedi. Fazla konuşmak istemediğini düşünüp onun üzerine şöyle yazdım. Görüşmek üzere o halde. Bu taraflara gelecek olursan haberleşelim dedim. Konuşmayı bitirmeye çalışmış gibi mi olmuşum

Görüşmek üzere o halde. Bu taraflara gelecek olursan haberleşelim dedim. Konuşmayı bitirmeye çalışmış gibi mi olmuşum?