Cocuk değilim ama siz olsanız?

3 aylık evlisiniz eşiniz sizinle boşanıyor aldatma darp yok sen engellisin seninle evlendim senle kimse evlenmiyordu (engelim akciğer nakli ki kendsii biliyordu) aynda haline bak diyip gitti. Uzun konu kurtuldum ve o gittikten sonra 7 ayda 15 kg verdim saçlarım komple gitti. Neyse spor yaptım 7 ay boyunca saç ektirdim dişlerimi yaptırdım beni gören hakan senmisin diyor? İnstgramda 1 senedir engellemişti şimdi engel açıyor kapatıyor takipcilerim çoğaldı eskiye göre saçlı daha atletik oldum. Gerçekten evrim gecirdin diyolar. Şimdi güzel resimler cekiyorum instgramım açık olsun diyorum cevremdeki arkadaşlarım eski eşini unut gizli olsun diyolar ama bazılarıda değiştiğini görsün zoruna gider diyor siz olsanız gizli mi acık mı olsun hesabım? Gerçekten 8 ay önceki halimle şimdiki halimi görseniz şaşarsınız. Oturduğum yer ilçe değişimim ile ilgili gazete röportaj yapmak istedi azim diye? İnstgramda eskiden bırakın birinin eklemesini şimdi ciddiyim daha güzel kızlar takip ediyor. Ben sadece beni 3 ayda bırakan verdiğim emekleri boşa harcayan bir kadına takılmıyorum ama görsün diyorum

Özellikle hanfendilerden yorum rica ediyorumm

Güncellemeler
1 yıl
Özellikle hanfendilerden yorum rica ediyorum
Cocuk değilim ama siz olsanız?