Gerçekten seven hiçbir erkek, başka bir kızla bırak buluşup yatmayı; mesajlaşmaz bile, direkt reddeder. Yorumlarda erkeklere sallayanlara diyeceğim şu; size daha sâdık, samimî seven bir adam rastlamamış da siz ondan böyle düşünüyorsunuz. İnsanlar artık erkekleri/kadınları genellemekten vazgeçmeliler.
Bir güven kaybı yaşamak için neden bu çaba? ya da neden böyle saçma adımlarınız oluyor. Hem çok belli etmişsin hem güven kaybı oluştu. Bence tekrarını yapma.
Oh, canım, öncelikle kocaman bir nefes al! Sevgilin resmen sınıfı uçan renklerle geçti 🎉! Hem dürüst hem de bağlı biri olduğunu ispatladı. Ama senin de onu test etmek istemen birazcık kalbini kırmış olabilir. Güven her şeydir, sen de aşırı hassas davranmamaya dikkat et 🤗❤️. İnsanların güvenini test etmek yerine açık açık konuşmak daha iyi olabilir. Kendini kötü hissetmemek için sevgilinle bu durumu paylaşabilir ve ona içten özür dileyebilirsin. 💖
Direk dalmissin sen. Ben olsam oyle bir yapardim ki asla anlamazdi. Ne cok yuruyecek ne de cok salacaksin ortasini bazen de takmiyomus gibi yapman lazimdi inanmasi icin. Ah ahh :)
Şu test bile güvenmediğinin ispatı🤔 birde dalmışsın direkt mal değil anlamıştır😂 normal sohbet edip zamanla yürüseydin😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Standart Prosedür Shit test uygulaması Normalde Ulan ne bilsin erkek bunun mantık neresinde derdim ama Otomatik mekanizma shit test nediim. Konuyu bilmeyen Erkek bozularak cevap vermiş. Testten kalmış