En ufak hareketten en ufak sözden soguyorum. Bir daha da hic ikinci bulusma olmuyor zaten. Ve tam 20 yasindayim hep boyle oldu hep de böyle sürecek diye korkuyorum. Seçici de degilim ama yaninda rahat hissettigim ya da mutlu oldugum bir erkek hic olmadi ya. Millet sevgilisinden ayrilmak istemez benim icin ise görusmek ölüm gibi hemen bitse de gitsek diyorum.. Sizce niye böyleyim ben?
Cevabın nedir?
+1 yılBence sen hayatındaki boşlukları ( ki bu boşluklar tarafınca tanımlanmamış ) doldurmak ümidiyle sevgili edinmişsin, haliylede içindeki boşluk ile karşındaki kişilik birbirini tamamlayamadığı için böyle hissediyorsun, haklısın da aslında. Senin aradığın şey erkek değil KENDİN sin bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen hep yalnizligimi ya da skntimi gidermek icin konustum biriyle hic gercekten asik oldugum icin degil. Ama olamiyorum da olmuyor!
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana kendini mutlu hissettirecek ADAM lazım.
Aksi halde kız kurusu olup evde kalacaksın.
Bakayım turşun da lezzetli olman gibi geldi. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/Yjb742.jpg07 Yorumla
Soran+1 yılKalacam valla senle karisip tursu oluruz aci aci :p
- +1 yıl
Turşu suyuna bayılırım. Nerden dedim bunu? Canım çekti.
Soran+1 yılBen dün oyle cok tursu yedim kiii sabaha karsi ölüyodum :))
- +1 yıl
Dün yedim ama suyu yoktu.
- +1 yıl
Allahtan mideyi ve bağırsakları bozmamışsın. Çok yememek gerek.
Soran+1 yılHaahhaha bozmadigimi kim soyledi?
- +1 yıl
Aman Allah korusun.. Kötü olur :/
Olur zamanla panik yapma 😀hoşlanmadığın tiplere denk gelmişsin demekki hatta bu yaşadıkların senin bile ne istediğini anlaman için Tecrübe
00 Yorumla
aynı durumda mıyız ne. aynen ya ısınamıyorum her seyimiz aynı oluyo bazen farklı ama devamı gelmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya :(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
53Cevap
+1 yıldoğru kişiyi bulmadığın için oluyor bunlar. Pek güvenmiyorsun ve bir hareket seni o ilişkinin bitmesine zorlatıyor. Mesela ne gibi bir hareketten soğuyorsun ya da sana nasıl davranılmasını istiyorsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılOf herhangi bir harrket hani baskasi yapsa takilmam bile ama aramizda bisey olabilecek bir erkek yaptiginda soguyorum
- +1 yıl
anladım canım :/ durumun zor ama sevdiğin olduğunda bunların hiç birini yaşamayacaksın..
Soran+1 yılInsallah ne diyeyim tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim derdine bir nebze olsun faydam dokunduysa ne mutlu bana :)
Soran+1 yılHepinizin dokundu :)
- +1 yıl
:)))) ne mutlu bize :)))
merhaba kendini Sani bir kalıbın içine sokmussun o kalıptan cıkan cıkan insaların sözü beya hareketi senin yaa hep aynımısınız siZ der düşünüyorsun sanırım bence bir arayış içine girme seni iyi hissettiren bir kişi varsa cevrende yakınlaşmayı deneyebilirsin arkadaş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılHani derler ya elektrik alamıyorum diye sendede öyle bir olay söz konusu gerçekten doğru insanı bulduğun zaman ozamanda tam tersi zaman geçmesin isteyeceksin şuanki yaşadıkların gayet normal ve neyi istediğini bilen bir kişi olduğunu düşünüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen hic carpilmadim bir erkege aslinda :)
- +1 yıl
Ama şimdi kafam karıştı başka bir soruda başka bir yorumun denk geldi disconnect oldum :)
Soran+1 yılHangisi?
- +1 yıl
Evde kalma sorusu
Soran+1 yılEe kalacagim iste bu gidisle cunku begendigim kimse yok olmadi da olmayacak da
- +1 yıl
Bunu büyütme bence hem daha çok gençsin elbet biride çıkacak karşına ama içini karartma sadece yeter daha evvel kiler yanlış insandı demekki hem ne güzelki basit kızlar gibi önüne gelen herkesle çıkmıyorsun
+1 yılSenin özel bir gayrete ihtiyacın yok... Karşıdaki kişi senin ruhuna hitap etmiyordur Olmuyordur Sen böylesin onlar öyle Uyum sağlamaya çabalamak sadece işkencedir Mutluluk değil... Hiç olmamakmı iyi yoksa olupta ağlamakmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılBence senin tarzında kişiler hemen sevgili olmamalı birbirine gerçekten alışacak kadar zaman geçirmelisin o kişiyle yani once arkadaslıgını uzun tutmalısın. Ondan sonra sevgili moduna girmelisin ısınamamanın sebebi budur diye duşunuyorum. Haa başka birşey varsa bilemem psikolojk ya da cinsel tercih sorunu olablr. Belki kadınlardan hoşlanıyorsundur.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya daha neler. Arkadasligi uzun tutsam da olmuyor. Hani tek fark uzun turunca ilk bulusma bile olmuyor direkt soguyorum
- +1 yıl
ozaman mükemmeliyetçisin. psikolojik takıntıların var demekki. Ama mükemmel bir dünyada yaşamıyoruz. İnsanları oldugu gibi kabul etmeye çalış. Emnimki senin gibi hoş birine değer veren birçok insan karşına çıkıcaktır.
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. biz ne bilelim
https://www.youtube.com/watch?v=1If7asddsQ401 Yorumla
Soran+1 yıl
+1 yılBelki de yanlış seçimler yapıyorsundur, doğruyu değil tersini ara bir odun bul kendine :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOda hic cekilmez :)
- +1 yıl
Yakar ısınırsın :) ne yani hep mi dürüst doğru yakısıklı paralı karizmatik adamlarla oldun odun da denemelisin :D
derk derdin farklılık. Standart ya da toplumuda kabul görmüş ilişkiler sana sıradan geliyor. Farklılık arıyorsun...
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya
Soran+1 yılVallahi hepside sIkIcI tiplerdi bunaldim :D
Soran+1 yılValla hepsi saf iyi kalpli evlenilecek erkeklerdi deger verdiklerini biliyordum ama ben isinamadim iste.. inan bilmiyorum bilsem boyle soru sormazdim
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Psikolojin bozuk.. Tahammülszüzlük sadece aşkta değil her alanda sana zarar verecektir.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi' bozukluk var malesef
Soran+1 yılO kadar da degil
yapacak bişe yok bekar hayata devam :D belki tercihlerin farklıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılBu gidisle hep belar kalicam zaten
Bende bir zamanlar kizlara karşi böyleydim. Geçici bir durum. Sen sadece mutlu olamiyorsun!!:) Seni mutlu edebilen birine soğuk davranamazsin çünkü!! Zincirlerini kir ve mutlu olmaya bak!:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nasil kirabildin ki
- +1 yıl
Ne istediğini biliyormusun sen!! Aşk'mi arkadaşlik'mi? Bunu kendine sor. Bir erkekte seni ne mutlu eder? Mubabbetimi, sana karşi olan duygularimi? Bunlarida kendine sor. Yani kendini tani!!:) Kendini tanirsan seni anlayabilecek kendine bağlayabilecek kişiyide bulabilirsin!! Ama önce kendini tani.
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. zaten en skntili doneminiz bu :) yaşınız 22 olunca bir ayrı tatlı olgun hanim hanimcik oluyorsunuz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılPoff umutsuz :(
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim :)
+1 yılIsinmak zorunda degilsin, duygusal kuntluk denilen donuklasma yasiyosun muhtemelen, ben de oyleyim. Cok da sorun etmiyorum iyi boyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle de sürmez ki o iliski
hoşlandığın bğendiğin birine şans ver bir müddet dene bakalım neler olacak nasıl gidicek belkide üstüne gitmen gerekiyodur bu olayın o zaman atlatabilirsin önyergın vardır belki onları yıkarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo şu an tam da oyle bir donemden gectim inanilmaz skldim bunaldim sogudum ve artik konusmuyorum o kisiyle de.. bana bir zarari olmadigi halde ve cok sevildigim halde :(
Sende sorun var. Demek ki erkekler hoşuna gitmiyor.
02 Yorumla
SoranÖyle bisey degil
+1 yılgenelde yıllar süren ilişkinin bitmesi durumunda bu psikoloji yaşanıyo. biraz dayan insanlara şans ver senin için bişeyler yapan birini görmen ısınmanı sağlayabilir o şansı vereceğin kişiyide iyi seç ki herşey daha kötü olmasın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok deli gibi sevildigim de oldu hic fark etmiyor. Ben mi ayarsizim anlamadim ki
- +1 yıl
evet bir ayarsızlık var sende deli gibi sevdiğinden vazgemez ki insan. kimle nasıl mutlu olcaksın yarın evlndin bu sıkıntı baş gösterirse ne olacak.
Soran+1 yılZaten benim korkum da bu sevgiliyken basarsin tekmeyi ama evlenince...:( sirf bu yuzden evlenmeyi bile dusunmuyorum zaten
- +1 yıl
karşındakinede yazık edersin kendinede bişeyler değişmicek diye bir net kaide yok. karşına inanılmaz biri çıkabilir bir ihtimal herşeyiyle aradığın kişi ama bence psikolojik yardım alarak çözmelisin eminim kökünden halledersin mecbur evlenceksin. evlenip çocuk sahibi olmaktan daha anlamlı ne var dünyada
birgun bulursun birisini fazla dusunme :) belki cok seciciysen olabilir..
04 Yorumla
Soran+1 yılDegilim dedim ya
Soran+1 yılInan bir kriterim yok inancli olsun yeter ama olmuyor iste
serserilere de mi ısınamıyosun normalde kızların hiç vazgeçemediği karşı koyamadığı hayır diyemediği tiplerdir onlar. hayret ettim valla
03 Yorumla
SoranOnlara hic sokulmam zaten
Soran+1 yıl😃😃
"Ve tam 20 yaşindayim" görende 30 yaşina geldin sanacak😊 merak etme çikar karşina daha çok gençsin sadece yanliş kişiler üst üste gelmiş olabilir.
014 Yorumla
Soran+1 yılBana kocaman geliyor da yasim :p
Soran+1 yılSen erkeksin sorun degil :)
- +1 yıl
😊 evet bende böyle düşünüyorum ama benim içinde vakit daraliyor artik sanki. Neyse madem durum böyle sana benden tavsiyesi olsun. Güçlü duran (maddi-manevi) seni taşiyabilecek biriyle yapabilirsin ancak. Sünepe daha toy, nerde nasil konuşacağini nasil davranacağini bilmeyen tiplerden uzak dur ki hayalkirikliklarin devam etmesin. Yaşitlarin arasinda böyle biri zordur erkekler geç olgunlaşir. en az senden 5 yaş büyük mümkünse askerliğini yapmiş ve sağlam işi olan birini bul. (Erkeği tam manada değiştiren 3 dönemi vardir. İlki ergenliğe girince ikincisi askerlik yapip gelince sonuncusuda evlenince) bunlari gözönünde bulundur. Ozaman sorun yaşamazsin he bide tipide olsun mümkünse 😉 tipsiz birini bulursan moralimiz bozulabilir yolda biyerde gördügümûzde. Durduk yere canımızı sıkma emi 😊
Soran+1 yılHahhaa ya kolay mi oylesini bulmak hem ben dengimi istiyorum ya oyle biri beni ne yapsin? Olsa bile istemem :))
Soran+1 yılHem olgun hem isi gucu yerinde manevi tarafi guclu hem bana hitap eden.. yok yani olsa da beni bulmaz pof olsada baglanamam zaten fark etmior
Soran+1 yılHee sen kendini mi anlattin bana :p
Soran+1 yılHahaha tahmin etmeliydim ;p
Soran+1 yılBen eve arabaya kanmiyorum ama malesef. :)
+1 yılAynıyız. Sen de benim gibi yap. Asla buluşma, mesajlaşma.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapiyorum zaten burasi disinda herkesle muhattabi kestim
+1 yılOlgun erkekle dene. bence senin aradigin baba sefkati gibi bise yaninda guvende hissedersin ya senin kahramanin olur o. O kivamda bise lazim sana;)
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelde babasinda ilgi gorememis ya da eksikligini yasamiz kizlar ister bnu. Bende oyle bir durum yok ki
+1 yılBelkide niyetlerinin ciddi olmadığını farkediyorsundur ya da başka bir sebebi vardır bilemeyeceğim
05 Yorumla
Soran+1 yılCok sevildigim de oldu bir dedigim iki edilmediginde de boyleydim :(
- +1 yıl
Demekki sana tam orta biri lazım ne çok sevicek nede az tam ortası gizemli olucak seni çekicek
Soran+1 yılEvet cozemedigim erkekler daha cekici geliyor ama oylede uzuluyorum boylede ya
- +1 yıl
Kendini kaptırmakmı istemityorsun çevrendeki örneklermi etkiliyor yoksa sıkıcı insanlarmı bulursun elbet kalbine göre birini ümidini kesme :)
Soran+1 yılInsallah tesekkur ederim
+1 yılsadece bir fikir
erkek arkadaşının yanında rahat olamadıgın için olabilir mi?03 Yorumla
Soran+1 yılAslinda isinamadigimdan olamiyorum. Karsimdakini gercekten sevsem hic oyle bir sorunum olmaz biliyorum.
- +1 yıl
hiç birine mi isınamıyorsun? eger öyleyse sorun sende
Soran+1 yılKorkarim ki evet :(
+1 yılbelki de karşına çıkmamıştır daha dogru kişi ;) seçici degilim diyorsun ama bence çok zor begeniyosun gibi geldi bana ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılSecici degilim ama cok zor begeniyorum aynen :) ayni sey mi?
- +1 yıl
hemen hemen aynı şey :) profil resmi sana mı ait? ;) öyleyse normal bence zor begenmen ;)
Soran+1 yılBenim. Goruntumle alakasi yok ki
- +1 yıl
ama havalı ve güzel hatunlar daha zor begenir her zaman, peşinden daha çok koşan olur ;) hatta aşırı ilgiden sıkılabilirsin bazı zamanlar ;)
Soran+1 yılHic goruntumu kullanmadim valla ya alakasi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılBirine bağlanmaktan korkuyor olabilirsin ya da bağlanmak seni sıkıyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılCabuk skliyorum insanlardan
- +1 yıl
Bazen bende sıkılıyorum haklısın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgiyi arıyorsun
bir sevdiğim olsun ve ömür boyu ayrılmayayım gibisinden02 Yorumla
Soran+1 yılOyle baglanamiyorum hic kimseye..
- +1 yıl
Işte bir bağlansan bir daha bırakmazsın
+1 yılaynısı bende kızlara karşı oluyo duygusal manada bişey yok
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
- +1 yıl
gidip abazalık yapıyorum yazıyorum kızlara bazen muhabbeti devam ettireiyorum sıkılıyorum eskiden etkilenirdim hoşlanırdım en azından :/
Soran+1 yılHaha sen daha betersin ölelim biz :)
- +1 yıl
öyle deme kötü bişey bu :/ hiç aşık olmadım mesela hoşlantı oldu ama ilerisi olmadı terkeden kızların hiç peşinden bile koşmadım bişey hissetmemişim :(
Soran+1 yılAyni ben!
- +1 yıl
boşta kalırsam senle mantık evliliği yapalım :D
Soran+1 yılIkimizde buz olursak?:))
- +1 yıl
ben sıcakkanlıyımdır merak etme :D
Soran+1 yılBende oyleyim ama iliskilerde değil
- +1 yıl
ben ilişkilerde de öyleyim ama. soğukluğu sevmem
+1 yıldemişsin zaten mutlu hissettiğim hiç erkek olmadi diye asil sebep bu zaten doğru kişi er ya da geç gelecektir enlişelenme bence :)
03 Yorumla
Soran+1 yılIyide hepsi mi ayni olur insanin yani umudum kalmadi
- +1 yıl
malesef benimde ayni durum söz konusu bekliyorum öyle yani :/
Soran+1 yılHayirlisi :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana güven veren bir erkekle henüz karşılaşmamışsın ve çok seçiciysen, aşırılığı bırak.
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmadigimi dusunuyorum ama olmasaydim boyle olmazdi sanki
Cevap sahibi+1 yılSenin böyle biri olduğunu bilmem için geçmişin hakkında biraz bilgi sahibi olmam lazım, bunu senin düşünmen lazım vede çözmen.
Belkide istediğin tarzda sana güven veren erkekleri kendinden uzaklaştıran bir karakterin vardır.
Nasıl bir dış görünüşün ve nasıl bir karakterin var?
Soran+1 yılHic zorluk cekmedim hayatimda goruntumle de bir sorunum yok ama cok detayci, cabuk fikir degistiren ve kararsiz bir insanim
Cevap sahibi+1 yılBende öyle biriydim, tek kusurda bırakan biriydim. Ama zamanla aklım başıma geldi. Sana verebileceğim en iyi tavsiye bir süre içine çekil ve düşün, geçmişte yaşadıklarından, nedenlerinden, sonuçlarından bir karara var. Nasıl biri istiyorum sorusuna, ve ne zaman hazırım. Bunların cevabını bulunca sorun çözüleceğine inanıyorum. Bende aynı sorunu yaşadım ve şimdi nasıl biri istediğim konusunda hemen hemen sonuca vardım, ve sorunum çözülecek büyük ihtimalle.
Soran+1 yılSen psikolog falan misin
Cevap sahibi+1 yılHayır, sadece bu konularda yardım etmek mutlu ediyor beni.
Soran+1 yılHim tesekkurler
+1 yılEvde kalirsin bu gidişle 4x5 lik kimse yoktur herkesin bir kusuru vardir
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle olcak galiba
- +1 yıl
Yanlis anlamani istemiyorum ama şikayette bulunmamalisin
Soran+1 yılNiye yanlis anliyim haklisin da bulunuyorumn iste ister istemez
- +1 yıl
O zaman durum vahim :)
+1 yılbeni tanisan oyle demezsin bende sen gibiyim aslinda
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye boyle ki?
- +1 yıl
yanliz kalmak kadani dagitmak istiyosun sikilmaya gelemiyosun
Soran+1 yılAynen hic seviyorum diye cikmadim hep yalnizligimi gidermek icin ciktim biriyle :(
- +1 yıl
inan ayni seyleri yasiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni durum bendedd var. Bu galiba biz erkekler hakkinda kotu seyler duyuyoriz negativ seyler ondandir.
00 YorumlaSen o sun seçilmiş kişi. Bilemiyorum ki kanka ne desem yalan
00 YorumlaDaha kucuksun biraz daha geçince olgunlasirsin gelisirsin sorun kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah duzelir
Kendine mi karsındakinemi güvenmiyorsun ortada güven meselesi var önce bunu bulmani tavsiye ederim
09 Yorumla
Soran+1 yılKarsimdakine güvenemiyorum kolay kolay. Kendimle bir sorunum yok.
Soran+1 yılYani yakalanma korkusu da var evet :D ama sevsem bunu sorun etmem ki risk alabilirim
- +1 yıl
Once risk al yakalanma korkusunu sevmeden yok et birine karsi belki bunu seve bilirim gibi. Birde karsindaki elini tutsun opmesine izin ver izin verdiginde sende bunu bir özlem gibi isteyerek yap karsilik ver bunun sonu cinsellik deiil ileri gitme sadece bunlari denen cinsellik evlenince zaten olur
Soran+1 yılAy sevmedigim birini opemem ben :S
Soran+1 yılNe alakasi var illa tecrube mi edinmek gerekir evlenince yapabilmek icin. Sevdigim insanla olsun istiyorum sevmedigim biriyle yasamak bana bir kazanc sanglamaz
Soran+1 yılSaglamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılsende bir sorun yok sadece henüz tanışmadık..
04 Yorumla
Soran+1 yılTanissak da aynisi olur eminim
- +1 yıl
en son bu kadar iddialı konuşanlar dünyanın düz olduğunu söylemişlerdi.
Soran+1 yılHadi ya :)
- +1 yıl
:))
+1 yılyaşça büyük erkeklere yönel sen olgun seviyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılYasla alakasi yok
- +1 yıl
illaki vardır bir sebebi belki de eski kafalısındır malum günümüz ilişkilerinde cinsellik olmazsa olmaz sen de belki o şekilde yaklaşılınca soğuyorsundur.
Soran+1 yılHayir o kadar duzgun kisilerle tanistim ki boyle bir sorunla karsilasmadim bile.
- +1 yıl
hmmm aloy anlaşıldı genelde sıkıcı tiplerle karşılaşmışsın ayrıca yüz analizini yaptım sen biraz mükemmeliyetçisin tip de arıyorsun boy da düzgün fizik de kariyer de enerji de zeka da espri de karizma da senin beğeneceğin erkeklerin bunların hepsini birden barındırması lazım bünyesinde
- +1 yıl
aloy yazmışım olay diyecektim
Soran+1 yılCok detayci biriyim evet ama bunlarin hepsine sahip olan bir erkek yok. Olsada beni ne yapsin? Ben dengimi ariyorum para karizma vs değil
- +1 yıl
Öncelikle şu ciddi ve kalıcı ilişki takıntından kurtulmanı öneririm bunlar için çok erken biraz daha mutlu olmaya eğlenmeye yönelik ilişkiler yaşamanı tavsiye ederim
canım snein sevdiğin baska biri var ondan böyle
01 Yorumla
SoranYok hic kimse ya hic bir erkegi sevmedim bugune kadar
Unutamadığın Hoşlandığın Biri Olabilir mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılAynen
şöyle 2-3 sene daha geçsin. seçicilik flan kalmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi diyosun :D
Soran+1 yılYok be
artık bazı seylerı gormezden geleceksın..
02 Yorumla
Soran+1 yılDetayciyim bu mümkün degil
zamanla aradıgın kısılerı bulursun merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılUmutsuz vaka bnimki sanki
bir erkek görmemişin:D
02 Yorumla
Soran+1 yılCok gordum
çocukluğuna inmek lazım
00 Yorumla
+1 yılçok değişik bir durum değişik bir psikoloji
00 Yorumla
+1 yılısınmak icin fişi prize takmak gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
- +1 yıl
komik degil gerçek.
+1 yılhaydar dumene sorsana o bilirr canım
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahha cok komik
Bunun sonu lezbiyenlige gidiyo :)
14 Yorumla
SoranYok yok
Soran+1 yılOda kitabimda yok!
+1 yılelde edince hevesin mi kaçıyor
00 YorumlaKendine bir kiz sevgili bul
00 YorumlaErgenlik dönemi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılErgen degilim !
Bende öyleyim bosver...:D
00 YorumlaIslandıramıyorlar gel ıslandırayım. d
00 Yorumlalez olabilirsin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir oyle olsa bilir insan
Isınırsın Yavrumm :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi cevap verseniz önemli bir konu
+1 yılneden pekiiii
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim tahminlerinizi bekliyorum iste :p
- +1 yıl
Gercek erkekgi bulamamissin ya da samimi kisiler karsina cikmiyor
Buraya Gel Hemen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün ısınırsın
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026