Merhaba arkadaşlar ismim Defne. 21 yaşındayım. Direkt konuya giriyorum. Lütfen bunu ego olarak algılayıp aşağıda saçma sapan cevaplar vermeyiniz. Boyum 1.70 civarı. Kilom biraz fazla, bir tık. Giyinmesini az çok bilen biriyim, bakımlı olduğumu düşünüyorum. Siyah saçlı, siyah gözlüyüm. Genelde arkadaşlarım, akrabalarım ve diğer çevre çok güzel olduğumu, bir albenim olduğunu söyler. Karşı tarafla olan konuşmalarımda ise hep çekici olduğumu söylerler. Bu yüzden konuyu başka yere çekerler hatta hiç istemediğim halde.
Bir kuzenim var. 22 yaşında ve çok yakınız. İsmi Ayça. Her şeyimizi birlikte yaparız, her maniti olan (genelde ayça) birbirine anlatır, her haltı biliriz yani. Kendisi küçük gözlü, (Japon derler hep ona) büyük burun ve küçük ağızlı kapalı bir kız. Bana göre güzel. Kuzenim olduğu içindir belki de. Ama bazen anlatacağım konu yüzünden resmen içimden kendi kendime hiç güzel değil diye düşünüyorum. Anlık sinir. Aslında kendisinin pek de bir suçu yok, dediğim gibi tatlı bir kız ama kilosu benden az olduğu halde çok gösteriyor, Ayçayı seviyorum.
Onunla kafelere gittiğimizde falan ilk girişte tüm erkekler benimle göz göze gelir. Bunun sebebi muhtemelen ya çekicilik (duyduğum için söylüyorum ego değil) ya da kilom dikkat çekiyor. Aynı şey Ayçaya da oluyor. Dışarıda tonla açık kız varken erkekler genelde ayıklar gibi göz temasına girer direkt. Neyse işte oturduk diyelim, erkeklerle sürekli göz teması kuruyor Ayça. Erkekler de onunla. Genelde instası numarası istenen hep kuzenim oluyor. Hiçbiri benimle ilgilenmiyor. Çok fazla beğendiğim göz teması kurduğum çocuk olur ama Ayça hep bana bakıyor diyerek hevesimi s9ker atar benim. Sürekli manit buluyor bir yerden. Benim ise 21 yaşına geldim hala sanal dışında manitim olmadı. Artık bu sebepten dolayı manit yapmaya korkuyorum çünkü beğenilmediğimi hissediyorum ve buluşmak korkutucuu geliyor bana. Amacım beğenilmek değil, ciddi birini bulup ciddi düşünmek. Ama hiçbir zaman bir erkek bana adım atmıyor. Ayça hep güler yüzlüdür ortamlarda ben ise daha ciddi dururum. Öyle sürekli kahkaha atan tiplerden değilim. Açık giyinmem. Anca göğüs dekoltesidir benim açıklık. Ayça da dediğim gibi kapalı ama bone takan kapalılardan. Her neyse işte, çok canımı sıkıyor bu durum. Gece gece 2500 kelime yazdıracak kadar hem de. Sebebi ne olabilir? Madem yüzüm düzgün güzel ise madem çekici duruyorsam neden erkeklerin umrunda olmuyor? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler. Gece gece kafa açtık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer