Eski sevgilim 2 ay önce nişanlandı ama numaramı silmiyor nedeni ne olabilir?

Ben onu çok sevdim ne dediyse yaptım hesabını kapat dedi kapattım onu giyme şuraya gitme bunu yapma onunla konuşma yani aklınıza ne geliyosa ama o tam tersiydi bana sürekli yalanlar söylüyodu ama benim hatam da en ufak şeyde bitsin dememdi onun arayıp yazmasıyla devam ederdik hep en son bitsin dedi sen zaten bunu istiyodun evlenmek istemiyorum seninle dedi 3 hafta boyunca aramadı yazmadı ben de yazmadım ondan bekledim herzamanki gibi sonra dayanamadı 3 hafta sonra yazdı eskisi gibi olamadık 3 gün konuşup 10 gün küsüyoduk sonra bigün evlenelim dedi ben istemiyorum dedim engelledi beni geri kaldırdı geri engelledi bi kac kez öyle oldu sonra nişanlanmış biriyle ve hala numaramı silmemiş numaram kayıtlı onda nişanlısına dair de hic bisey yok ne instagramda ne watsapta kız paylaşmış tesadüfen gördüm siz ne diyosunuz bu duruma

Güncellemeler
1 yıl
Ondan ne bi beklentim var ne de aklım hala onda merak ettim numarasını kaydettim hikaye paylaşmış silmediğini öğrendim sonra hikayeyi açmadan numarayı tekrar sildim bu merak onsuz yapamıyorum yaşayamıyorum biran önce bana dönsün anlamına da gelmiyo ayrıca gayet de güzel hayatıma devam ediyorum burası soru sormak için kurulmuş bi site merak ettim sordum hepsi bu
Eski sevgilim 2 ay önce nişanlandı ama numaramı silmiyor nedeni ne olabilir?