Onsuz bir saniye dayanamıyorum, yüreğim el vermiyor, kıriz geçiriyorum. Azıcık ilgisine dünyaları veriyorum. Çok umursamaz bana karşı, ben haricinde herşeyle daha ilgili. 6 yıllık ilişki. Tek başına artık gücüm kalmadı
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
1 yılBana da anlat merak ettim
065 Yorumla
Soran1 yılBu doğrusu
Soran1 yılÜzüldüm direk engellemene , yazsaydın keşke. Mutlu olduğunu gördüm, niye böyle yaptığını anlamadım, belkide asla anlayamıyacağım
Soran1 yılFatmanur , gerçekten anlamlandıramıyorum, en azından bir cevabı hak edicek kadar hoş sohbet ettiğimize inanıyorum. İnsan güzel şeylere tutunmak ve anlamak istiyor, günaydın yazsam kızarmısın diye bile düşündüm, böyle yaptığını görünce ,,, kötü hissettim
Soran1 yılFatmanur en azından bir şey söylemeni beklerdim, ya da 1 2 dk konuşup şöyle şöyle derdin, güzel bir kalbin var , gerçekten beni afallatan bir kadınsın ve bu beni deli ediyor, bir şey söyle , gerçekten
Soran1 yıl@sigmayayim fatmanur, gerçekten üzdün
- 1 yıl
Abartmayalım Mert bir gün konuştuk ama güzeldi teşekkür ederim 😌 sebebi yok olması da gerekmiyo bence sürekli konuşacağız da nolacak boş ver 😘
Soran1 yılKeşke bir tanıma fırsatı verseydin, inan hergün böyle birşeyle karşılaşmıyorum. Sürekli konuşsan iyi şeyler olur belki, belki seni mutlu ederim iyi hissetiririm, fatmanur ciddiyim bu konuda, gerçekten. Az konuştuk ama hislerim kuvetli demiştim sana ya, beni geçiştirme lütfen. İnan ilk defa sabah iyi birşeyler olucak diye uyandım. Günaydın yazıyımmı diye düşündüm acaba sana rahatsızlık verirmiyim diye, biliyorum senin nekadar kendini kapalı ve savunmaya yönelik olduğunu ama dün gece sana farklı biri olduğumu az da olsa kanıtladım, eğer seni azıcıkta olsa güldürebildiysem ya da ruhunu hissettiğimi gösterdiysem lütfen bana bir şans ver , tanıma şansı, seni daha iyi anlama şansı,
Soran1 yılİnsanlar güzel şeyleri abartırlar zaten, bende seni oyüzden abartıyorum, senin değer veripte o unutamadığın insanlarla çok karşılaştım, bir kere liğine herşeyi unutsan , kaybedicek birşeyim kalmadı, ama senin kazanıcaklarını gördüm, tanı beni birkaç gün daha eğer sonrada fikrin aynıysa ben giderim
Soran1 yılBunu elimden alma, bir kerede olsun birinin yanında tamamen kendim olmama izin ver, sonrasında bir şey demeden giderim, söz
- 1 yıl
Teşekkür ederim ben üzülmeye doydum fazlasıyla analizlerin hoşuma gitse ve devamını biraz olsun merak etsem de. Ben kendi kendime iyiyim ya ciddi söylüyorum daha fazla incinmek istemiyorum beni incitebilirsin anlamında demiyorum ama gerek yok yani. Diğer kızlardan devam et aslan parçası.
Soran1 yılDünyadaki her konu hakkında yorum yapalım sonra onlar hakkındaki felsefeleri tartışalım, olurda gelmek istersen sahilde kahve hazırlarım sabaha kadar sana dünyanın evrendeki yerini anlatırım, bunları anlayamıyacak birine değil, herşeyi anlayıpta sadece kendini korumaya çalışan birine anlatmak istiyorum
- 1 yıl
Ağzın çok laf yapıyor biliyordun di mi 😂
Yakma ikimizi de boş ver
Soran1 yılSen üzülüceğini düşündüğün için bana bir veda etmeden , gittin. Çünkü sana iyi hissettirdiğimi ve sende merak uyandırdığımı gördün, seni üzmiyiceğim desem bana inanırmısınki, diğer kızlar umrumda değil, bana birkaç gün ver sadece
Soran1 yılSeni yakıcağıma inan kendimi yakarım fatmanur, sandığın gibi biri değilim gerçekten seni anlıyor olmamın bir ayrıcalığı olmalı senin için, instadan yaz ordan konuşalım ben seni üzmeyeceğime ne kanıt istersen sunarım yeterki 1 tanıma fırsatı ver bana
Soran1 yılSenin yanmana izin vermem, senin tekrardan gözyaşı dökmene müsama göstermem, gel hadi
Soran1 yıl20 yıl görüştüğüm insanda oldu 2 saatte , 20 yıl boyunca bir kere beni tanıyamamış oldukları ve seni 2 saatte tüm dünyaya eş biçilicek değerde ve naiflikte olduğunu gördüm, birkaç gün ver bana, Susar hiç konuşmam sabaha kadar gık bile demem, seni üzmem fatmanur seni üzmem
- 1 yıl
Lütfen yazma. İyi günler.
Soran1 yılSana sözüm olsun, bana bu fırsatı ver gel akşama kahven benden, ne konuda istersen sohbet edelim farklı görüşleri tartışalım, müzik dinleyelim, temiz hava alalım. Oturalım çimenlere insanların hayatları nasıldır diye tahmin edip gülelim, birlkite gülelim dün geceki gibi, buraya numaramı yazdırma
Soran1 yılHayatında değer verdiklerine nasıl geri döndüğünü anlattın ama sen onlardan hiç değer görmediğini anlatmadın, ama ben bilşyordum
- 1 yıl
Sadece 2 saat konuştuk ve akiam kahve içmeye mi geleyim? Nasıl bi evrende yaşıyorsun bilmiyorum ama saçmaladın
Soran1 yılBen kalabalık bir sahilden bahsediyorum, tenha vs değil kadıköy modada,
- 1 yıl
Analizlerin bitecek mi çünkü hepsi doğru değil.
- 1 yıl
Anladım olmaz. Cevap vermeyeceğim bundan sonrasında kendine iyi bak.
Soran1 yılEğer kabul edersen biticek, sadece 1 tanıma şansı istiyorum.
Soran1 yılMucizeler insanın başına çok nadir denk gelir.
//Batman
Soran1 yıl@sigmayayim ben gülersem mutlu olamam demiştim ya sana, bunu bana tekrar kanıtladığın için teşekkür ederim, ama iyi olmayacağımı biliyorum
Soran1 yılDinlersin umarım,
Future- Solo (Official instrumantel)
En sevdiğimdir.
Soran1 yıl@sigmayayim ,😔
- 1 yıl
Belki çok da şey yapmamak lazım- Gripin
Soran1 yılSen beni unutamazsın - emre aydın
- 1 yıl
E abart
Soran1 yılSevdiğimiz müzikleri atıyoruz 😆
- 1 yıl
Hm doğru 😅😂
Soran1 yılOzaman sana gelsin,
Gökyüzünde- Zakkum
Soran1 yılNumara alıp verseydik, seni telefonuma gökyüzü diye kaydedicektim, çünkü öyle mavi ve sonsuzsun ki
Soran1 yılBazen diyoruki, yalanları onlar söylüyor da sanki bizi inanmak istiyoruz, sanki o yalana inanmak gerçeklerden daha güzelmiş gibi
- 1 yıl
Gene yapmacık oldun 😂 yahu dün tanıştığın birine lıve boombing boyutunda yürümen hiç sağlıklı durmuyor dışarıdan biliyor musun?
- 1 yıl
Love*
- 1 yıl
Her neyse hesabı silip gidem ben xbdıdbd kendine çok iyi bak aşk acın da umarım geçer.
- 1 yıl
Di mii boş ver be çok düşünme bunları hayatına odaklan gerisinikoygötegitsin
Soran1 yılDuygularımı paylaştım, eski günleri hatırladım , sana aşığım vs değil, eski güzel günleri yadediyorum
- 1 yıl
Bana aşıksın demedim sorudaki kıza olan aşk acından bahsettim slkdeğiliz biz de. Ama geçmişi benimle yad edemezsin.
Soran1 yılBen gerçekten sevmeyi özlemişim sadece onu fark ettim, ettiğim iltifatları hak ettiğin için ettim, gönlümden senin adına güzel şeyler geçirdim, aşk gibi değilde sevgi, hoşgörü ve kıymet gibi
Soran1 yılİnsanlar çok yabancı ve nankör, sen öyle olma.
Güzel yüreğindeki o kızı sev , ona kıymet ver. Değersiz hissettiren kimseyi yanında tutma. Ben gerçekten seni tanımak istedim, seninle konuşmak oturup dertlelmek. Eksik iki ruhun birbirine iyi gelmesi gibi
Soran1 yılÖyle güzel yadederdimki fatmagül, sen bile beni severdin.
Belki birgün özlersin - emre aydın
Soran1 yılSana hissettirmek istediğim çok güzel duygular var, deniz kenarında oturmuyorum artık, gökyüzünü seyredip ağlamıyorum tek başına
- 1 yıl
Teşekkür ederim sen de içindeki çocukla barış sana da hayvan gibi muamele edenlerin ardından koşturma bu d değersizlikle alakalı, kendi değerini bil. Kimse vazgeçilmez değil. 2-3 sene sonra ne slkmışım diyeceğin şeyleri bi daha yapma ders al acından ama kimseye de çektirme, kimsenin sana çektirmesine de izin verme. Derinliğini bilen kıymetini bilenle ol. Ne kadar erkeklerin çoğu acıya aşık olsa da bu saçmalığa son ver yani. Biraz bazen yapmacık olsan da derin bi adamsın, dümdüz değilsin öyleymiş gibi davranma.
Soran1 yılİstediğin kadar kaç fatmanur. Gerçek herzaman gelir seni bulur. Karşına çıkar, sabah uyandığında aynada görürsün, bir bardak su içerken 1 sn durursun ve iççekersin
- 1 yıl
İki yaralı insan olarak konuşsak da birbirimizi yaralamaktan başka bir şey yapmazdık ve ben geçmişinde unutamadığı biri olan birinin bana iyi gelmesini de istemem. Arkadaşça yaklaşsan olabilirdi ama flörtöz yaklaştın ve ben bunu kabullenmek istemem. O yüzden aklında doru işareti kalmasın diye söylüyorum. Üç gün iyi gelsem 5 gün kötü geçerdi. 🙃 yine de seni tanımam güzeldi. Teşekkür ederim
Soran1 yılGitme kal desem, gerçekten anlaşılmaya ve sarılmaya ihtiyacım var. Karmaşık olmaktan, herşeyi tek başına üstlenip, yapmaktan çok yoruldum
Soran1 yılBen sana duyman gerekenleri söylüyorum, 5 gün kötü gel bana fatmanur sadece yanımda olup beni ben olduğum için dinle
Soran1 yılGeçmişimi unuturursun bana, sendeki o gülüşle neler neler yaparsın istesen
Soran1 yılSana yalan söyliyenlere değil, seni gerçekten hisseden ve anlayan biriyle ol. Gerçek seni tanımak isteyenle
Soran1 yılBeni yapmacıklıktan, çek kurtar. Bana gökyüzünü öğret. İnan tek kelime etmiyicem yanındayken, sadece gözlerinin içine bakıp seni dinliyicem. O kadar
Soran1 yılKim dokunduysa sana ona git - emre aydın
Fatmanur, bir anda ne aşk oldum nede acı çektim. Seninle zaman geçirmek istiyorum çünkü bana layık olabiliceğim birinin bu dünyada olduğunu hissettirdin. Ne seni acımdan kurtulmak nede üzmek istiyorum.
SADECE GEL, gelirsen sana söz iyi gelicem.
Bana gerçek bir kalp nasıl sevilir öğret.
Yanlışlarımı doğru yap.
Ben sadece 1 kahve içmek istiyorum.
Akşam kadıköy modada akşam 20.00 moda merdivenlerinde bekliyicem seni, rıhtımdaki yat kulübünün orada. Eğer gelirsen çok mutku edersin beni.- 1 yıl
Sadece helallik istemek için yazıyorum hakkını helal et
- 1 yıl
@Tehederos mert lütfen bu meseleye karışma yorumunu gördüm görüşüne yorum atarsa cevap verme veya uzatma. Lütfen. Bu kadarını idrak edebilmeli gerek yok.
- 1 yıl
@Sigmayayim
Ateş Böceği - Mithat Can Özer
Müziği ne zaman dinlersen beni anarsın umarım, yaşadığımız o güzel anların hepsini tekrar hissedersin ve mutlu olursun. Hayatında kalamadım ama bir şarkında yaşaya bilirim.
Perdeyi aralayıp gök yüzünü seyrettiğinde orada ne görüyorsan hepsi senin için orada. Ben gidiyorum. Dudaklarına vuruldum. Kalbine...
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah kıyamam, bu gerçekten zor bir durum. :( 6 yıllık ilişki büyük bir emek ve sabır gerektirir. Unutma ki ilişkilerde denge çok önemlidir. Senin hissettiklerin de bir o kadar değerli. Konuşmayı denedin mi? İlişkide iletişim eksikliği varsa, bu tür duygular sıkça yaşanır. Hadi bir kahve al, derin bir nefes al ve hissettiklerini açıkça paylaş. Kendi mutluluğun da önemli, unutma! 💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar Ne Diyor
4
Böyle olduğunu karşı tarafa da gösteriyorsan yandın maalesef…..
08 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır hergün aksatmadan sabah akşam öğlen gece
- +1 yıl
Karşı taraf senin ondan vazgeçmeyeceğini ve sevgisine muhtaç olduğunu bildiği için her zaman kendi kafasına göre davranır, kimseden sevgi dilenme karşı taraftan ne kadar alıyorsan sen de o kadarını ver. Bu şekilde mutlu olamazsın. Hayatının merkezinde sen ol, başkalarının oraya geçmesine izin verme :(
Soran+1 yılBen vermezsem o asla vermez asla
Soran+1 yılHayatımın merkezi o evreniminde merkezi o, inan çıldırıcam oda aynı hassasiyette yaklaşsın istiyorum ama o beni... anla
Soran+1 yılKendime zararım zaten, kendim hariç herkes kullandı beni yıllarca, her işi çözen biriyimdir hep işi biten aramadı sormadı, nasıl kırıcı bir durum biliyor musun , kullanılmak hemde yıllarca
Soran+1 yılÖyle bir şey yapamıyorum, bilincim zaten yerinde , çok dilli biriyimdir , ve istediğimi elde ederim fakat boşluğumubiliyor zaafım elinde
Seni böyle yaparak sevgisine muhtaç hala getiriyor sen sadece ondan sevgi görecek biri değilsin kendini düşürme
013 Yorumla
Soran+1 yılYalvarıyorum bazen, başka kadınlarla vs oldum ama ona karşı zaafım var. Yapamıyorum. Küçük düşüyorum aşağlanıyorum ama umrumda değil, herşeyine sahip olmak istiyorum ama öyle eziyorki beni öyle görmezden geliyorki çok kırılıyorum
Soran+1 yılSevsede , asla söylemez, burnu yere düşse almaz biri ki ben alırım asla çekinmem. Öyle tutuldum ki götüm yarılıyor kaybedicem onu diye, kimsem yok beni anlıyıcak tüm forcesumu ona harcıyorum durmadan
Soran+1 yılOna yaptıklarımı, söylediklerimi, şiirlerimi ve emeklerimi sana anlatsam, kadınlar kapımda sıra olurdu sıra, kendiside biliyor ve söylüyor bunu yaşım 25
Soran+1 yılÖyle bir adamımki her zorlu şartta seni bulur çıkarır , koynuma alır , huzurla şımartırım ve zevkten erir gidersin ama ben ise hayattan aldığım 0.01 , çok kötüyüm
Soran+1 yılBen kendimi düşünmeden okadar uzun yıl yaşadımki, herkesin mutlu olmasıyla olup kendi istediğim şeylere 1 gram önem vermedim, yetenekli zeki üretken ve romantik bir erkeğim , gazla çalışırım, gönlüme ateşi verse dünya savaşı başlatırım. Öyle bir adanmışlık ve aitlik ki sana ona neler kattığımı anlatsam dersinki sen bir insanı sıfırdan programlayıp onu donatmışsın, ve aslada gocunmadım , bana neler söyledi bir bilsen ama sözümden hiç çıkmasa kafiyim
Soran+1 yılT
+1 yılBize niye böyleleri denk gelmiyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır, soluksuz, o biraz romantik olmayan biridir. Dünyaları serdim önüne, halada seriyorum. Başka kızlarlada oldum ama ona zaafım var deli ediyor beni. Dünyayı fet et dese inan herkesi kılıçtan geçiririm. Yataktada bir okadar iyiyimdir fakat , a. ıma koyuyor
Yeme yeme
07 Yorumla
Soran+1 yılNeyi yemiyim anlamadım
Soran+1 yılÖyle bir yedimki, kafayı çeksem yanında ilk okul bebesi gibi kalır
Soran+1 yılDestan yazarım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?