Aşk İlişkileri Sevdiğinize sarma sarar mıydınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 82 Yapay Zekaya Sor Seni seviyorum demenin bir başka deyişi yaprak sarmak mıdır? Sevdiğinize sarma sarar mıydınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Yemek yapmakta bir göstergedir.. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,9b cevap paylaştı. O bana sarsin uğraşamam 😏 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı. Sevgilim olsa evet sarardım da kötü olur 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sararım tabiki ama tüm tencereyi yemek zorunda 😄 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok yorma onu 😅 Yorumla Jeynepp 1 yıl Yok yok kıyamam zaten. Küçük bir tencere yapayım bari😄 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hiç sarmadım ama öğretirse birlikte sarabiliriz. 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Öğretmezse 😅 Yorumla Kral_Aragorn 1 yıl Bakarız internetten😄 Annem, ablama sorarım ya da ama ben en iyisi et pişireyim. Kendimi yaprak sararken hayal edemedim😄 Yorumla Soran 1 yıl Jdjjddj oğlanımız da pek hamaratmış 😅 Yorumla Kral_Aragorn 1 yıl Ben kebap yapıyım olmucak bu iş😄 Yorumla Soran 1 yıl 😄 yardım lazımsa gelirim jdjdj Yorumla Kral_Aragorn 1 yıl Gel gel😄 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yaprak sarmam için o kişiyi çok seviyor olmam lazım çünkü bu büyük bir fedakarlık sjdj 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Vaa hamaratta jdjd Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Tabii ki de 😌 müthiş sararım adfsd Yorumla Soran 1 yıl Buradan taliplere duyurulur jjdjd Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Hayır hayır evlendirme beni djhds Yorumla Soran 1 yıl Jxkdk ilanı verdik artık Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sarmıştım bi daha sarmam zahmetli ben kendime de sarmıyorum sjfkksd 1 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Hee sevdiğime sarma sarar, mantı açar, börek yaparım dhfggg ciddiyim bu arada 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Adam bunu okurken göbeği çıkacak 😄 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Çıksın dgfhfg Yorumla Soran 1 yıl Yastık diye kullan kdjd Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Yastık benim olduktan sonra sorun yok dhfhfg Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl 😄. Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Ben sararken çok sıkılıyorum kendime yaparken bile ama bilemiyorum oturup sararken de bulabilirim kendimi 😂 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Oooo bana bunlarla gel işte dostuumSarardım tabii hem de kalem gibi. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Dolma kalem mi 😅 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Minnacık minnacık kalemlerEgeliyiz. com Yorumla Soran 1 yıl Espriyi anlamadın mı 🥲 Yorumla
Sdkpr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl O emeği hak edecek biri olduğuna inanırsam sararım. 1 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sararım da saracagm kişi hala yok umarım olur cok isterim 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sararım ama bir şey eksik😂 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Sarma mı 😄👻 Yorumla Suvenir 1 yıl "Sevdiğim" kişisii😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Olsun olsun djjdd kendine yap 😅 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Seni seviyorum demek varken şimdi akşam akşam sarma mı saralım. 🤣 0 0 Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sararım tabiki ama o yer miydi bilmiyorum sjdikedok 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sararim tabiki aşkoma ellerimle yediririm tüm tencereyiiiiii 🤓 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gimbap için yosun sararım sarma oymaj🦄🦄 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Gimbap kim 👀 Yorumla ChungCha 1 yıl Gimbap Kore yemeği 😱 Yorumla Soran 1 yıl Heeeğğ hemen koşup annene sülemeye gidiyodumm Yorumla ChungCha 1 yıl Çen de dost musun düsman mısın belli diğilsin her şeyi anneme yetiştiymeee😱🦄🦄 Yorumla Soran 1 yıl Sen daha bücürüksünnn Yorumla ChungCha 1 yıl Ayırr bücür diğilimmm🥺 Yorumla Soran 1 yıl Sus bakimm ülesinn Yorumla ChungCha 1 yıl Timam şustummm🐣🦄 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olabilir tabiki 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sarma sarmayı da yemeyi de çok severim.. 1 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sarmam, o sarsın bana 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O da aynı şeyi derse
Melezbirkız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Minnak ellerimle çok da güzel yaparriim 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kendim için bile sarmıyorum 😂😂 0 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl Başa gelince güzel çekilirim ama dümdüz sarıyorum 😂 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Becerebilseydim evet 😄 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sarardım tabikii 1 0 Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Sararımm 0 0 Yorumla
Manasızdidik Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sararım sardım 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Evet 👌👌 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Sarardım. 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum yapmasını 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. sarardım 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. O bana sarsın 0 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sarmam 0 0 Yorumla
minikkpattiii Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Hakedene dünyaları yaşatırım da kimse haketmiyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yemek yapmakta bir göstergedir..
O bana sarsin uğraşamam 😏
Sevgilim olsa evet sarardım da kötü olur
Sararım tabiki ama tüm tencereyi yemek zorunda 😄
Çok yorma onu 😅
Yok yok kıyamam zaten. Küçük bir tencere yapayım bari😄
Hiç sarmadım ama öğretirse birlikte sarabiliriz.
Öğretmezse 😅
Bakarız internetten😄 Annem, ablama sorarım ya da ama ben en iyisi et pişireyim. Kendimi yaprak sararken hayal edemedim😄
Jdjjddj oğlanımız da pek hamaratmış 😅
Ben kebap yapıyım olmucak bu iş😄
😄 yardım lazımsa gelirim jdjdj
Gel gel😄
Yaprak sarmam için o kişiyi çok seviyor olmam lazım çünkü bu büyük bir fedakarlık sjdj
Vaa hamaratta jdjd
Tabii ki de 😌 müthiş sararım adfsd
Buradan taliplere duyurulur jjdjd
Hayır hayır evlendirme beni djhds
Jxkdk ilanı verdik artık
Sarmıştım bi daha sarmam zahmetli ben kendime de sarmıyorum sjfkksd
Hee sevdiğime sarma sarar, mantı açar, börek yaparım dhfggg ciddiyim bu arada
Adam bunu okurken göbeği çıkacak 😄
Çıksın dgfhfg
Yastık diye kullan kdjd
Yastık benim olduktan sonra sorun yok dhfhfg
😄
😄.
Ben sararken çok sıkılıyorum kendime yaparken bile ama bilemiyorum oturup sararken de bulabilirim kendimi 😂
Oooo bana bunlarla gel işte dostuum
Sarardım tabii hem de kalem gibi.
Dolma kalem mi 😅
Minnacık minnacık kalemler
Egeliyiz. com
Espriyi anlamadın mı 🥲
O emeği hak edecek biri olduğuna inanırsam sararım.
Sararım da saracagm kişi hala yok umarım olur cok isterim
Sararım ama bir şey eksik😂
Sarma mı 😄👻
"Sevdiğim" kişisii😂😂
Olsun olsun djjdd kendine yap 😅
Seni seviyorum demek varken şimdi akşam akşam sarma mı saralım. 🤣
Sararım tabiki ama o yer miydi bilmiyorum sjdikedok
Sararim tabiki aşkoma ellerimle yediririm tüm tencereyiiiiii 🤓
Gimbap için yosun sararım sarma oymaj🦄🦄
Gimbap kim 👀
Gimbap Kore yemeği 😱
Heeeğğ hemen koşup annene sülemeye gidiyodumm
Çen de dost musun düsman mısın belli diğilsin her şeyi anneme yetiştiymeee😱🦄🦄
Sen daha bücürüksünnn
Ayırr bücür diğilimmm🥺
Sus bakimm ülesinn
Timam şustummm🐣🦄
Olabilir tabiki
Sarma sarmayı da yemeyi de çok severim..
Sarmam, o sarsın bana
O da aynı şeyi derse
Sararim
Fotodaki cokzel duruyo bu arada
Minnak ellerimle çok da güzel yaparriim
Kendim için bile sarmıyorum 😂😂
Başa gelince güzel çekilirim ama dümdüz sarıyorum 😂
Becerebilseydim evet 😄
Sarma sarmasamda bir şeyler yapardım
Ben saramiyorum ya cok zor
Evliyken eşime her şey yaparım.
Sarardım ama yarısını kendim yerdim
Sarardım tabikii
Evet yapardık olsaydı tabi
Sararımm
Sararım sardım
Evet 👌👌
Saramam
Sarardım.
İsterse sararız
Bilmiyorum yapmasını
Evet.
Elbette
sarardım
O bana sarsın
Evet sararim
İsteseydi yapardım
Sarmam
Hakedene dünyaları yaşatırım da kimse haketmiyor.
Sararım tabiki.
Abi büyülü mü bunlar
Sardım yedi...
Elimden gelse evet