😅Bende bu yaşlardayım. Ama kiminle tanışsam amaç bek altı gibi hissediyorum herkes çok sabırsız. Sorun ben de mi karşımdakilerde mi anlamadım. Düzgün ilişki nasıl yürütülecek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen daha önce hic kimseyle belalti muhabbete girmedin mi? Ben yazdiklarimdan girdigini anliyorum. Cunku hayatta ne ekersen onu biçersin. 27 ye gelene kadar herseyi yaparim ama artik yaslaniyorum aile kurmam lazim simdide hersey usulune uygun edep cercevesinde olsun diye isin icinden cikamiyorsun. Ben 40 yasina geldim ve cok ornegini gorup ögrendigim şey o islere hic bulasmazsan sen istesen de kimse sana o gozle bakmaz. Ama bulasirsan nasil belli oluyor bilmem ama hep oyle seyler seni bulur.
Bu yazdigim bir genellemedir. yani sen cok istisnai sekilde bunun disinda kalabilirsin ama geneli boyle oldugu icin bildigim konuyu anlattim.06 Yorumla
Soran1 yılÇok istisnai bi şekilde 😄iki cümleyle hayatımı analiz etmeye çalışmışsın. Hayat bu kadar tek düze değil. Analiz işini azaltmalısın diye yorumladım bende
Soran1 yılHem ne terbiyesizsin ben nerde yazmışım ima etmişim öyle şeyleri. yok yazdıklarımdan bunu anlamışmışta. Kadınları erkeklerle karıştırmayın genelde siz önünüze gelenle gezip sonunda temiz kız istiyorsunuz. bu Arada Sen de 40 yaşında kadın düşmanı bi incele benziyorsun ben de yazdıklarından bunu anladım.
Cevap sahibi1 yılLafi dolandirmissin. dolandirmissin dolandirmissin dolandirmissin... Ama yapmadim diyrmemissin.
Cevap sahibi1 yılO kadar yazdigin seyin özeti: "evet yaptim ama bunu söylemen hic hosuma gitmedi"
Soran1 yılBöyle bir şeyi ima etmemişim ne demek? Sana ney kanıtlamak zorundayım ki
Soran1 yılHiç de bişey dolandırmadım. Sorduğum sorudan ne anlamlar çıkarmışsın
En İyi Cevaplar
1 yılBütün erkekler cinsel ilişki için hayatınıza girmez. Mutlaka sizde bir problem vardır. İnsanlarla tanıştığınız ortam neresiyse onu değiştirin çünkü çok temiz, efendi adamlar da var. Onlar görebilmeniz için bazı kriterlerinizden vazgecmeniz lazım.
Örnek verecek olursak;
- Eviniz yokken evi olan erkek aramanız gibi.
- Bir yerlere otobüsle gitmenize rağmen arabası olan erkek aramanız gibi.
- Ayda 100-150 bin TL gibi yüksek meblalarda kazanciniz yokken zengin erkek hayali kurmanız gibi vs.
Bazı düşünceler ve istekler değişirse zaman icerisinde doğru dediğiniz adamlarla tanışma şansınız olur illa ki
01 Yorumla
Soran1 yılBu söylediklerine sahibim ben. Maddi durumumum iyi. Otobüsle vs gitmiyorum bi yere. Ama nasip işte düzgün birinçılmadı çıktıysa da sevemedim. bi de en efendi dediğin erkek bile para eline geçse imkanı olsa kadınlara cinsellik için kullanır. Erkeklerin doğası bu bence. Ve ben artık erkeklerden ve cinsellik kavramından tiksindim. Paikolojim alt üst oldu. Bununla nasıl baş ederim bilmiyorum
Önce bi' yakın takibe al, karakterini & ahlâkını analiz etmeye çalış. Sonra baktın ki efendi birisi olduğuna kanaat getirdin, o zaman yaz. Hakkında bilgi sahibi olmadan yazarsan sonradan üzülebiliyorsun.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, kızım, bu yaşlarda flört konusu her zaman bir çılgınlık! Ama unutma, doğru kişi sabırlı olacak ve seni değerli hissettirecek. 🌟 Karşındaki erkeklerin niyetini hızla anlamak, zaman kaybını önlemek için çok önemli. Samimi ol, ne istediğini açıkça dile getir. Bu şekilde niyetleri daha baştan anlamak kolaylaşır. Eğer karşı taraf sürekli aceleci davranıyorsa, belki de senin için doğru kişi değildir.🎈
Düzgün bir ilişki yürütmek için önce kendine değer vermelisin. Güven, açık iletişim ve saygı olmazsa olmaz. Kendin ol ve keyfini çıkar! Aşk her zaman bir macera, sen de bu macerada parlayan yıldız ol! 🌟💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılonlarla konuşarak flört edersiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılBende aynı fikirdeyim dogru duzgun kiz yok ya biri der kac para maas aliyorsun evin var mi araban var mi ulan daha dur flortlesiyoruz sorduklari sorulara bak Ayni durumdayız bende durum ayni 27 yaşındayım bakirim ne bi kızın elini tutmuslugum var ne öpmüşlüğüm sabrediyorum ama sabrim tukenecek evlenecek Bi kız bulsam evlenecegiz
Sevilmek nedir bilmiyorum.
Değer vermek ilgi göstermek hayatımın merkezine koymak istiyorum aynı şekilde bu duyguyu tatmka istiyorum.
Ama karşıma çıkmadı doğru düzgün bir kadin 😓😓😓10 Yorumla Doğru hissediyorsun.
Eskiden insanlar sevgi, saygı beklerdi. Şimdi kadınlar erkek peşimden koşsun, seçeneğim zaten bol, arabası olsun, beni güzel mekanlara götürsün diyor. Kısacası süslü İnstagram profiline sponsor arıyor. Bu sebeple erkekler de artık yalnızca ihtiyacını karşılayabilecek kadınlarla beraber oluyor. Aksi halde verilen emeğin karşılıksız olması erkeğin canını sıkıyor.
Konu arkadaş olmaksa, zaman geçirecek arkadaş bol, kadına ayrılan zaman ise boştur.
20 YorumlaDüzgün den Kastin evlilige uzanan bir yol mu yoksa sadece cinselligin olmadığı bir flort mu 😃
18 Yorumla
Soran1 yılEvliliğe uzanan bir yol. Ama cinsellikte öyle hemen olacak bi şey değil
Soran1 yılHemen olsun istiyor herkes bir ay sonra mesela en geç
Soran1 yılSosyal medya Dan bahsetmiyorum ki. normal tanışma için sordum ben. Mesela dolu dolu geçmiş bir altı ay yedi ay sonra belki
Soran1 yılAynı zamanda ciddi bi ilişki isteniyorsa olmalı.
- 1 yıl
1 ay çok değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEğer evlenmeden seks yapmayanlardansan bu zamanda kendin gibi bir erkek bulman çok zor. Ama imkansız değil.
Bakınmaya devam et, etrafa haber sal, gez dolaş tanış. Buluşmada hamle yaptıklarında sonrakine geç, elbet bulursun.20 Yorumla Doğru kişi geldiğinde bunu sana zaten hissettirecektir... şu an burada doğru flört yöntemleri adı altında 80 madde saysam bile uygulamada belki bir ya da ikisini yapabileceksin çünkü ilişkilerin dinamiği anlık reaksiyonlara bağlıdır :) özetle kendin ol, bu zamana kadar yaşadığın ilişkilerde karşı tarafı da, kendini de eleştirip varsa hatalarınla yüzleş. Kendini eleştirebilen ve farkında olan bir insanın sağlıklı ilişki kurmama ihtimali yok.
30 YorumlaBu konuda senin yaklaşım tarzın önemli. Yani kendi çizgilerini daha ilk günden açıkça belli edersen ilişkiye yön vermiş olursun. Bir ilişkinin nasıl başlayıp ne amaçla ilerleyeceğini kadın belirler. 27 yaş üstü değil her kişi için bu geçerli.
10 YorumlaEdep ahlak saygı çerçevesinde bir sohbetin devamlılığı. Bel altı niyetli biri kısa sürede o konuya değinir. Ama olmayan biri haftalar da geçse aylarda geçse değinmez. Ama işte doğru düzgün insan çok çok az maalesef.
10 Yorumla
1 yılBende kadınlar hakkında böyle düşünüyorum nedense😃
12 Yorumla
Soran1 yılAllah Allah
- 1 yıl
Gerçekten öyle. Konuyu oraya getirmeyen kadın kalmadı. Düzgün flört edemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. neden 27? 26 ya da 28 değil? takılma sayılara bu kadar
11 Yorumla
Soran1 yılBiraz daha olgunluk oluyor ya. önceden hemen cinsellk beklentisinde ilişkilerim olmazdı. Şimdi biriyle tanışıyorum hemen cnsellik bekliyor bu ne
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Düzgün ilişki için ciddi bir ilişki düşüneni tercih etmelisin daha çok
İstekleri hayalleriyle örtüşen her anlamda kendini yetiştirmiş doygun biri olmalı diye düşünüyorum
Amacı isteği bakışı duruşu senin isteklerinle de örtüşmeli10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılerkeklerin çoğu asil kadın arıyor ama basite gidiyorlar çünkü belden aşağı konuşanlar basitler
41 Yorumla- 1 yıl
Gari haklı
Yani ekstra bir şey yapmana gerek yok ama biraz da seçimlerinde dikkat et diyicem de bilemezsin ki artık nasip inşallah çıkar karşına istediğin gibi birisi.
20 Yorumla
1 yılLevyeyi arkada beklet eli kolu rahat durmazsa indirirsin ben toplu iğneyle tehdit ediyorum bazen 😂 nasıl bir tavsiye istiyorsun anlam veremedim şu an 27yi geçince yiyor mu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.
10 Yorumla
1 yılİnsanlar sanalda iyice sapitiyor. Kimse sanalda duzgun biri cikmaz diye dusunup en azindan uckurumu dusuneyim diyor. Boyle yorumladim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belirli bir yaştan sonra cinsel yaşam ön plana çıkıyor. Niyetini biraz belli edeceksin sonra seninle konuşmak isterse eğer, zaten belirli bir süre cinsel dürtülerini bastırabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl27 yaşını geçmiş bi erkekten kimseye hayır gelmez dede olmuştur o artık tavsiyem genç çıtırlara yönelmen hayat bulursun valla enerji dolular mis gibi
32 Yorumla- 1 yıl
Aaa :)
- 1 yıl
Aynen 19 20 yaşındaki çocuklarla evelneun koca değil evlatlık almış gibi büyütürsünüz
30 yaş üstü olgun kendini bilen net kararlar verebilen ne istediğini bilen erkeklerle görüşeceksin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. En başta sınırların olduğunu belirtmelisin
Edep ahlak saygı çerçevesinde görüşelim yoksa görüşmeyelim gibi.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen flörtün kitabını yazdım sana tavsiye vermemi istermisin 😅
13 Yorumla
Soran1 yılBen de iyi flörtleşiyorum da erkekler bi yaştan sonra değişti 😂önceden böyle değildi ilişkilerim. Şimdi biriyle iki laf etmeye gelmiyor hemen bişeyler bekliyor çok saçma
Cevap sahibi1 yılBende senin gibiyim süper perfect flörtleşiyorum kızlara zarar vermeden ama sonuç hep hayal kırıklığı oluyor 😅
Cevap sahibi1 yılBugün yeni flört buldunmu 😅
Herkes acik ve durustce beklentilerini anlatmali.
Buna gore ortak ise ilerlemeli.
Aksi durumda kisa sureli iliskiler oluyor.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 15 ve 20 yaşındaki insan gözüyle sever
25 ve 35 yaşındaki insan kalbi ile sever
35 üstü insan ruhu ile sever , ruhu ile seven adam ölümüne sever10 Yorumla
1 yılDirek bel altı düşün me eğer sevgili ya da flört olursanız zamanla onun ne istediğini anlarsın sadece acele etme
10 Yorumla
1 yılZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü isen ben buradayım kelebeğim 😛
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKisilerin birbirini anlamamasinda cinsellik olabilir dogal ama biraz surec gecmesi iki kişinin zevklerini bilmek gerekir
10 Yorumla
1 yılSabırsız olmalarından şikayet ettiğine göre zamanla o sohbetlere gireceksin demek ki 😀 neden zamana takılıyorsun ilk gün ya da son gün bir önemi kalmıyor.
04 Yorumla
Soran1 yılHer önümüze gelenle takılalım o zaman. Kafan pırıl pırıl
Soran1 yılBen ciddi düşündüğün biriyle bu muhabbetlere girilmeli diyorum. Ciddi düşünmek için de zaman lazım. kapiş
- 1 yıl
Sabırsızlığın altını çizerken tek sorunun zaman diye düşünürüm yoksa +18 muhabbetten şikayetçi değilsin sen sabırlı olan alır alacağını kapiş
Soran1 yılCiddi ilişki kuracağım insanla tabi ki muhabbet ederim bu insani bişey değil mi? Aseksüelim demiyorum ki, ben sevgiden emin olmadan , aşk olmadan cinselliğe karşıyım diyorum. Hep te böyleydim. Ama birini tanımaya fırsat vermeden cinsellik istiyorlar diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin seçimin. Onları sen seçtin. Kriterlerine göz at
10 Yorumla
1 yılÇok sıkma, her şeyden nem kapma. Enerjini düşürme ve en önemlisi asla sabrını sınama
10 YorumlaDirek yazış bişeyler öyle özel birşeylere gerek yok
10 YorumlaDirek konu belli. maalesef artik cogu kisi evlenmeyi dusunmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Bende aynı yastayım alınganlık var bende çok o yüzden çoğu kişi ile olmuyor
10 Yorumlaİlişkiler çok yüzeysel maalesef birini derinlemesine tanımaya sevmeye kimsenin vakti kalmamış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOf gerçekten o kadar haklısın ki ya kiminle konuşsam yatma derdinde adamını bulamıyorum
38 Yorumla
Soran1 yılAynen ilişkilerden tiksindim yani. Tamam cinsellik olmadan olmaz ama herşeyin bi vakti var.
Cevap sahibi1 yılKesinlikle önce bi yanı et sonra zaten kendiliğinden gelir ya ne bileyim ben cinselliği evlenmeden yapmak istemiyorum mesela ama asla bu düşüncede karşıma çıkan biri yok şaka gibi olduk
Cevap sahibi1 yıl@mkkssll demekki
Cevap sahibi1 yıl@mkkssll düşüncen güzel karşına senin gibi biri çıkar umarım
Gizli Üye(30-35)1 yılHepsi aynı direk cinselikle yürüyorlar Herseyin Bi zamanı var
20 YorumlaFazla uzatmaya gerek yok bazı şeyleri nerdeyse 30 yaşına gelmişsin. Bırak da hayatının zevkini çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yıleğer sosyal medyadan tanışıyorsan öyleleri ile normal
02 Yorumla
Soran1 yılBir iki sosyal medya Dan tanıştığım da oldu ama öyle meslek sahibi falan insanlar yani yine öyleler
- 1 yıl
evet kolay değil bulmak
1 yıl34 yaşındayim söyle düşünmek lazım artık çocukça gezmek tozmak yerine daha ciddi şeyleri düşünmek lazım evlilik gibi uzun uzadıya gezmek tozmak bana zor geliyor mesela :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen cinsellik konuşan kadını engellerim bu konuda katıyım.
Karım değil sonuçta
Sevgilimle bu konuları abartılı şekilde konuşmaktan hiç hoşlanmam aksine soğumama sebep olur10 YorumlaSizce güzellik göreceli mi yoksa evrensel midir? Göreceli ise neden güzellik yarışmaları var ya da neden herkes estetik yaptırıyor? Kafamda deli sorular :))
10 Yorumla
1 yılBen 30 yaşındayım artık evliliği kafadan sildim gibi bir şey çünkü etrafımdaki insanların yaptıkları beni soğuttu bende o kafadayım artık eğlence modu ;)
10 YorumlaKendi tavrını koy , net ol , mesafeni koru
Kıyafetlerin de dekolteye dikkat et
Doğru kişi değilse gider zaten doğru kişiyse ilişki güzel olur20 YorumlaTürk toplumunda bastırılmış bir güdü sorunu var.
00 Yorumla
1 yılSabırlı olsalar tamam yani ama önce flört diyorsun 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Aynı sorunu bende yaşıyorum flörtten ileri gidemiyorum fkfkk. Bu yaşlar çok sıkıntı 😒
00 YorumlaYaşla alakası yok bunun ya erkek milleti genelde boyle özellikle bu zamanda bel altı düşünmeyen erkek yok denecek kadar az
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılbu yaştaki kişiler genelde cinsellik tecrübesi olan kişilerdir bu nedenle ilişki yaşanacaksa cinsellik istediklerini belli etmeleri gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende otur oturduğun yerde hesabına gelmiyorsa bundan sonra düzen bu
00 YorumlaBende bu yaşlardayım uzun ilişki için zamanında çok emek vakit harcadım evet yine isterim ciddi ilişki ama o emeği gösterecek enerjim yok açıkçası birisinin tribini çekmek zor ve mantıksız geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnce tam ne istediğini söyle nerelisin ne işi yapıyorsun hiç ilişki yaşamadın mı?
01 YorumlaKimsenin derdini çekmek istemiyorum ya vermeyecek olan baştan söylesin 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimin ne istediği anlaşılıyor artık, çoğu kişi biraz hoşlansa cinsellik istiyor, sorun sende değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılIcinden ne geliyor ise oyle davran
20 Yorumla
1 yılİğrenç ya o yaşa kadar evlenmemiş erkekte sorun çıkar genelde
016 Yorumla- 1 yıl
hahahszh 27 yaş diyor git evlenme yaş ortalamasina bak. En az 30-35 te evlenilir
- 1 yıl
Sen öyle san şu an 2005liler evleniyor 2002lilerin birçoğu evli
- 1 yıl
hepsi fakirlikten ölüyor sırf evlenmiş olmak için evleniyor
- 1 yıl
Evet fakir kocayla evlendikten sonra evlenmenin anlamı başarısı yok ama zenginle evlenen 2000liler de var
- 1 yıl
Hatta 2003lü arkadaşım 2 sene önce zenginle evlendi🥹
- 1 yıl
Niye uzuluyorsun bu duruma hahahs
- 1 yıl
Kız benden 3 yaş küçük olduğu için ve ben hala evlenmemişim için
- 1 yıl
Olabilir herkes evlenmek zorunda mı. Kısmetin gelince artık
- 1 yıl
Herkes değil de ben evlilik insanıyım
- 1 yıl
Mesaj atar misin
Soran1 yılYok ya geç değil. Bi bakıyorsun yıllar geçmiş. Ben de evlenemedim. Nasip bu işler biraz
- 1 yıl
Kadında seçiciliktendir ama erkekte sorun çıkıyor genelde Abaza oluyorlar
Soran1 yılKendim gibi seçici birini denk getirmem lazım 😅
- 1 yıl
Seçiciyim diye kandırır kimseye sadık olamayan abazanın önde gideni çıkar
- 1 yıl
Sen küçük koca al pamuk gibi olursun
- 1 yıl
Ha buyur nasıl bir sorun varmış bende
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılyok normalide var aramaya sevam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. ya bi de tam da sınır yaşlar 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBununla alakalı bir bence yazıcam :)
10 Yorumla Karşındakiler şerefsiz
10 YorumlaYaşla ilgisi yok bence karakter meselesi
10 Yorumla
1 yılErkekler çok garip gerçekten
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!