Herkese merhaba, biraz uzun olacak ama durumumu (ilişkimi) burada paylaşmak istiyorum ve sizin düşüncenizi almak istiyorum.
Burada paylaşmamın nedeni kendi tarafım bana hak verirken, karşı taraf hak vermiyor ve sizler objektif bir şekilde bakacaksınızdır.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, benim 10 aylık bir ilişkim var ve bu ilişki Avrupa'da hayatımızı süreceğiz diye kuruldu ve kabul edildi. Sevgilim ilk zamanlar sıcak bakmasada beni tanımak istedi, bende birbirimizi daha iyi tanıyalım diye Avrupa'daki hayatımı bir süreliğine askıya aldım. 3 aylık tanışmadan sonra birbirimizi çok daha iyi tanıdığımızı düşünüp kendisine söz ve benim ciddiyetimi söyledim ama sevgilim buna sıcak bakmadı çünkü kendisini Avrupa için daha hazır hissetmediğini söyledi, bende kendisini çok iyi anladığımı ve biraz daha kendisinin sürece ihtiyaç duyduğu söyledim.
Bunun ardından Avrupaya gidip bir süreliğine hayatımı düzene sokmaya çalıştım ama doğum günü yaklaştığı için yine askıya alıp kendisini görmeye gittim ve 2 ay boyunca yanında kaldım. Ve bu 2 ayın sonunda tekrardan ciddiyetimi dile getirip, sözün olmasını istedim ama yine kendisini hazır hissetmediğini dile getirdi bende yine tamam dedim.
Bu 2 ayın ardından tekrar avrupaya gidip, 3 ay çalışıp tekrar geldim. Ve bu gelişimde evliliğe artık bir adım atmak istiyordum ve söz merasimi olsun istiyordum en azından ailelerin tanışması ve sözlerin aileler arası verilmesi için. Ama yine "hayır ben şu anda istemiyorum" dedi.
Ben sevgilisi olarak her zaman içindeki kaygıları, korkuları anlamaya çalıştım, ve her zaman olduğu gibi onları bir nebze de olsa beraber çözmeye çalıştık ama neden söz olmasın dediğimde her zaman aynı şeyi söylemesi beni düşüncelere soktu. Ciddi düşünüp, birbirimizi çok sevip, kendimize güvenip ama bir adım daha atamamak beni üzdü.
Ne zaman neden diye sorduğumda, ilk olarak sevdiklerim burada cevabını alıyordum, kendisini gayet iyi anladığımı ve gelip gitmelerinin olacağını söylüyordum ve bir çözüm üretmeye çalışıyordum elimden geldiği kadar. Sonrasında ailemin şu anda öğrenip bana baskı kurmasını istemiyorum demesi.
Şöyle küçük bir detay var kendisi şu anda ailesi ile yaşamıyor, yengesinin yanında yaşıyor ve iki kız kuzeni ile beraber hayatını sürdürüyor, girmelerine, çıkmalarına kimse karışmıyor ve ben şu düşüncedeyim bilmiyorum belki çok yanılıyorumdur, elimdeki serbestlik, rahatlık gidecek diye ailesine söylemek istemiyor. Ama sorduğum zamanda hiç bir alakası yok diyor.
Sözü şu yüzden istiyorum, aileler arasında bir söz verirsin, tanışılsın istiyorum. Zaten evliliği biz seneye istiyoruz, tabii bu süre zarfında hem sevgilim kendisini psikolojik olarak kendini hazır eder hemde bende artık Avrupa'daki hayatımı düzene sokarım diye düşünüyorum.
Benim ailem ilişkim olduğunu biliyor, karşı tarafın yengesi ve iki kuzeni biliyor. Ailesi bilmiyor.
Şimdi ben size soruyorum neden sözlenmeye yanaşmak istemiyor? Oysa seninle yaparım demesine rağmen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer