Erkeğe nasıl istediğim şeyi yaptırırım?

normalde böyle soruları sevmem ama çaresiz kaldım. Sevgilimle 6 senedir beraberim. Aramızda 5.5 yaş var ve her kavgada kendini haklı çıkarmayı başarıyor. Dediği her şeyi yapmamı istiyor ve yapmadığımda çabuk sinirleniyor geriliyor. Bir şey dediğimde " benden küçüksün senden daha fazla insan tanıyorum bana güven diyor". O konuda haklı hayat tecrübesi çok ama bazen ben de istediğimi yaptırmak istiyorum. Cilve yapsam bilene bazen fayda etmiyor tatlı dille biraz da cinselliğe giden şeylerle gönlünü yapmaya çalışıyorum ama bazen o bilene fayda etmiyor. Mesela kavga ediyoruz sinirlenince şöyle tatlı oluyorsun çok yakısıklısın... diye başlıyorum ama daha çok geriliyor sakinleşmiyor. Bazen kendimi çocuk gibi hissediyorum onun yanında. Öyle odun biri de değil romantik tatlı dilli olabiliyor ama genelde kavgada beni haksız çıkartıp tekrar ben gönlünü almaya çalışıyorum. Sonra bi bakıyorum başka ilişkilerde kadın haksız da olsa partneri özür diliyor ve arayı düzeltiyor. Ben neyi yanlış yapıyorum nasıl davranmalıyım

Erkeğe nasıl istediğim şeyi yaptırırım?