Sevgilim benimle yeteri kadar ilgilenmiyor?

arkadaşlar tamam saçma bi soru olabilir ama gerçekten kafama çok takmaya başladım ona ilk açılan bendim zaten ilk başlarda onun bi hoşlantısı bile yoktu ama o kadar emek verdim ki şu an hiç bişeyden olmasa onu ne kadar sevdigimi bildigi için bile beni seviyo olabilir ya da çok çabaladığımın kendiside farkında olduğu için sadece değer veriyordur önceden hiç güzel iki cümle kurmazdı şu an baya bi yakınız iltifatlar ediyor sevdigini dile getirebiliyor ilgisini belli ediyor yani oda bana değer veriyor biliyorum neredeyse hergünde beraberiz ama şöyle bi sorun var yani sanki eski sevgililerinden gördügü kötülüklerden mi desem artık neden bilmiyorum bana karşı eski sevgililerine karşı olduğu gibi değil sanki kendini hep geri çekiyor gibi hevesi yok sanki hiç birşeye gününün en az 15 saatinde uyuyor ya da internet kafeye gidiyor beraberkende tek aktivitemiz internet kafeye gitmek hani dedim ya nerdeyse hergün beraberiz diye beraberiz ama iki kelime dogru düzgün konuşmuyoruz bile internet kafede kulaklıgı takıyoruz akşama kadar sırf onun yanında olmak için gidiyorum yoksa çok sıkıcı bence neyse işte arkadaşlar ya uyuyor konuşamıyoruz ya internet kafeye gidiyor konuşamıyoruz günde max yarım saat bi saat sohbetimiz oluyor napıyosun nasılsın diye ve şöyle birşeyde var mesela ben hiç bir şey demediğim halde sürekli arkadaşlarıylayken özellikle bana şöyle bi muamele yapıyor ben arkadaşlarımı kimse için değişmem cart curt sanki bir şey diyorum yani bunu söylediğimde bana dediği şeyde şuydu saçmalama kimse için kimseyi değişmem yani hepiniz benim için değerlisiniz demek istedim gibisinden çok uzun yazdım biliyorum buraya kadar okuyanda varsa hakkını helal etsin ama arkadaşım yok olsa bile sevgilimle kötü giden şeyleri anlatmak istemem derdimi söylemek istedim yardımcı olsa biri ben ne yapmalıyım pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum çünkü onu gerçekten seviyorum kaybetmekte istemem ama kendimide seviyorum bu kadar ilgisizlik hoşuma gitmiyor tamam seviyosunda birazda ilgi ver be kardeşim ileride hiç tanımadığın bi benle karşılaşıcaksın diyor bu ileri ne zaman hiç gelmiyor 4 ay olmuş daha ne kadar ilerleyebilir ilgi göstermek için neyi bekliyor olabilirsin aklım almıyor gerçekten moralim bozuluyor yardım edin ya
Sevgilim benimle yeteri kadar ilgilenmiyor?