Ortaokulda açıldığım ama beni reddeden kızla şu an nasıl sevgili olabilirim?

Öncelikle kendim hakkında bilgi vereyim. 11. sınıfım normalde 12 ama bir sene hiç gidemedim bazı nedenlerden dolayı. Ben biraz sessiz biriyim. Kalabalık ortamları pek sevmiyorum. Futbol ve Masa tenisini lisanslı şekilde oynuyorum. Hobi olarak Kort Tenis , Basketbol , Yüzme ilgimi çekiyor. Şarkı olarak genelde Rap dinliyorum ama Jazz dinlemeyide çok seviyorum. Sigara , Alkol vesaire hiç bir şey kullanmıyorum. Zamanımı genelde spor yaparak kullanıyorum boş zamanlarda sinemaya gidiyorum film ve dizi izlemeyi baya seviyorum.

Şimdi olay şöyle ortaokulda 5. sınıfa ilk geçtiğim zaman benim arkamda oturan bi kız vardı ve ben bi tık sessiz ve utangaç olduğumdan sırada öylece duruyordum. Arkamı döndüm ve onu gördüm o an benim için çok farklıydı ve sonrasındada hep farklı oldu. Kız gerçekten güzel ama benim çok sevme nedenim güzel olması veya kendi c**sel duygularımla ilgili değil. Zaman geçti falan..

8. sınıf koronavirüs dönemi kıza açıldım ve bizden olmaz arkadaş olarak kalalım dedi. Ona zaten çok fazla yazan kişi varmış. Bu şekilde reddedildim. Sonrasında kızın bunu sınıftan bir kaç kişiye söylediğini öğrendim. Doğal karşıladım klasik arkadaşlık ortamı ve bu şekilde kızla bağlantım kesildi. İnstagramdan takipleşiyoduk ama ben hesabıma giremeyince onla takipleşme durumuda yok olmuştu. Ama kız hiçbir zaman aklımdan çıkmadı yani istesemde hiç bir zaman düşünmeden duramadım kızın neleri sevdiğini veya nelere sevmediğini ya da neler yaptığını bilmiyorum. Rüyamda bile gördüm kızı bir kaç kere ve bu şekilde belki ortaokul döneminide sayarsak 8 yıl gibi bir süre oldu. Dediğim gibi kızı neden sevdiğim hakkında hiç bir fikrim yok. Sadece sevdiğimi biliyorum. Sapıklık olarak algılanırmı bilmem. Çok bağlanmışsın hiç konuşmamış belki suratını bile doğru düzgün görmedin diye bilirsiniz ama c**sel açıdan herhangi bir his yok ona karşı hiçbir zaman o tarz bir düşünce içinde bile bulunmadım. şu an geçen günlerde kızla instagramda takipleştik. Beni tanımadı ilk başta sonradan tanıdı ve zaten ismimden hatırlamış gibi olduğu için takil isteğini kabul edip bana geri istek gönderdiğini söyledi. Ve konuşmamız burada bitti. Kızla evlerimiz gerçek hayatta çok yakın o hiç taşınmadığı için evini biliyorum. O benimkini bilmiyor doğal olarak. Tipin kötü demeyin. Belki ortaokulda ortalama bir tipim olabilir. Çocuktum sonuçta şu an için suratımda kötü olan herhangi bir yerim yok. Fizik olarakda gayet iyiyim zaten sporcuyum kötü olma ihtimali yok. Ve kızlarda instagram ve telefon numaramı istedikleri oluyor ben vermek istemiyorum diyorum ve vermiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın olayı tamamen anlamanızı istedik ve biraz uzattım. Sormak istediğim bu kızı nasıl etkileyebilir veya benden hoşlanmasını sağlar ama öncelikle onla nasıl aynı yerde yan yana gelebilirim fikirleriniz varsa okumak isterim. Okumaya zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Ortaokulda açıldığım ama beni reddeden kızla şu an nasıl sevgili olabilirim?