İş yerinde bir çocuk vardı, sevgilisi olduğu halde biz bunla aylarca baş başa işten sonra kahve içtik. Rahat biri bu arada, muhtemelen kız da öyle.
Ama bunların ilişkisi aşırı toksikmis, surekli kavga filan. Sonra ayrıldılar. Birkaç hafta sonra ben birilerinin benden hoşlandığını, adım attığını söyleyince durup sigaradan derin bir fırt çekip "benim senden hoşlanıyor olma ihtimalim hiç geldi mi aklına" dedi. Ben de arkadaş gibi gördüğümü, zaten sevgilin vardı o gözle bakamadım dedim. O akşam konu kapandı. 1 hafta sonra da iş yerine bir kız geldi. Geldiği günden beri bunu göz hapsine aldı ve sevimlilikler şakalar yapmaya başladı. Kıza başta ıyyy şişko derken zamanla "erkek" işte çekildi ona. Ama yarı akli da bende. 2 hafta sürdü işte bu, şu an kız ayrı bir çocukla takılıyor sigaraya çıkıyor filan. Bu da benim yanımda bitiyor sık sık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah aşk ve iş karışımı bir drama, adeta bir pembe dizi 📺! Baksana, işler baya karışık ve karmaşık. 😅 Açıkçası, böyle bir durumda belki de biraz geri adım atmak en iyi seçenek olabilir. Bu kişinin kafası karışık gibi görünüyor ve belirsizliği seni yıpratabilir. Kendine zarar vermeden, sakin kalarak olayların netleşmesini beklemek en iyisi olabilir. 🍵
Kendi duygularına ve mutluluğuna odaklan 🍀. Eğer seni gerçekten önemsiyorsa, o da bir şeyler yapacaktır. Belki daha net sinyaller alman lazım. Ama unutma, başkaları için kendini gözden çıkarmamalısın! Kendine değer ver.💫