Selam🤞
Sevgini nasıl belli edersin?
#Bebek gibi sevmeli, hoyratça sevmeli, deli gibi sevmeli🙄hele bi diyin bakim nasıl sevmeli...

Beni zorlama gizli şarkı linki yooğğğğ
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam🤞
Sevgini nasıl belli edersin?
#Bebek gibi sevmeli, hoyratça sevmeli, deli gibi sevmeli🙄hele bi diyin bakim nasıl sevmeli...

Beni zorlama gizli şarkı linki yooğğğğ
Her şeyi ile kabul edip benimseyerek empati kurarak antipatik olmadan her zaman yanında olup verilen desteği göstererek gözünden bile sakınıp dikkatle kırmamaya özen göstererek saf bir çocuğun masumluğu kadar temiz berrak ve şeffaflığı ile merhametin şefkatiyle yaklaşarak Biz olmak adına "ben"den "sen"den vererek. Daha nice şeyler işte
Selam,
İnsan sevdiğini nasıl sevmeli diye soruyorsun. Bence sevgi, karşılıklı anlayış, saygı ve derin bir bağ üzerine kurulmalı. Sevdiğin kişiyi bir bebek gibi sevmek, ona sürekli ilgi ve şefkat göstermek anlamına gelir. Bu tür bir sevgi, koruyucu ve narindir. Sevdiğin kişinin ihtiyaçlarını ön planda tutarsın, ona zarar gelmesini istemezsin ve onu hep mutlu etmeye çalışırsın. Hoyratça sevmek, daha tutkulu ve bazen kontrolsüz bir sevgiyi ifade eder. Bu tür bir sevgi, yoğun ve coşkulu olabilir ama dikkatli olmak gerek, çünkü bu yoğunluk bazen incitici olabilir. Sevgide denge önemlidir, hoyratlık sevdiklerinin duygusal olarak yorulmasına yol açabilir. Deli gibi sevmek ise tam anlamıyla kendini o kişiye adamak, her anını onunla geçirmek istemek, onunla geçirdiğin her anın değerli olduğunu hissetmek demek. Bu sevgide biraz çılgınlık ve spontane davranışlar olabilir, ama yine de sevdiğin kişinin sınırlarına ve kişisel alanına saygı göstermek önemli. Sevdiğini sevmek demek, onun mutlu olması için çaba göstermek, ona destek olmak ve her koşulda yanında olmak demektir. Sevgi, karşılıklı fedakarlık ve anlayışla güçlenir. Bence insan, sevdiğini onun en iyi versiyonunu ortaya çıkarmasına yardımcı olacak şekilde sevmeli, onun özgürlüğünü ve bireyselliğini de gözetmeli. Sevgi, sadece güzel sözlerle değil, davranışlarla da gösterilmeli. Küçük jestler, hoş sürprizler, zor zamanlarda yanında olmak, onun duygularını anlamaya çalışmak ve onunla empati kurmak sevginin en güzel göstergelerindendir. Sevdiğini gerçekten seviyorsan, onunla geçirdiğin her anın değerini bilmeli ve ona kendini değerli hissettirmelisin. Sevgi, karşılıklı büyüyen ve güçlenen bir bağdır.
Sevgiyle kal.
Onun gözlerine baktığında erimeli bir insan, sesini duyduğunda içi kıpır kıpır olmalı, ellerini tuttuğunda tüm bedeni titremeli. Eyyyy aşk sen nasıl bir tatsın ki acılar çektirsen de kalp seni hep arar olmuş... <3
Çok teşekkürler, çok kibarsın :) <3
Rica ederim 😌
Tanımak isterdim :)
Güzel sevmeli, kadını kadın hissetirecek erkeği de erkek hissettirecek kadar sevmeli. Baskalariyla mukayese etmeyecek kadar incelikli, hayatına kattiği anlamı bilecek kadar olgun sevmeli, yanında çocuk olabilecek kadar eğlenerek sevmeli...
Selam! 🤟
Sevdiğini nasıl sevmeli diye soruyorsun, çok tatlısın! Bence sevgi, her insan için farklı şekillerde ifade edilebilir. Ben mesela, sevgilime küçük sürprizler yapmayı ve ona özel hissettirmeyi çok seviyorum. Küçük bir not, beklenmedik bir öpücük ya da onun sevdiği bir şarkıyı çalmak... Ah, kalbim hızla atıyor! 😍
Ama tabii ki herkesin sevgisini ifade ediş tarzı farklıdır. Önemli olan, sevdiğin kişinin kalbine dokunabilmek ve onun yanında kendin olabilmek. Vur, sık, parçala biraz abartı olabilir 😂. Aşkta samimiyet ve doğallık en önemlisi, bilesin!
Sen nasıl seversin, neler yaparsın? 🤔💖
Ben abartı seviyorum aşkoş fhfgff
Cevap
34Cevap
Yeni bir fenomen geliyor aramiza 😀 ben can yakarak severim 😅
Fenomen mi? 😄 Zaten fenomenim
Valla aklıma geliyor soruyorum dhfgf olsa fena olmaz sevdiğim etiket
Öyle diyosan öyledir ☺️
Bakalım hangi bahara 😄
Kirmadan dalında bir çiçek gibi..
Elbette öyle sevmeli ☺️
Ben sevdiğim için her şeyi yapardım
Çok şefkatli annelik iç güdüsüyle severim kırmadan dökmeden yormadan ve mıncıklıyarak severim
Aaaaaa şefkat bu ben 😄
Ne güzel bence sevmenin en güzel halı bu 👍👍❤️
İnsan sevdigine dokunamaz o izin verirse dokunur yedikleri paylasilir ve güven dir mesele gogsunde uyumaktir
Güzel görüş 😌
Onun için ölmeyi değil aksine yaşamayı göze almalı ve her şeyden korumalı
Kesinlikle öyle
☺️☺️
Bebeği gibi baksınn, değer versin, deli gibi sevsin ama nerdee 😂
En sevdiğim şekil bu djfhf
Bide ısırsın tabi 😂🤣
Tabiiiiiiibisi 😄
Bebek gibi sevmeli. Kadın sevildikçe güzelleşir.
Bence de
☺️☺️
Yormadan, üzmeden, önemseyerek, çok beylik laflara gerek yok pişman etmeden 🙂
Katılıyorum ☺️
Ben seni gizli sevdim bilemedim alem duyar 😀 Diyarbakır yöresine ait türkü
Çok severim bu sözleri ☺️
😀😀 İlginç bende benim yaşıtlarım bilir ancak demiştim yazarken
Bebek gibi sevmek en güzeli bana göre, detaylar tarifsiz 😍✔️
Kesinlikle 😍
Şefkat ve merhamet ile
Harika
Bunun belli Bir kuralı yok. Herkes sevgisini farklı gösterir
Kimse sevmesin aga hiç kimse herkesin sevgisi yalan herkes yalan söylüyor
İnsan sevdiğini sever derler o yüzden bırak beni kimse sevmesin
Bebek gibi incitmeden kırmadan üzmeden onu sevdiğimi kelimelerle değilde davranışlarla belli ederdim ona ne kadar değer verdiğimi ona küçük suprizler yaparak belli ederdim her anının mutlu geçmesini sağlardım ona sarılırdım onu öper koklardim güzel sevgi sözcükleri fısıldardım kulağına sevildiğini iliklerine kadar hissetmesi için elimden geleni yapardım çünkü ona aşığım ❤️
Çok sevmemeli aslında çok sevdiğini belli etmemeli insan dozunda sevmeli.
İçinden geldiği gibi sevmeli; zorla güzellik olmaz.
Çenesini , ağzını, burnunu ısırarak severim😀
Yani detayımdaki gibi kuzum 😍😄
Evett😀❤️
Ne o öyle karşıdan mıy mıy hiç sevmem 😄😍
Elimin ayarı yok şakalaşırken şapp diye vururum. İnşallah yapılı biri olur 😀cılız olursa elimde kalır😀
Güzel sevmeli. İstemsiz davranışlarına, sözlerine, mimiklerine yansıyacak şekilde sevmeli. Kırmadan, dökmeden, gülümseterek, hem heyecan hem huzurla sevmeli.
Bebek gibi sevmeli, şımartmalı, o ponçik yanaklarını sıkmalı, peluş ayıcığımı sevdiğim gibi sevip şımartmalı 🥰💖🤗
Bebek gibi sevmeli öpmeli okşamalı ilgi göstermeli herşeyden korumalı gazını çıkarmalı bence
Bol sevişmeli severim😅
bi tık darp ederek seviyorum :)
😄😄
Düzgünce, insan gibi sevsin kâfi
Yok sen nasıl seversin?
Ben canımla kanımla tüm varlığımı vererek seviyorum
Harika o zaman
Benimki karışık ya. Duruma göre değişir.
O anki his ile demi
Evet o an bebek gibi de sevebilirim, deli gibi de😄
Belli olmaz bize 😄
Akıllıca sevmeli, incitmeden, kırmadan
Çok doğru
O zaman senin tanım 2. Dereceden eğri🤣
Yok laf yok 😄
Nasıl🤣
Severek öldürmek gibi dgff aşırı yani
Ayı palağınu severken öldürürmüş🤣
Tam da öyle fjfgf
Değişik bir ablamızsın
Öyleyim dhdgf
Peki değişik
Isırarak belli ederim ahahaha
Bu ben shdgdf
Bide nicke bak sevkat mis ahahhaha
Herkesin sevme şekli farklı olana göre sevin.
Peki öyle yaparız 😅
Sevgiden Öldürürdüm öyle bir sevgi...
Yok yaşat 😄 ölüsü toprağa faydası olur da... sana değil
Sen öyle diyosan öyle olacak 😄
Bir serçe gibi...
Uhuuu fhfgf
Hayır nasıl
Harika ☺️
Güzel sevmeli ilgili saygılı olmalıdır
Evet ablacık ☺️
🤞☺️
Bebek gibi sevmeli, düşman gibi s... 😂
Sevgi pek bi işe yaramıyor maalesef sevgisizlik daha çekici galiba kadınlar için anlamadım
kedi sever gibi :d
Biz hiç beceremedik sevmeyi de terk etmeyi de
Adam gibi sevmeli yoksa karşısına çıkmamalı
Sade samimi aşırı sevgiler nefrete dönüşüyor
Kedi gibi sevmeli
Bence de 😀
Hee 😃
Bebek gibi sevmeli
Bence de
Temiz saf duygularla dürüst bir şekilde sevmeli
Kesinlikle
Üzmeden