Aşk İlişkileri Her ay farklı bir karşı cinsle evli olmak ister miydin? Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Soru deneme amaçlı sordum tabiki böyle bir hayalim yok.:) İnsan tanımayı severim ama bu yolla değil arkadaşca. Her ay farklı bir karşı cinsle evli olmak ister miydin? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hayır karaktersiz birisi değilim 2 0 Yorumla
güz_bitiği Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Bu ara 1001 Gece Masallarını mı okudun? 😂Her gün başka bir bakire ile evlenen Şehriyar geldi aklıma : ) 1 1 Yorumla Rose83 1 yıl Hah okumadim Yorumla
Odyessia Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Biriyle uğraşmak zor her ay başkası 3 ayda öldürür bizi jsjsj 1 1 Yorumla Rose83 1 yıl 🤣 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1 ayda sürecekse neden evleneyim sevgili oluruz 😀 1 4 Yorumla Rose83 1 yıl Evlenneler nikahsız yaşamam diyo öyle farzet:) Yorumla merru 1 yıl Resmi nikah mi, imam nikahi mi:)) aslında fena olmaz sıkılmadan yenisini buluruz Yorumla Rose83 1 yıl Ya itiraf geldi iste Yorumla merru 1 yıl Evliliğin uğraşı çok o yuzden 😀 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Yok ya ne sevdiğimi, ne sevmediğimi, düzenimi her ay her ay birisine öğretmek çok zor olurdu. 1 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl evliliğin amacı her ay birinin koynuna girmek değildir 1 0 Yorumla
sonsuzakadarmutlu Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Normal bir insanın böyle bir şey isteyebileceğini sanmıyorum. 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İstemezdim ya. Zaten bir ayda anca ilişkiye ikna edebiliyorum. Tam ikna olmuşken süresi biterdi 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. ahahha farklı bir fantezi bu ama neden olmasın olabilirdi 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yok istemem. Ayrı ayrı hepsine nafaka ödemek mantıksız. 1 0 Yorumla
AskAdami9191 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Kız bence fena fikir değil gibi, sen ne dersin?😀 1 5 Yorumla AskAdami9191 1 yıl Evet olaral algılıyorum yorumu beğendiğine göre? Yorumla AskAdami9191 1 yıl Uslu bi erkek olarak iki lafın belini kırarız o 1 ayı uzatmak istersen ona göre anlaşma yapalım en başta 😀 Yorumla Rose83 1 yıl Hayır tabiki sadece soru. Yorumla AskAdami9191 1 yıl Bana hayır mı, çok ayıııp kalbimi kırıyosun:) Yorumla AskAdami9191 1 yıl İnsan tanımayı sever misin? Yorumla
Tadic32fireee Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Ben istemezdim sanrıım, ya sen? 1 1 Yorumla Rose83 1 yıl Yorucu biz kadinlar duygusaliz kafamız karışır fıtrata aykırı olurdu Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Boyle bir imkan olsa ben denerdim 😂 1 6 Yorumla Rose83 1 yıl Otur 0 verdim sana😬 Yorumla nomercy7 1 yıl Tamam da sonuçta itiraf ediyoruz ne var yani? :D Sanki olacak :D Yorumla Rose83 1 yıl Hahah bende denemek isterdim ama zihnen adamı yorar ve kafa karışır riskli Yorumla nomercy7 1 yıl Ama bunu duygusal olarak düşünmedim, sende düşünme. Olay burada birliktelik :D Yorumla Rose83 1 yıl Sosyal deney gibi düşünmeli😄 Yorumla nomercy7 1 yıl Evet gönüllü denek olabilirim :D :D Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yok hayır diyen her erkeğin gizli isteği. 1 4 Yorumla Rose83 1 yıl Kesinlikle Yorumla Mandarinia 1 yıl Öte yandan güzel bir fikir olsa da bir süre sonra zihnen inanılmaz yorucu olur. Yorumla Rose83 1 yıl Soru normal değil zaten fikirleri merak ettim Yorumla Mandarinia 1 yıl Biliyorum:) Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır, biraz ciddi düşünelim. 1 0 Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O ne biçim şey be 🫤 1 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Her gün olsa olmaz mı ya 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstemezdim 😂 1 4 Yorumla Rose83 1 yıl İsimleri unuturdun yanlış hitap ederdin mazallah dimi🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Oda var 😂 her birinden farklı trip yicez bide 😂 Yorumla Rose83 1 yıl 😅 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Anlamadım? 1 2 Yorumla Rose83 1 yıl Her ay yeni bir adamla evlisin misal Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Oha istemem Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İyi fikir ben farklı ten ararım zaten 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. hayir 2 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. İstemezdim 1 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok ebesininki 1 0 Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Hayir ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır karaktersiz birisi değilim
Bu ara 1001 Gece Masallarını mı okudun? 😂Her gün başka bir bakire ile evlenen Şehriyar geldi aklıma : )
Hah okumadim
Biriyle uğraşmak zor her ay başkası 3 ayda öldürür bizi jsjsj
🤣
1 ayda sürecekse neden evleneyim sevgili oluruz 😀
Evlenneler nikahsız yaşamam diyo öyle farzet:)
Resmi nikah mi, imam nikahi mi:)) aslında fena olmaz sıkılmadan yenisini buluruz
Ya itiraf geldi iste
Evliliğin uğraşı çok o yuzden 😀
Yok ya ne sevdiğimi, ne sevmediğimi, düzenimi her ay her ay birisine öğretmek çok zor olurdu.
evliliğin amacı her ay birinin koynuna girmek değildir
Normal bir insanın böyle bir şey isteyebileceğini sanmıyorum.
İstemezdim ya. Zaten bir ayda anca ilişkiye ikna edebiliyorum. Tam ikna olmuşken süresi biterdi
ahahha farklı bir fantezi bu ama neden olmasın olabilirdi
Yok istemem. Ayrı ayrı hepsine nafaka ödemek mantıksız.
Kız bence fena fikir değil gibi, sen ne dersin?😀
Evet olaral algılıyorum yorumu beğendiğine göre?
Uslu bi erkek olarak iki lafın belini kırarız o 1 ayı uzatmak istersen ona göre anlaşma yapalım en başta 😀
Hayır tabiki sadece soru.
Bana hayır mı, çok ayıııp kalbimi kırıyosun:)
İnsan tanımayı sever misin?
Ben istemezdim sanrıım, ya sen?
Yorucu biz kadinlar duygusaliz kafamız karışır fıtrata aykırı olurdu
Boyle bir imkan olsa ben denerdim 😂
Otur 0 verdim sana😬
Tamam da sonuçta itiraf ediyoruz ne var yani? :D Sanki olacak :D
Hahah bende denemek isterdim ama zihnen adamı yorar ve kafa karışır riskli
Ama bunu duygusal olarak düşünmedim, sende düşünme. Olay burada birliktelik :D
Sosyal deney gibi düşünmeli😄
Evet gönüllü denek olabilirim :D :D
Yok hayır diyen her erkeğin gizli isteği.
Kesinlikle
Öte yandan güzel bir fikir olsa da bir süre sonra zihnen inanılmaz yorucu olur.
Soru normal değil zaten fikirleri merak ettim
Biliyorum:)
erkekler bunu seri sevdi ahahahah
Hayır, biraz ciddi düşünelim.
O ne biçim şey be 🫤
Her gün olsa olmaz mı ya
İstemezdim 😂
İsimleri unuturdun yanlış hitap ederdin mazallah dimi🤣
Oda var 😂 her birinden farklı trip yicez bide 😂
😅
😂😂
Anlamadım?