Sevdiğiniz kişi illa güzel mi olmalı, yoksa güleç mi olmalı?

Sevdiğiniz kişi illa güzel mi olmalı, yoksa güleç mi olmalı?
Her ikisi de önemli fakat güzellik geçici olabiliyor yarın öbür gün ne olacağını asla bilemeyiz ama bi tebessüm, gülüş kalıcıdır. Yüzünde yaralar sivilceler veya yanıklar dolu bir insan gülümseyince yüzü çok güzel birinin gülümsemesi ile eşit duyguları hisleri besletir
Benim fikrimce güler yüz, güzellikten daha önemlidir. Güzellik zamanla solabilir veya değişebilir; ancak güler yüz, insanlara sıcaklık ve samimiyet hissi veren, kalıcı ve derin bir etkidir. İnsanlar, kendilerini iyi hissettiren ve pozitif enerji yayan insanlarla vakit geçirmek isterler. Güler yüz, ilişkilerde güven ve anlayışı pekiştirir, bu da uzun vadede güzelliğin sağlayamayacağı bir değerdir. Bu yüzden güler yüzün, güzellikten daha kıymetli olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Samimi ve dürüst, doğal bir güler yüz güzelliğin temeli ve özü olsa gerek. Güler yüz güzelliği, güzellik güler yüzü tamamlar. Yine de kimse kimseyi ruhsuz, sahte ama mükemmel gülüşü sebebiyle sevmez.. Demek ki kazanan yine kâlp ve karakter, güler yüzden de önce✔️
İkisi de olacak
Güzel bir yüzde güzel bir gülüş zekat gibi
Teşekkür ederim
Cevap
16Cevap
Güler yüzlü insan güzelliğine güzellik katar...
doyulur mu güler yüze be.
O zaman o :D
Benim için ikisi de değil sadece karakter konusu önemlidir bir kadında
Güler yüz tabiki.. Güzellik göreceli ve gelip geçicidir.. Bugün başımıza bir şey gelir ve güzelliğimizi kaybedebiliriz.. Ama güler yüz öyle değil hep bizimle olur..
Nice güzeller var ki nemrut, gülümsemeyi bilmeyen...
Ama güzel olmasa da gülümsemenin verdiği enerji ve bulaşıcı hissi etrafına tesir edenler hep bir adım öndedir.
Güler yüzlü olursa insan doğal olarak güzel olur. Güzel olup ama suratı gülmeyen insanlarıda gördü bu gözler içi boş fakat güzel ambalajlı hediye kutusu gibi.
🤞😌
Sana göre albenisi olmalı tamamen güzel olmasa bile sen onu beğenebilmelisin, aynı zamanda muhabbetiniz uyuşmalı
Güzellik geçicidir bu nidenle güler yüz daha ünemli abiş 🐣🦋🦋🌺🦄🦄
Güler yüz daha önemli. 40 senede doyulmazmış. Öyle diyor atalar.
Güler yüzlü olsun çünkü güzellik kavramı bugün var yarın yok güzele bir günde doyulurda Güler yüze kırk yıl doyulmaz derler bugün beğenmedigin yüz şeklini makyaj malzemesi ya da estetikle düzeltme imkanı var ama asık bir surata çare yok
Güler yüz önemli. Güzel olup asık suratlı olacağına normal olsun güler yüzlü olsun.
Güzellik, para şu bu bunların hepsi bir yere kadar etkiler insanı. Altı boşsa ya da içi çöpse ne yapalım vitrini.
Ben seviyorsam zaten gözüme dünyanın en yakışıklı erkeği olarak görünür. Kesinlikle güler yüz, sıcakkanlılık çok önemli.
Güleryüz, tatlı dil, iyi niyet hepsinin önüne geçer. Ekstra birde merhamet varsa tadından yenmez. Güzellik kalıcı değildir.
Güzel olup somurtuk olanlar hayattan bezdiriyor.
Güler yüz bence güzel olsa ama hiç gülmese somurtkan aksine çirkin duru
Güler yüzlü. Gözlerinin içi gülmeli ışıl ışıl olmalı
Bence güler yüzlü olmak her zaman iyidir, etrafa pozitif enerji saçar.
güler yüzlü olmak daha önemli güzellik icin bi sivilce yeter
Güler yüz çünkü enerjinin insana kattığı ayriyeten bir güzellik vardır
Güler yüz daha önemli
Güler yüz benim için 5 0 öndedir
Bdnce karakter çünki çook güleryüzlü ikiyüzluyu gördük
İkiside olup beş para etmez insanlar oluyor ona ne demek lazım ki
Güleryüzlü olmalı 😊
Bilmem size sormalı
Görselin altında anladığım kadarıyla sevdiğin kişi illa güzel ya da güleç olmalı kötü zamanlarda güler yüzünü kaybettiğinde ya da herhangi bir sebepten çirkinlestiğinde sevdiğin kişi olmaktan çıkar o zaman
Anladım ama güleclik biraz karşılıklı enerji frekansla alakalı herkesin yanında somurtan biri senin yanında neşeli olabilir bu yüzden dediğine katılmıyorum senin dediğin sevecenlik oluyor istediği kadar güleç olsun art niyetli kötü biri sana güzel görünur mu hayır güzel öznel somurtkanlığın bile yakıştıği güzeller var değisken bir durum bence
Peki sen gülümsüyor musun karşılaştığim çoğu insan ne kadar sert olsada küçük bir tebessüme hemen karşılık verir herkes senin gibi karşındakinden tebessüm etmesini beklerse kimse tebessüm etmez ayrıca ruh hali yani duruma göre değisir anlayıslı olmak gerekir. Sevdiğin kişi ne kadar güleç olursa olsun sende yansımasını görmezse solar bu yüzden bir duyguyla güzelliği özdeşlestirmek mantiksiz soru gülmek güzellik katıyor mu cekicilik katıyormu olsaydı olurdu yani alttaki yazın icin diyorum tabi yoksa soruna göre gülumseyen yaşlı bir kadın genç somurtkan bir kızdan daha güzel olabilir oraya hic girmiyorum bile😅
Evet benim canım sıkkın olsa bile yüzüm çoğunlukla güler ama bunu suistimal etmeye kalkanlara asılır ayrıca kimse kimseye tebessüm etmek zorunda da değildir ben zaten anlayışlı biriyim ama bana hep suratını asan birine sempati duyamam ve güzelliğini perdelediğini düşünürüm sence bunun nesi saçmalık? Son cümle hakikaten güldürdü beni 😂 Yüzü gülen herkes güzel olur diye bir şey demedim fark ettiysen, tam anlamıyla güzel olabilmesi için gülmesi de gerekli dedim.
Açıklaman güzel anladım seni, gorselin altinda açıklama yok sonucta ona göre yorum yaptım düşunceni merak ettim haklısın soru yuzeysel bir cevap vermek istemedim neyse benim cevabım.
Sevdiğim sonucta sevmişsem güzel mi güleç mi onu tanıyıp bilip sevmisimdir onu olduğu gibi kabul etmisimdir
Ben teşekkür ederim umarım iyi niyetli güler yüzlu biriyle olursun😊
Güzel mi yakışıkli deseydin bari ama gerek yok sagol yinede😂
Benden güzel olmasin djdhd
Niye eski sevgilime benziyorsun sen bee 🥲
Oyhh engelliycem seni 😂
Neyse huyun benzemesin inşallah 😂
O kötüydü seni bilmiyorum 😂
Hem niye olmuyomus hazırlan kaciricam seni 😂
Hahhaah yok bee 😂
İlk defa yazdım sana ben 😂
Şaka bi yana Allah sahibine bağışlasın dediğim gibi ona çok benzetiyorum seni rahatsız ettiysem kusra bakma 😇
Yaaa paylasamiyolar seni 😂
Yakışıklı olmakta suç püüh 😂
Eminmisin belki eski sevgilim sendin 😂
Rabbim hayırlı birini çıkarsın karşına 🤲😇
Amin Amin 🥲
Umarim
Doyduk güzele bize Güleryüz samimiyet lazm
Hepsinden önce karakter önemli Bence👍
İkisini birden alalım
Önce güzellik sonra güler yüz.
Güler Yüz.. Hissi Anlatılamaz.
Yüz güzelliği denilen şey gülümsemektir zaten.
Guler yuze tavım
guler yuzu onemli, en azindan bana karsi
Gülmeyen yüz nasıl güzel olabilir ki
Güler yüz diyorum.
Ikiside önemli
Güler yüz daha önemlidir
Güler yüzlü olmak
Güler yüz kesinlikle.
Güzellik olmadan hiçbir şey olmaz.
Güler yüz, yüz güzelliğinden çok bağımsız.
Güler yüz daha önemli
Sempatik olmak "C" şıkkı 🤗🤗
onemli olan ic guzeligi
tabikide oyle
onemli olan insan uyumlu olmali anlamali huzur vermelu yuzunu guldurmeli
Güler yüz ortası yok mu bunun 😀
Güler yüz olsun 😀
İkisinden karışık 🤣
Güler yüz
Güler yüz
Guler yuz
Güzellik