Selam herkese,
kısa bir şekilde anlatacağım. 1 ay süren bir ilişkim vardı. Sonradan ben bir hata yaptım o da ayrılmak istedi (Hatamın aldatmakla bir ilgisi yok). Hatta beni bazı yerlerden engelledi.
Bende onun verdiği karara saygı duydum ve gerçekten bitirdik. O zamandan beri asla bir mesaj bile atmadım veya arkasından da koşmadım. Geçen başka bir çoçukla dışardaydım ve buluşmamızın esnasında gizli aramalar aldım. Onun olduğundan adım gibi eminim çünkü beni ondan başka gizli arayabilecek biri yok. Bizim ilişkimiz toksikdi zaten. Birlikte olduğumuz zamanlarda arkadaşları beni gözetliyordu, hani olurda bir yanlışımı görürlerse diye.
Şimdi size sorum: Neden beni gizli numaradan aradı? Yani burada amacı ne olabilir. Gerçekten anlamıyorum, hem bitiren o ama beni gizliden takip edende o. Kafayı yemek üzereyim, az kaldı.
HERKES CEVAP YAZARSA ÇOK MEMNUN OLURUM, BUNA IHTIYACIM VAR.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Askimm demekki aklı hala sende ve seni başka bi erkekle görünce haliyle kıskanmış. Eğer seni sevmeseydi gram umrunda olmazdı seni başka bi erkekle görmesi banane diyip geçerdi. Demekki içinde hala birseyler kalmış ki gizliden arama gereği duymuşş 💖
Ama ozaman niye geri dönmüyor. Tamam hatayı ben yaptım, benden bekliyor ama ben kesinlikle ilk adımı atmam. Evet onu özlüyorum ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Benim yerimde sen olsan ne yapardın?
Askim seviyorsan ilk adımı atmaktan da çekinmemelisin. Belli ki hatanı anlamanı ve özür dilemeni bekliyor. Ben eğer seviyorsam hiçbir şey umurumda olmazdı yemişim gururunu hata da bendeyse özür dileyip çabalardim. Yarın ne olacağımız belli bile değil askim kesinlikle ilk adımı sen att 💖
Evet haklısın ama dalga konusu olurum diye korkuyorum. Yani “aa bak bensiz yapamadı geri ayağıma geldi” diyebilen birisi. Egosunu kırdım diye belki intikam almakta isteyebilir, bilemiyorum.
Askimm hiç korkma kendine güvenin olsun. Dalga mi geçti ne takcan elini sallasan ellisi milyonlarca erkek var. Amaan babanın oğlu mu? hadi ordan çekersin. Sen ilk adımı at önce bak işte ben şöyle şöyle yaptım özür dilerim yapmamam gerekti bir daha olmayacak dersin. Sonuç istediğin gibi olmadı mı koyver gitsin elin herifine üzülmek için hayat çok kısaaaa gooo girllll 💖
Tamam çok sağol😘
Rica ederimmm gelişmelerden haber ettt 💖
bence onun ne yaptıgını önemseme hayatına bak toksik ilişkiden hic bisey olmaz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!