Lisede şunları seven kızlar net az gelişmiştir. Siz de böyle tiplere denk geldiniz mi?

Şu kğrtler sorun gerçekten.
Lisede şunları seven kızlar net az gelişmiştir. Siz de böyle tiplere denk geldiniz mi?

Şu kğrtler sorun gerçekten.
Yakışıklı erkekler adım atmıyor yakışıklı erkekleri reddecek kız yok ne anlatıyorsun onlar adım atmıyor soğuk duruyorlar. Ben ne zaman yakışıklı erkek görsem soğuk kibirli duruyor. İnsan yaklaşamıyor. Ama nerede sıcakkanlı gulen ilgi veren konuşan erkek olursa onlarla konuşur kızlar. Ağzı laf yapanla yani. Soğuk itici duran isterse Brad Pitt gibi olsun kızlar yaklaşmaz uzak durur.
Sanmıyorum sosyal medyada böyle tiplere Allah muamelesi çekiliyor. Bir arkadaş vardı Twitter da yazmış. Kykda oda arkadaşı 1.90üstü boydaymış. Pek yakışıklı değilmiş sosyal çevresi de yokmuş ama sürekli sevgili yaparmış.
Yakışıklı erkekler yalnız değil kızları görürüyorlar. Çirkin kızlar bile onlarla sevgili olmak için sırada bekliyor. Hipergami ne bilir misin bir araştır.
@Merto18 kız çok güzeldir belki. Artık 4/10 kızlar 8/10 erkekler ile takılıyor en az.
@Merto18 TC kızları gerçekten çok basit olabiliyor.
Biz adım atınca tacizci oluyoruz. Mesaj atmak bile artık taciz sayılıyor.
İşte abla onu diyorum. Çirkine yok yakışıklıya dibine kadar şok zihniyeti var türk kızında.
Yani senin türk erkeğinden kastın %20'lik bir dilim. Benim de dahil olduğum %80 yalnızız.
19
Çirkin kızlara bile yürüyoruz ben bir tanesine yazdım tacizci muamelesi yedim. Çirkin erkekler ile olanlar %95 parası için. Çirkin kadın ile olan o kadar var ki 4/10 kız 8/10 erkekle oluyor
Sen nerede yaşıyorsun? Türkiyede 1.55 kızlar bile 1.80+ erkekler ile takılıyor. Çevremdeki çoğu erkek yalnız
Evladım olsa cebine uyuşturucu koyar polise torbacı diye ihbar ederim bu nasıl bir tiptir böyle Allah'ın yarattığına çirkin denmez ama
Yav ben müslümandım bunları görünce dedim "allah bu kadar kötü bir şey yaratamaz" ateist oldum.
Haklısın kardeşim benim evlat olsa sevilmez
Cevap
3Cevap
"Sevdin kişinin yanına" aynen canım aynen bitanem🤦
Hırtlar türkçeyi hala çözemedi.
Sinir bozucu..
Atatürk’ün en iyi işi Türk kadınına okuma seçme-seçilme hakkı vermekken nasıl en büyük hatası diyebiliyorsun sen
Okuma hakkını verince böyle sonuçlar çıkıyor. Belki okumamanız daha iyi. Hem keko sevgili yapıp ö*me ihtimaliniz de düşer.
Keko sevgili niye yapalım aklımız yok mu
Yok ki her canısı yanında güzel bir kız var. Paylaştığım resimdeki kıza bak mesela böyle bir kızı böyle bir hırtla yan yana hayal edebilir misin?
Hayat çok saçma ve adaletsiz.
@Nocxks ya kızın yüzünü gördüm. Bana ortalama bir kız gibi geldi her yerde olan cinsten. Ama böyle kızlar neden bunlarla olur anlamıyorum zaten memleket yalnız erkek dolu kızlar da artık bunlarla sevgili oluyorsa bu işte bir iş var.
@Nocxks kızın yüzünü bırak bu kadar hipergaminin olduğu bir ülkede böyle bir hırt nasıl sevgili yapar aq.
Ya yeter gidin benim yorumumdan
@Nocxks abla yalan atma ya. Kadınlar biz olmasak da yaşar. Emin ol çoğu kız kendisinden kısa erkekle olacağına kez olur. Ortalama kızlar yakışıklı erkeklere yüz vermiyor. Çirkin erkekler zaten %99 yalnız
Tamam abla tamam sakin. Sevgiline sarıl geçer.
@Nocxks boş ver silemez nasılsa.
Boş ver onu yakışıklı 😘
Yorumu silmenin zamanı geldi.
Görünce travmalar tetiklendi Allah kurtarsın böyle bi sınıfta olan varsa
Bunların batıya gelmesine izin veren devlet aklını düt.
Sokak hayvanlarının yerine bunlar uyutula bilir
Kürtlere takmışsın kafayı kuyruk acın mi var kardeş?
@wingriddenangel Kürt sevgilin mi var liseli?
Hayır kürdüm?
@wingriddenangel tamam anladım.
@wingriddenangel olay kürt değil gerçekten böyle olan yüzlerce insan var kürt Türk değildir kürtlere saygım var benim
Soruyu paylaşan kişi pek öyle demiyor. Bende size katılıyorum bir çok Kürt böyle ise Türk'te aynı şekil
Ee Yani önemli olan insan olmak iyi olmak burdan kürtlere saygılar (Türküm ama tanıdığım kürtler var çok iyi insanlar Allah razı olsun hepsinden)
Katılıyorum size, sizin gibiler iyi ki var🎀💗
Sağolasın sizde aynı şekilde
Esmer çekik gözlü uzun boylu birini sevdim. Ama teni baya koyuydu. Bu kategoriye girer mi bilmem?
Karaktere ve konuşma biçimine bağlı.
Kürtler ile ne alakası var
Herif resmen kürt görmüyor musun?
Çok fazla kürt gördüm hepsi ortalama bir türkten daha fazla böyle.
Bir çok tanıdığım var türk olup bu tipte ülkeye yarari olmayan kekolari. Genelleme yapma komik puahahshah
Emin ol çoğu keko böyle olur.
Kürt olur yani
türk kızları çok seviyor Kürt erkeklerini ondan galiba acın neyse hadi 🎀🎀
Bazı düşük IQ lu kızlar maalesef seviyor keşke kğrdistan kurulsa da bütün kekolarla keko sevdalısı kızları yollasalar çağ atlarız yeminle.
Slzmckamz bazilari deme hepsi seviyor.
Hırtlar milli güvenlik sorunu. Hepinizi ırağa Suriye'ye tehcir etmek lazım.
sen önce ülkeyi sömüren Arapları Suriyelileri yolla🙃
Hepinizi beraber yollayacağız merak etme ülke bizim. Ne diyarbakırı ne de adanayı hırtlara vermeyeceğiz.
Ülke senin olduğu kadar bizimde? Hayırdır ne bu sahiplenme olayı şksmzmcks. Bide hepimizi birlikte yollayacakmis bak sen ülkenin her yerindeyiz, normal bir yolda olan bı restoran sahibi bile Kürt. Kürtler Türkiye'de bir çok şeye sahipken bu hayalin biraz zor başka şeyler düşün küçük beyninle yorma beynini şöyle şeylere
Ulan o zaman Van'da şırnakta Mardin'de yaşayın sakın İstanbul'a İzmir'e adanaya gelmeyin herkes kendi toprağında yaşasın dağdan gelip şehrimizi işgal etmeyin.
Zamanında iş fırsatı olmayan bir çok Kürt batıya göçe yollandı kanka bu neyin kafası? Bir çok kişi göç ederken ne zorluklar çekti haberin var mı ya? O zaman zamanında doğuya yatırım yapılacaktı, iş fırsatı verilecekti. Kimse doğdu yeri terk etmek istemez. Bu bilerek yapılmış bir göç türü zaten kimse batıya meraklı değil. Al batı senin olsun. Dağdan gelip işgal etmek ne birde bu yasa bu beyinle nasıl geldin. Umarım sağlam bir Kürte denk gelmesinden evidir çevirir.
Gelirsinde*
Göç ettiler ama sahip oldukları kültürel uyumsuzluk ve az gelişmişlik yüzünden liseli canım kızları çekiyorlar şehirlerin güvenliğini tehlikeye atıyorlar uyuşturucu satıyor çeteleşiyorlar.
O liseli kizlarin beyni var ona göre ilerideki kocalarını seçebilirler değil mi? İnstada bile görmüşsundur türk kızları aşiret Kürt esmer diye yirtiniyorlar kabul et. He birde şu genelleme işini bırak uyuşturucuyu Kürtler sattığı gibi Türkler de satıyor sütten çıkmış ak değil yani? Şu kendiniziasum gösterme işini de bırakın.
Biliyorum zaten onlarda karar alabilecek zeka yok engelli birisinin oy hakkı da yoktur mesela bu hesap. Suç oranlarının ciddi bölümü kğrtler kaynaklı daha geçen İzmir'de sevgilisini 120 yerinden bıçaklayan da Erzurumlu kğrt.
Banane kardeşim? Bir suçu gösterip bütün Kürtleri dağdan inmiş konumuna getirme. Türkiye'de her suçu işleyen Kürt mu aq nefret ediyorsun diye saçma saçma şeyleri örnek gösterme turk biri hiç mi suç işlemedi şimdi haberleri saysam
sana gelip türklerin hepsi şöyle şöyle diyip bir tane örnek versem ne dersin? çok saçma genelleme yapıyorsun. Kızlarda o zaman kekoya gitmeyecek bile bile lades oynuyor bu tipler pekte ilgimi çekmeyen konular.
Biliyorum ama bu beyin özürlüsü kızları korumanın tek yolu galiba batıda kğrtleri okula almamak.
Bence akılsız keko sevdalı kızları okuldan uzak tutmak bu fikre ne dersin?
O zaman ben nasıl sevgili yapacağım üniversitede.
Sırf kız yok diye bilgisayar mühendisliği seçmedim ben.
Anlaşıldı şimdi niye nefret ettiğin puahshhahahs. Keko ol belki beyinsiz kizlar tarafından sevilirsin kanka.
Yok hırtlara tahammül edemiyorum.
allah akıl versin sana neyse iyi günler dilerim.
ben lisenin kendisini sevmedim özlemiyorumda çok berbattı
Böyle tipler olmasa okulların ortalaması ikiye falan katlanır.
Kız meslek okudum dıjxkd
Kapıda hep bunlardan mı beklerdi?
Keko hırtlar milli güvenlik sorunu resmen.
Hayır asla
Abla ne tür erkeklerden hoşlanırsın?
Sadece meraktan soruyorum cevaplarsan sevinirim.
Izun boylu hafif kaslı geniş omuzlu iyi kalpli koruyucu
İyyy🤮🤮
Hırtlar tip olarak da diğer pek çok ırkın altında.
Kızları lisede bekaretini alan tiplerdi bunlar
Hepsini toplayıp lağım çukuruna atsak dicem de bunlar lağımı bile kirletir.
Niye bilader sanki zorlami zikti bunlar kızlar verdi seve seve
Sinir oluyorum kral elde değil. Yeminle atatürkün en büyük hatası türk kadınına okuma hakkı vermekti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?