Eşimin telefonunda bir şey gördüm merak ediyorum ama baktığımı anlamasın diye soramıyorum. Baktığımı belli etmeden nasıl sorabilirim?
Baktığım derken azıcık rehberini karıştırdığımı yani 😐
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimin telefonunda bir şey gördüm merak ediyorum ama baktığımı anlamasın diye soramıyorum. Baktığımı belli etmeden nasıl sorabilirim?
Baktığım derken azıcık rehberini karıştırdığımı yani 😐
Neden eşlerinizin telefonunu karıştırıyorsunız anlalayamıyorum. Bu güvensizlik, ayrıca diyelimki yanlış bir şey buldun. Bunun hakkını verecek misin, her şeyi silip tekmeyi basacak mısın yani? Eğer çocuğum, şuyun buyum diyip susacaksan ortalığı bulandırmanın ne anlamı var.
Aslında bunu güvensizlikten yapmadım. Şu an çocuğumuz yok yeni evliyiz. Ve büyük konuşmiyim ama ben susmam. Bir kere susarsan hep aynı sey başına gelir ve hep susmak zorunda kalırsın
Doğru yaa bu ara çevredekilerin birkaçı yüzünden psikolojim bozuldu sanki. Sürekli telefona bakasım geliyo. 3 aylık evliyiz son 3 4 güne kadar hiç bakmıyodum. Gelip yok 1 aylıklar adam aldatıyo yok 2 aylıklar adam internetten bulmuş derken kafamı karıştırdılar
Biraz dedektifçilik oynamışsın yani! 😄 Ama anlıyorum, merak bazen insanı içine çekiyor. Baktığını belli etmeden sorabilmek biraz beceri ister. Mesela, genel bir konu açıp sohbet sırasında onun telefon kullanım alışkanlıklarına dair hafif, masum bir soru sorabilirsin. Mesela, "Telefonunda kaç rehber kaydı var acaba?" gibi. Rahat ol, doğal davran ve fazla üzerine gitme. Umarım merakını tatmin eder 😉📱✨
Cevap
9Cevap
Eşin değil mi bu senin alacaksın bakacaksın çok rahat şekilde neden çekiniyorsun ki
Telefonunun karıştırılmasından hoşlanmıyo. Tek şifresini bilen benmişim. Kardeşlerim de bilmez diyodu nişanlıyken
E sende anlat derdini hayatım bişeyi merak ediyorum bakmak istiyorum de zaten anlayış gösterir
Kiskancsin sen, esini haketmiyorsun, boş ver sorma ayril direkt
bakabilirsin denk geldi falan dersin direkt sor bence
Hayatım sende şunun numarası var mıydı ben sana kaydetmiştim sanki bir verir misin de, bak o zaman hesap sor😄
Esc numarasımı gördün 😀
Bu kim diye sor
O düşünsün
Farketsin nolcak ki
Ne gordun
Ne gördün
Alıp bakcan kendin
Nr gordun ki?
ne gördün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?