ALDATAN SEVGİLİYE NE YAPILIR?

Merhaba arkadaşlar bir çocukla konuşuyordum onun için bütün herkesi sildim evimle bile kötü oldum ilk tanışmamızda ben tatile gitmiştim ifademden dolayı bir gün nezarette yattım o da benim için gelmişti ve o beni almıştı 3 gün beraber tatil yaptık döndük neyse sonrasında sürekli bir bahaneler bulmaya başladı yok ailemle tartışıyorum senin yüzünden eve gidemiyorum falan demeye başladı hep benim sayemde barıştık ama ilk zamanlar gibi üzerime düşmüyor çok deli bir insana dönüşüyorum beni tınlamadığı zaman ve geçen gün ayrıldık ben şehırdışına gidip gelmiştim yoldayken instagramdan canlı yayın açtı ve o günde yanında bir kız vardı aradım açmadı kız ordan arama müsait değiliz dedi bağırarak sonra çatla diyip durdu bunun bacağına elini koydu falan cinnet geçirdim dün konuştuk bayaa bir ağladım normale bindirdik barışmıştık takipleştipi bütün kızları parçalayacağımı söyledim kendisi de yapsan ne geçecek eline dedi yap hepsi de orada dedi benim hesabıma laf etti Herşeyi silecektik falan muhabbeti döndü sonra normale döndük bugünde güya sorguya çekmiş oldu ama ben bilerek barıştım hem seviyorum hemde intikam almak istiyorum ama be yapacağımı bilmiyorum dükkanını basacak oldum geri kendimi rezil ederim diye düşündüm onun benim olmasını istiyorum ama rezil olup benden başkasına gitmesini istemiyorum ( ilk tanıştığımızda yan yana resim çekilip storylerde birbirimizi etiketleyerek paylaştık ) yardım edin ne yapabilirim

ALDATAN SEVGİLİYE NE YAPILIR?