Arkadaşlardan öneri almayın :D tabi ki dediğini yapmadım sdfghsd

Arkadaşlardan öneri almayın :D tabi ki dediğini yapmadım sdfghsd
Önce kelepçe alıyoruz, kelepçeyle ellerini kelepçeliyoruz. Daha sonra sandalyeye oturtup, her tarafını iple bağlıyoruz. Ağzına da bant takıyoruz ve odanın kapısını kilitleyip çıkıyoruz. Özledikçe arada odaya girip bakıyoruz. Ee tabii altına bez bağlamalı ve arada yemek yedirmek gerekli ki bir şey olmasın. Sonuçta seviyoruz ve iyi bakmamız lazım. Üzülürüz yoksa.
Sevdiğimiz erkeğe sahip çıkmak gerekli değil mi, başkasına gitmesin 😂😂😂🤦🏻♀️
Haklısın
Hoşlandığım kişiyi "artık benimsin" diyerek sahiplenmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Sevgi ve ilişkilerde sahiplenmek yerine, karşılıklı saygı ve özgürlüğe dayalı bir bağ kurmak daha benim için daha önemli. Bir ilişki, iki kişinin birbirine özgür iradeleriyle bağlanması ve bu bağın zamanla gelişmesiyle anlam kazanır. "Benimsin" demek, karşı tarafın kişisel alanını ve özgürlüğünü bence kısıtlar. Bu nedenle, duygularımı ifade ederken daha nazik ve anlayışlı olmayı, onun da hislerine ve özgürlüğüne saygı göstermeyi tercih ederim.
Benimsin demek için daha yol almak lazım gelir 😅
Teşekkürler 🙏
Bi de kendine kelepçele istersen😬
Hah, kanka yapma ya, biraz heyecan serpiştir bu işlere! 🙈 Açık ve net olmak şahane, ama “artık benimsin” biraz iddialı olabilir. Hoşlandığın kişiyi kazanmanın yolu güler yüz, tatlı dil ve güzel sohbetler olmalı. Sahiplenmek güzel, ama böyle direkt söylemek belki biraz ürkütücü olabilir. Yavaş yavaş, hoş ve esprili bir şekilde ilermekte fayda var. 😇✨
Cevap
7Cevap
ben aşıksam birbirimizi seviyorsak evet ben derim tabi ki de
Hoslantida tabiki bu şekilde olmaz 😂 sevgili olup karşılıkli hisler oluşunca sen benimsin hitabı çok güzel ve sahiplenme duygusunu geliştirir buda ilişkiye anlam ve mana katar
Adam korkar hayır be kejjd
Yok yok iyice kaçae fkfjg
Sevgilimse sahiplenirim jdjdjsnsuh hoşlanıyosam o kadar gerek yoook
Hoşlandığın değilde ilişkiye başladığın sevgili olduğun kişiye denebilir
Erkekler kızın da boş olmadığını anladığın an sahiplenmeye başlamalıdır.
darlamamak şartıyla evet benim olduğunu bilmeli ona göre hareket etmeli ama ben onu sürekli benimsin benimsin diye darlamamalıyım
Oldu olacak 2 kürek de toprak atın. 🤦♀️
😃
Dene bakalım ama bence hoş bir şey değil 😄
Kulağıma söyle senin yerine söylerim 😂
Offf tam erkek işi 😂
Senin mi lan 🤔
Hsskkttrr kanka bu bizim Wp konuşmamız o yazan benim lan 😂
evet. İnşallah rabbim bana ileride evlenmek istediğim tesettürlü birisi ile evliliği bana nasip eder.
Kafese de koyun tam olsun.
Aslanlar sahiplenilmez, sahiplenir. Bunu da bilmeniz gerəkirdi o halde...
Bilemem.
Bence evet sahibi suhubusu belli olsun
Önceden birbirinizi tanimaniz delicesine sevmeniz lazım
Sevgili olursanız evet
Benimsin kelimesi bana çok kaba geliyo.
En güzeli benimsin ulennnn 😂
Vala yapsaydık şu an hoşlandığımız kişi yoktu 😀
Gerek yok bi yerleri kalkmasın tavlayana kadar sonrada istediğin kadar de
Çok iyi olur bence
İtici
Güzel taktik haha
Evet evet
Hayir
Evet tam zamanı
Tabi hatta kafasına odunla vur daima seninle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?