Sevgilimle tam bir ay önce ayrıldık uzak şehirdeyiz İstanbul'da buluştuk ikimizde İstanbul'da yaşamıyoruz
kendisi başta çok kibar ve nahif yaklaştı. İyi bir insan zannettim. Ben o zamanlar ağır depresyon yaşıyordum hayatımda kimseyi istemiyordum. Kendisinin mesleği doktordu, ama sakın demeyin o yüzden konuştun vs diye. Daha önce de mesleği doktor olan biriyle sevgili olmuştum ve hayatı bana zindan etti o nedenle benim için insanlık önemli.
bana yazdığı sırada annesinin kanser hastası olduğunu söyledi baya ağırdı durumu ben de babamı kanserden kaybettiğim için gerçekten çok üzüldüm onu anladığımı gösterdim dinledim ama asla ilişki bazında değil arkadaşça yaklaştım
ama o bana çiçekler gönderdi kaç defa romantik yaklaştı beni sevdiğini belli etti çok kibar efendi iyi insan rolünü öyle güzel oynadı ki. Ben üzüntüsüne ortak oldum teselli ettim
Yüz yüze görüşmek için İstanbul'da buluştuk, ama ağzı çok kötü kokuyordu ben biraz soğudum onun dışında gayet iyiydi ama ağzı kokuyordu… nasıl söyleyeceğimi bilemedim bu söylenecek bir şey değildi. Ama onun dışında sevmiştim eğlenmiştik güzel vakit geçirmiştik
bi gün dişimi çektirdim kibarca sen de bi kontrole gidebilirsin sanırım sende de diş taşı var dedim ama bozuldu galiba bilemiyorum belli etmedi.
aradan haftalar geçti, sen profil resmine benzemiyorsun sanki vs benle görüşürken makyaj yapmadın mı sana yakışırdı vs dedi ben çok bozuldum ben o resmime benzemiyor muyum dedim sen o değilsin gibi konuştu sonra şaka yapıyorum sen yakından daha güzelsin dedi. Ben çok bozuldum “en azından dişlerimi fırçaladım da geldim dedim “tabi ben dişten bahsedince kudurdu sen benden iğrenmişsin dedi falan
ilk böyle bir kavga yaşadık sonra her şey görünürde düzeldi
en başından beri babası evdeyken benimle telefonda konuşmadı, utanıyormuş. Ben de sen yoksa evli misin dedim, e devletten belge istedim dedi bekarmış ama bozuldu
babasıyla yaşıyor annesi öldü ama babasından utanıyormuş nasıl bir şeyse.
tekrar buluşalım İstanbul'a gel dedi mayısta, babası başka şehirde ablasının yanındaymış hafta sonu ablası gel babamı götür demiş babasını almaya gitmek zorunda olduğu için iptal etti çok ısrar ettiği görüşmeyi.
“Ben verilen sözü tutmayan birinden nefret ederim senin için asla hiçbir yere gitmem görüşmek istersen bundan sonra sen buraya gel dedim.”
haziranda gelecekti bayram haftası dedi ki ben otel vs bi yerde kalırsam, eşyalarımı bırakmaya giderken sen de benimle gelirsin öpüşürüz?😮
yani o kadar terbiyeli düzgün gördüğüm kişi konuşmayı o yönlere çekmeye başladı öpüşme muhabbeti öpüşecek miyiz Falan ben de benim yaşadığım şehir küçük seninle öyle bi odaya çıkamam adımın çıkmasını istemiyorum dedim.
sonra tartışmaya başladık ben çok sinirlendim çünkü biraz büyüttüm meseleyi, asker arkadaşı gibi gezemezmiş o kadar yol ve masrafı çekemezmiş elimi bile tutamayacağı için.
çok sinir oldum ve bitirdim artık gerçekten bunaldım zaten her tartışmada aşırı sinirleniyodu
Zor zamanında ben vardım ama nankörce davrandı
Allah belasını versin ne diyiö
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Seren, aslında anlattığın şey gerçekten karmaşık ve sinir bozucu görünüyor 😔. Erkeklerin böyle kolay unutup yeni bir sevgili yapması bazen gerçekten akıl sır ermez. Ama unutma ki herkesin aşkı yaşama ve ayrılıkları başa çıkma biçimi farklıdır. Senin yaşadıkların gerçekten zor ve üstesinden gelmek zaman alabilir. Ama kendini suçlama, sen ona gereken ilgiyi ve empatiyi göstermişsin. Şimdi biraz kendine zaman tanı ve bu süreci atlatmaya çalış. Unutma, doğru kişi bir gün karşına çıkacak ve seni gerçekten hakkına layık şekilde sevecek ❤️. Kendine dikkat et!