Gözleri kömür, gömleği nakış. Katlime yaman bi' ferman her bakış. Çok oyalama, bu ömrüme yetiş. Yurduna kavuş, di gel.

Gözleri kömür, gömleği nakış. Katlime yaman bi' ferman her bakış. Çok oyalama, bu ömrüme yetiş. Yurduna kavuş, di gel.

Vallahi henüz yaşamadım ama şu çağda aşka, gerçek ve karşılıklı aşka en çok inanan insan olmuş olabilirim. Aşka her zaman içtenlikle yaklaştım. Olabildiğince çok insanla gezip tozma hırsım da olmadı ve yok, ne mutlu bana ki.. Tek kişiye, tek insana odaklanmalı bana göre insan, kendisi için doğru insan olduğuna emin olmalı ve o insana adanmalı kâlben ve aklen, ruhen.. Bu çağın sahte aşk anlayışına kesinlikle katılmıyorum, ben, sanırım aşkın gerçekten yaşandığı eski çağlara ve gerçek duygulara aidim. Her zaman amacım bellidir, ya kaliteli bir yalnızlık veya gerçek aşk ve güvenin karşılıklı var olduğu tek bir kişiyle ömürlük birliktelik, net ✔️
Hayır, masallardaki gibi bir aşk yaşamadım. Yaşamakta istemezdim. Yaşayamam da. Sonuçta aşık olduğu kadını ayakkabısı olmadan tanıyamayan boş beyinli bir insana aşık olamazdım. Ha olay Leyla ile Mecnun gibi bir aşksa o da olmazdı açıkçası. Ben hiçbir zaman Mecnun'un Leyla'ya düşünüldüğü kadar aşık olduğuna inanmadım, bence o aşık olmaya aşıktı. Leyla'yı sevmeyi seviyordu Leyla'yı değil. Bu Aslı ile Kerem, Şirin ile Ferhat ve daha nicesi için de geçerli. Kavuşamamak, zor ulaşmak takıntı için zemin hazırlıyor olsa gerek.
Biliyorum.
Hayır maalesef masallarda ki gibi bir aşk yaşamadım zaten aşk denen şeye de şu an için inanmıyorum hiç bir şekilde.. insanlar sürekli birbirine aşığım seviyorum diyor ama 2 gün sonra ya ayrılıyor ya da aldatıyorlar.. her şey dış görünüş olmuş maalesef.. ya da çıkar için birbirlerini seviyorlar bu da gerçek aşk değildir.
Cevap
27Cevap
Sadece bir kere masallardaki gibi aşk yaşadım. Adı üzerinde masal 😄 kısa sürdü. Uzun sürse roman olurdu sonu sarpa sarardı gerek yok. Masallar kısadır ama tatlıdır.
Yaşamadım, sadece masallarda olur öyle aşklar zaten
Mübalağa sanatının konuşturulduğu bir dizi umut işleyen eserler maalesef 😊 mümkün olacağını düşünmüyorum. İnsan kendini kaptırdığı kadar varolurlar hiç bir şey dışarıdan göründüğü kadar kusursuz ve mükemmel değildir.
O değilde şarkının sözlerine tekrar düştüm ne güzel yazmış Mabel 😌
Yaa tam masallardaki gibi olmasada aşkı doyasıya yaşadım ❤️ verdiğiyle yetinmesini de bildim hem sevdim hem sevildim oyuzden hem bana iyi geliyordu hem yüreğime diyebilirim
Bitmeseydi iyiydi 😌
Nerdeeeee.. ayaklarımizi yerden kesecek, iliklerimize kadar aşkı hissettirecek, şehvetli, tutkulu, öyle bir süper kahraman kalmadı artik..
Filmlerde...
Olmaz be.. hiç umudum yok portföy belli..
Masallardaki gibi aşkı yaratmak kolay.
İki insanın kafası gerçekten uyuşursa tabii.
Yaşamadım, mümkünse yaşamak da istemiyorum. Hayatımın yolunu yalnızca bana yetecek kadar döşedim.
Masalardaki gibi aşk diye bir şey yoktur ki zaten, öyle bir aşk yaşamadım Ama öyle bir aşkın olmadığını zaten hepimiz biliyoruz aşk Her şeyden önce güzel bir duygu olsa da doğru insanda yaşanmalı.
E, adı üzerinde masal. Yani gerçek değil, haliyle yaşamak da mümkün değil.
Yaşanan bişey olsaydı bu b*k... Onların adı masal olmazdı🤷♀️
Daha çok var o günlere, belki de olmayabilir bile 😄
Oldu. Ama öyle ilişkiler toksik oluyormuş aynı zamanda. Sağlıklı ilişki candır
Aksiyon macera dram~bu tarz oldu hiç masal gibi diyebileceğim bir ilişkim olmadı.
🤷♀️
Yok len ne aşkı ama öyle masalsı olursa ileri de çok güzel olur
Masallardaki gibi mükemmel değil hiçbir şey, olmazda.
İlk sevgilimde ilk görüşte aşk gibi bir şey olmuştu. Asla inanmazdım böyle şeylere
Sonu pek güzel değildi ama 😂 Her ilişkinin sonucu gibi :)
Pek sayılmaz. Masallardaki kadar pürüzsüz ilerlemiyor aşk gerçekte çünkü. Güzel ve pişmanlıklar yaratmayan bir hikayem olmuştu, bu benim için masallardaki aşktan daha gerçekti diyebilirim.
Yok hayır öyle aşklar ya dizilerde olur ya da masallarda bu devirde kimse kimse için ölüp bitmez bence
Zamanında kendi masalımı yazdım
Evet alasını yaşadım.
Adı üstünde masal... Gerçekte öyle aşklar yok, olduğunu sanan ve arayan hep hüsran yaşar söyliyim beklentiyi az düşürün sjxksnks
Belki masal değildi ama tesiri uzun süre ele geçirdi.
Hayır yasayacagımıda sanmıyorum mantık kadınıyım
Yaşadım ama bir farkı yok masal kısmı çabuk bitiyor ben sürsün istiyorum olmuyo.
Masallardaki gibi değilde filmlerdeki gibi diyelim #ağır roman
Ya bu devirde ne masalı ne öyküsü… Trajikomik öyküler olur bu devrin aşklarından ahahah.😂
Yaşamadım, ama gerçek olabileceğini düşünüyorum.
Yaşamadım. Güzel bir ilişkim var ama masallar gibi de diyemeyiz ya o ilişki için çok yaşlıyız artık
Masallardaki gibi bi aşkın hep katili olmak istemişimdir hjk
Aşk nere ben nere bayram
Hayır yaşamadım
Bilakis. Kaostu dehşetül-vahşetti.
Tabj iki toxsic birey bir araya gelirse olacağı🤦🏻♀️
Öyle bir aşk yok birbirimizi kandırmayalım 😂
Hayır keşke yaşayabilseydim
Aşka inanç mı bıraktılar
Masallardaki gibi acı çektim
Hem de çok üzdü. Teşekkürler
Nerde yaşayalım öyle aşkı kim bulmuş da biz kaybedelim.
Hayır. Öyle olmadı 🙁
Henüz o aşamaya gelmedim.
İnşallah 😸.
Valla ben aşk ne onu bile bilmiyorum bırak yaşamayı etmeyi 😅
Hayır yasamadimb
evet dibine kadar yaşadım
yaşadım ama o da bir süre sonra bitiyor
Yaşamadım, yaşamakta istemezdim.
Adı üstünde masallarda olur o aşklar
Yaşayacağız inşallah.
Hayır hiç aşk yaşamadım
Alttaki şarkıyı çok seviyorum konudan bağımsız
Yaşadım, yaşıyorum 😌
Yok valla nerde o günler 🙄
Yok anam nerde bende öyle şans
Yok be nerdeee
yok yaşamadım
Hayir yaşamadım 😂
Nerdeeee
Yaşamadım.
Kısmetim kapanmış benim hocam, filmlerde izleyip başkalarının aşkına duygulanıyorum artık..
Yok 🙄
yaşamadim
Hiç aşk yaşamadım
Şans değil kader 😄
Yaşadımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?