Yardım edin uyutmadı?

Sevgilimle ben çok farklı kültürlerdeyiz. Ben almanım ve avrupa kültürüyle büyüdüm oysa kürt. Ailem onu seviyor ama üniversiteyi henüz okumadığı için baskı yapıyor, gelecek istiyorsan kızımla oku diye. Onun ailesi ise beni biliyor ama sen bu kızı harcarsın, üzersin senin sonun görücü usülü evlenmek sana askerden sonra bşr kız bulacağız demişler. Durum böyle olunca ben de ayrıldım, geleceğimiz yok hani daha fazla bağlanmayalım acı çekmeyelim diyip bitirdim. Sonuçta ailesini de silmesini isteyemem ondan ailedir. Biz aynı yerde yaşıyoruz ve birbirimizden kopamıyoruz. Kendi aramızda ne kültür farkının sorunları ne başka bir şey var aslında mükemmel ikiliyiz. O hayatımda gördüğüm en sevgi dolu insan diyebilirim. deli gibi seviyoruz ne zaman ayrılsak eninde sonunda yine birleşiyoruz. Ama geleceğimizin olmadığını düşündüğümüz için ayrı kalmamız gerekiyor. Şuanda ayrıyız ama yine birlikte olduk dayanamayıp. Ağlayarak sarıldık ve ayrıldık. Ne yapmam gerekiyor nolur biri tavsiye versin çok kötüyüm.
Yardım edin uyutmadı?