Aşık olup olmadığını bilememek?

Ne olduğunu bilmiyorum lütfen yardım edin.
Nerdeyse 2 senedir sevgilim yoktu sınava hazırlanıyordum. Sınavdan sonra bir çocuk yazdı ve konuşmaya başladık hiç red etmekte istemedim. konuşması hoşuma gidiyordu. Ama bulustuk kalbim hızlanmadı veyaa heycanlanmadım ama konuşmaya da devam etmek istedim çünkü iyi biri ve hoşuma gitti. İlgi göstermeyen uğraşmak istemeyen erkekler gibi değil bana değer veriyor. Acele de etmedik 1 ay flörtleştik bu arada gitmek isteyip vazgecebilirdim
Ama istemedim ne dediyse karşılık verdim. Kendisini sevdim fakat sevgili olduk soğumaya istememeye başladım normalde asla böyle değilimdir ama ne istediğimi bilmemeye başladım. Uzatmasam konuşmayalım desem sorgulayacak ki haklı buluştuğumuzda fotoğraf atiyorum ve resimlere bakıp gülüyorum hoşuma gidiyor ama iki gün sonra bunalıyorum. Bunu asla ona yansıtmıyorum ama kendimi bunaltmaya başladım. Ciddi ilişki istiyorum ama buna rağmen bir çaba göstermek istemiyorum yalnız kalmayı özlüyorum. Ama ilişkimiz hakkında insanların iyi yorumları da çok hoşuma gidiyor. Ona değer veriyorum ve onunla vakit geçirmeyi seviyorum saatin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Ama nedn ayni zamanda da onunla sevgili olmak beni çekmiyor kafam çok karışık neden her sevgilinin istediği gibi onunla bir seyler yasamak istemiyorum (sarılmak, öpüşmek gibi) Eski sevgililerim pek iyi değillerdi ve buna rağmen çok tutkulu hissediyordum şimdi o kadar fotolarimızı one çıkan yaptığım çocuğu neden içten aşık hissedemiyorum. Ya da aşığım da aslında haberim mi yok çünkü hediyeler alıyorum onu mutlu etmek hosuma gidiyor. Ama aramızda bir çekim yok. Ama o da aksine bana aşık olduğunu söylüyor ve bende bozuyorum çünkü gitsinde istemiyorum ama giderse de canımı çok yakacak gibi gelmiyor. Lüfen yardım edin ne yapmalıyım veya böyle bir aşk mümkün mü?
Aşık olup olmadığını bilememek?