kel ve kısa olan birisi 173 boyunda cıkarmıydınız 18 yaşında ve esmer
Benden uzak allaha yakın olsun
kel olması direkt eledi
kısa olması direkt eledi
hayır
evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kel ve kısa olan birisi 173 boyunda cıkarmıydınız 18 yaşında ve esmer
Cevap
4Cevap
Çıkardım elbette para herşeyin çözümü ama insanı olduğu gibi kabullenmek lazim
kızlar demistim ddwedwed
Olsun
55 k kazanıyorum da pek cözüm degil kelim knk
173 kısa mı lan kızlar zaten oğlum hobbit gibim ne düşünüyorsun
Kel olanlarin sevilmeye hakki yok mu JDKSJXKXKXKKSMSM
Dalga mı geciyorsun kardesim
Kafa yapim guzel ama kızlar genel olarak kel sevmiyor hiç biri bı de ,18 yaşındayım ve kel kaldım sen düşün aşırı depresif sekildeyim yasitim olan hiç bir kızla çıkamıyorum Ekim de yaptiramiyirum donor bölge kalmadığı icin
İç güzelliğe kimse bakmaz maalesef Ekim yaptiramiyorum peruk ile geziyorum iyi para da kazanıyorum 18 yasinda olmama rağmen iyi bir işim var 55 k civarı kazaniyorum ama ona rağmen hiç bir kız bana bakmıyor kel olduğum için
Bizim bir kız gibi sevilmeye hakimiz yok bunu anladım
Belki de ondan degildir? Daha 18 yasindasin ve karsina cikabilecek bir cok insan var. Illa yasadigin bolge de birini bulmak zorunda degilsin ya da simdi birisini bulmak zorunda degilsin ne guzel isin de varmis her sey yerine oturur sen sadece kendinden emin ol. Hepimizin bir taraflari eksik. Intarnette çiftler goruyorum senin durumunda olan bazen. yani iş saçta bitseydi dunya nüfusu azalirdi o yuzde canını sıkmaya degmez. Olmaz bakmaz deme neler oluyor hayatta
Sadece tek sorun sacmi Boyumun 173 olması annem babam ölmüş olması ve kel olmam çok koyuyor ama 1 kere olsun sevdiğim kız baksın istedim ama olmadı
Allah rahmet eylesin. Bu kısmı bilmiyordum. Hayat hic adil degil. Bu zamana kadar bu sekilde gayet iyi yasadin ve devam da ediyorsun umarim istedigin gibi de devam ettirirsin. Bence saydiklarinin hicbiri kusur degil. Olamaz da zaten. Daha yolun basindasin kendine bu kadar cile cektirmenin bir anlami yok. Kimse seni sevmiyor degil inan ki.
Kimsem yok bı tek iş yerindeki patronlarim var onlar da yaptığım işi seviyor zaten akrabalar ile konusmuyorum evden işe evden işe sbsbshs ot gibiyim
Ben de ot gibiyim besleniyorum uyuyorum arada bi gunes isigi felan aliyorum ya da manda mi demeliydim NDJSJSJSJSKSKSJ ama her seye ragmen yasiyorum hayat benim icin de kolay degil birşeyler soyledim ama faydasinin olmadigini ben de biliyorum ama anlıyorum nasil hissettigini. Herkesin guzel bi aileye sicak bir yuvaya ihtiyaci var maalesef ki. Aslinda ben tam tersiyim etrafımda insan cok ama ben yine de yalnız hissediyorum..
Yaşamadan pek anlayamazsin
Hjdjdjdje tamam öyle diyorsan
çıkardım kanka
18 yaşında nasıl kel oluyor mk
Genetik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk ve çekim öyle çok da görünüşle alakalı değildir aslında 😌. Kişilik, espri anlayışı, kalp sıcaklığı... Bunlar çok daha önemli. Eğer bana iyi hisettiriyorsa, neden olmasın? Beni gülümsetiyorsa, boyu-posu çok da fark etmez. Kısacası, kalbe bakar bu işler 💖. Anket içinse, kesinlikle "evet" diyorum! 💪😄