Evi, arabası var bankada iyi miktarda parası var 2 milyon tl civarında. Ama evlenmek istemiyor sizin çalışmanıza ihtiyacı yok ev farurasından mutfağa kadar tüm giderleri kendisi karşılayacak isterseniz çalışır istemezseniz çalışmazsınız gözüyle bakıyor. Ama ev işlerini her türlü yapmanızı istiyor. Size de aylık olarak asgari ücret seviyesinde para verecek fakat daha fazlasını istiyorsanız işe girip çalışmanızı isteyecek. Bunun karşılığında tüm ev işlerinizi yapmanızı istiyor ve ci*sellik ihtiyacınının da karşılanmasını istiyor. Kabul eder misiniz? Erkek 176 boyunda yakışıklı eğitimli falan (memur)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evlen tam olsun, detayda sevginin zerresi geçmiyor bu arada dikkatimi çekti
Nafakası vvs olmasa kanunlar bu kadar sert olmasa evlenirim ama işte erkeği köle yapıyor kanunlar.
Sen de bi akıllılık yapıp köle olacağıma köle edeyim dedin djsjs
Ortası olsa ben razıydım ama ortası yok bunu ben istemedim. Ben kendimi koruyorum sadece. Ömür boyu nafaka ödemek istemiyorum haklı gerekçeler ile. Bir arkadaşım evlendi evlendiği kişi onunla 4ay hiç sevişmedi ama boiansa kendisi suçlu olacak daha ne olsun.
Kadınlık görevini yerine getirmiyor şeklinde dava açarsa kazanır böyle bir şey duymuştum çünkü, sana gelince de yine nafakaya eşdeğer paran gitmiş olmuyor mu ayrıca boşanacağın ne malum evlilik boşanmak için değil
Abi evlenmek istemeyen biriyle ne işim varya. Hem ztn kalmadık milletin parasina
26 yaşındayım şunu anladım bir kadına daima evlilik vaad etmek gerekiyor erkeklerin hepsi bilerek yalan söylüyor bu konuda ben şerefli olduğumdan yediremiyordum hata ediyormuşum.
Bak kardesim kendini bi kadının yerine koy. Seninle evlenmek istemeyen biriyle neden birlikte olmak isteyesinki. Hem bu devirde coğu kızin koca parasina ihtiyaç duyduğunu düşünmuyorum kendimden yola çıkarak. Elim var kolum var.
Karın tokluğuna kölelik😂😂😂😂
Bu kölelik değil gayet makul bir antlaşma oro*puluk yapmıyorsun sonuçta. Tek kişiyle birliktesin. Kendi paranı kazanacaksan kazan hepsi cebine kalsın karışmıyorum da daha ne ister bir kadın?
Bana ters evli olmadığım adamla beraber yaşamam ve ev işleri müşterektir
Ben erkeğim ben bile kabul ederim aq
Ama kadınlar bunu *kölelik* olarak görüyor ne desem şaşırıyorum hiç bir şeyi beğenmiyorlar
Reis boş ver karıları beni al. Beraber PlayStation pes falan atarız. Sana kız da ayarladım her türlü
Hacı evi temizleyecek yemek yapacak birisi lazım yoksa karıya gitmesini de getirmesini de bilirim sorun ev işleri yemektir temizliktir vs.
Karıyi getirmesini gitmesini biliyosunda eve yemek yapacak birini almayi bilmiyomusun? Her gün gelsin yemek yapsın gitsin bir de haftada bir temizlik yapar mis.
Karıya gitmekte hiv riski var hiçe karşı aşı da vurunsan risk var preze*vatif ise çok zevk azaltıyor gitmemek bile daha iyi. Eve yemek yapacak birini bulmak sandığından zor çoğu kadın bekar bir erkeğin evine yemek yapmaya gitmeyi istemiyor üstelik kabul eden çıksa bile çok uzun mesafeden falan geliyorlar maddi açıdan vs mantıklı olmuyor üstelik sadece akşam yemeği değil mesele sabah vs de var. Yemeği de temizliği de ben yapabilirim zaten ben yapıyorum da ama çok zaman alıyor hem 8 saat işe gidip üstüne bunlarla uğraşmak sıkıntı. En mantıklısı evlilik gibi ama evli olmayan bir ilişki biçimi bunu da kadınlar kabul etmiyorlar işte.