Diyelim çok abaza bir tipsiniz ya da bir tip 1 yil sonra falan mağazanız var aynı şehirde ve kız bu haliyle bu fizikle geliyor yazmayı düşünür müsünüz ya da hoşunuza gidermi hiç?

Cevap
21Cevap
Hayır ben fiziğe bakmıyorum ki. eski sevgiliden olmaz.
Her erkek adına konuşamam ama gurur yapan biriyse dönmez.
Yoksa bu kadının güzelliğine de fiziğine de diyecek bişey yok Allah sahibine bağışlasın.
O hariç herkesten dönerim aq... Tövbeler olsun , bu ne lan?
Doğum günü olduğu için böyle giyindi kız
İlk cevabına baknca ovdun mu gömdünmu ahhaha
Hayır memleket güzel dolu yeni denizlere yelken açarım
Bunu nah bulurusn canım kudurma
Kudurma 🤔 kendinizi fazla büyütüyorsunuz
Aynen böylesi sana bakmaz ki sende haklsn hayal bile edemeyeceğin bir güzellik görünce bozuldun tabi
Aynen 👍🏻
bu adamı ahıretten bıle dondurur amma velakın baska sevgılım varsa hıc sansı yok
Ya başka sevgilsii yoksa
olabılır neden olmasın hatun ates edıyor
Sokaklar bu fiziklerden dolu.
Delirmissiniz ya ayılar ya da zarganalar hep benim gördüm
Az mahalleden dışarı çık görürsün
Her gün disardaym da siz çıplak bacak gördüğünüz an sapittiginiz için manken kız size aynısı gibi geliyor çok normal
Bacağa düşecek olsam bende de var 2 tane kendime düşerim.
Bu kız sana bakmaz diye düşünüyorum da sokakta bile bakmaz ayrıca nerde hangi şehirde bunalrla dolu 90 60 90 ve biyda var kiloda
Bakmasın zaten 😂 ne yap biliyor musun? Herhangi bir işlek caddede mekanlara otur sadece kahve iç 2 saat içinde 20 tane görürsün abartma bu tipi
Abartılı derece güzel ama fiziği ben hiç görmedim bu gune kadar ve izmirin heryerini geziyroum yaz kış
Zaten çoğu böyle fizikli ve dönmem.
Manken ama kız ve kim bu fizikle herkes varoş olmuş
Hosuma giderde yazacagimi düşünmüyorum
Neden peki
Partnerimin fiziği bundan daha iyi
Manken ve kylie jenner fiziğinde laf attığına göre partnerin yok bile hzjshdjjdjdjdd
Hayır. Ben exlerime hiçbir koşulda dönmem.
Dönmem slavlar ilk tercihim bundan sonra
Bunu ex yapanda akıl yok
Bu fiziği görse saplamak için yazar
İfadesini alırdım o kadar
Kombin zaten bütün isteğimi hevesimi kırar
Neden
Çok açık her tarafını belli eden kıyafetleri sevmiyorum
Bunu nereye koycan arabaya sığmaz
Kduudms Kendi arabasnaa sığıyor
bu kız kim
Sanane ya
Ben kızn tcsini değil kilosunu sordm kim olduğunu napcaksn sapık gibi
hayır, itici
Nesi itici mesela
Kiz çok itici
Nesi itici ya manken gibi hatta modlelik te yapıyor
Cok iri kalcalari var cok ince belli (kemigi almış) sarışın ap (tllara benziyor tonla makyaj var
Manken kız ayrıca doğum günü ve ozydn böyle giyinmiş sanada bakmaz zaten meraklanma jshdjdjdjjdjdjd ayrıca 90 60 90 yani zargana seviyorsan o senin sorunun
90 60 90 degil buna emin olabilirsin sahte sarisin kiz ve en az 3 operasyon gecirmis bunlari bana yapsalar daha guzel olurum sjsjsj soo cheers
Hahahahahah yazk sadce burnu estetik kudurmuşsun baya 😂😂😂😂😂😂
Dudak ve bel kemigini aldirmis + sahte sarisin
Kemik nasl aldiriliyro
Baya baya git doktora belimi inceltmek istiyorum de 70 bine inceltir
Ya ama bu kız spora gdyr sporla yapti fiziğini gercekte görüyorum sormuştum ondan
Fizik derken toto yapmis zaten zira ben spor akademisinde okuyorum ve sunu soyleye bilirim boyle totoya boyle bel gitmez.
İyide spora xtn ince bel büyük kalça için gdyrz kızlar olrk erkkeelr gibi aksmi aypalm 58 cm kol shdnhdjdd
Iste onu diyorum beli inceltmek imkansiz o genetik yaglari yakarsin o baska ama genel olarak gogus kafesindən sıkı olmaz
Nasıl yani dogsutan ince sporla dahada inceliyor göğsü buyuk olnca öyle olmasi norml
Doğuştan beli ince olanlar var tabi ama onlarin totosuda ince oluyor mesela koreliler.
Bunu kisaca boyle anlatayim vücutun yag orani vardir ve bu genel olarak eşittir yani bacak ince karin yagli olamaz buda boyle bisey insan skletine bakarsan anlarsin bide sana tavsiye kemik kurulusuna bak insanin tam karin kisminda iki omurga gibi bisey var bak onlar alınca cok ince gozukur
Bak göğüs kafesinin tam altinda birlesmeye iki kemik var bak onlari aliyorlar.
Linki atamadim neyse
İnetrnete baktm öyle bir şey yok bide ölür insan manyak mısın
Ölmez inan bana bel inceltme ameliyati yaz
Evet
Dönerim 🤣
Yol vermeye devam
Neden
Ex i ne yapayım ya demekki gitmek istediki gitti
O değil 2nzin ortak kararı ayrılamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fizik önemli tabi ama sadece dış görünüşle geri dönmek pek mantıklı değil bence. 🤔 İlişkide en önemli şey duygu, güven ve uyum. Ex'in böyle çıksa, düşünmem gereken şey aynı sorunların tekrar yaşanıp yaşanmayacağı olurdu. Kafa ve kalp olarak ne durumda, o daha önemli. E fizik de bonus olabilir tabi, kabul ediyorum! 😄👀
Ya çocuk abaza yani ztn tek amaci eğlenmek