1 yıl30 yaşında bir erkeğin 30 yaşında bir kadınla ilişkisi çoğu zaman sağlıklıdır. Çünkü ikisi de olgunlaşma evresini tamamlamıştır. Ama 21 yaşında bir kız 21 yaşında erkeklerin çoğunu çekici bulmuyor. Çünkü 21 yaşında bir kız, yetişkin bir bireydir. Evlilik için uygundur. Lakin 21 yaşında erkeklerin çoğu henüz askere bile gitmemiş, çoğu iş hayatına atılmamış erkeklerdir. Sorumluluk bilinci gelişmemiştir.
Ayrıca 20'li yaşların başındaki kızlar 20'li yaşların başındaki erkeklere göre mental olarak en az 4-5 yaş daha olgundur. Bu sebeple 20'li yaşların başında sevgili yapan ya da evlenen kızlar genellikle kendinden 5-10 yaş arası büyük erkekleri seçerler. Ama 25-30 yaş arası ve sonrasında evlilik yapan erkeklerin ve kadınların arasında böyle bir yaş farkına gerek kalmıyor. Çünkü ikisi de ruhsal olgunluk sürecini tamamladığı için birbirinin dengi oluyorlar.
Daha aşağısı sürdürülebilir olmuyor. Benim ablam evlendiğinde 24, enişte 25 yaşındaydı. Ablam eniştemi özellikle görsel olarak çok beğenip severek evlendi. Eniştem bir matematik öğretmeniydi. İçkisi, kumarı, sigarası, hovardalığı yoktu. Ama yine de 10 yıl evli kalabildiler sonra boşandılar. Çünkü eniştem mental açıdan ablamın yanında olgun durmuyordu.
Olgun erkekler genç kadın sever tezinin altı çok dolu değil bu bir yanılsama... Olgun erkekler sadece genç ya da sadece olgun kadınlardan değil yaşı kaç olursa olsun feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlardan hoşlanır ve onlarla evlilik düşünür.
Bu kriterlere uygun bir kadın 30 yaşından büyükse erkek ona OLGUN KADIN, GÜÇLÜ KADIN, YILLANMIŞ ŞARAP diyecektir. Aksi takdirde ALFA DUL, YAŞLI TEYZE, OMLET, POSA gibi iğrenç sıfatlar takacaktır.
Bu kriterlere uygun bir kadın 21 yaşındaysa erkek ona ÇITIR, TAZE DİLBER diyecektir. Aksi takdirde RED FLAG, ERGEN, KEZBAN gibi sıfatlar koyacaktır.
30 yaşında görsel maddi sosyal yönden yüksek değerli bir erkek 21 yaşında bir kıza yürüdüğü zaman kız ona OLGUN ERKEK gözüyle bakacaktır. 30 yaşında görsel, maddi, sosyal açıdan orta/düşük değerli bir erkek 21 yaşında bir erkek, kıza yürürse o kız ona YA Bİ DEFOL GİT AMCA diyecektir.
Sonuç olarak mesele aslında yaş değil karşımızdaki kişinin niyeti, niteliği ve duruşudur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence olgun erkeklerin gençleri sevmesinin birkaç nedeni var. Birincisi, gençlik genellikle enerji ve canlılık demek. Olgun erkekler, bu enerjiyle kendilerini daha genç ve dinamik hissedebilirler. İkincisi, bazıları için genç biriyle olmak, kendilerini daha çekici ve arzu edilir hissetmelerine yardımcı olabilir. Üçüncüsü ise, bazen yaş farkı nedeniyle karşılıklı öğrenme ve öğretme süreci oluyor; yani genç olan, tecrübelerden faydalanırken, olgun olan da yeniliklerden ve farklı bakış açılarından besleniyor. Ancak bu sadece genellemeler ve her ilişki kendi dinamiklerine göre şekillenir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılİlişkilerde olgun olsun, genç olsun, maddi durumu iyi olsun gibi kriterler olmaz. Sadece seversin. Onda da genç olgun olur yaşıtı olur o an ne denk gelirse. Özellikle genç kız isteyen erkekler çoğu genç daha ne istediğini bilmiyor genelde yönetmesi yönlendirmesi daha kolay olacağını düşündüğü için istiyor. Evli erkekle görüşen var genç kız karısından boşanıp benle evlenecek diye kendini avutuyor ama adamın niyeti farklı
10 Yorumla
1 yıl20 yaşındaki erkekle 30 yaşındaki erkek aynı değil biz kızlar genel olarak ergen erkek sevmiyoruz benim de genellikle yaşıtlarım çocuk gibi geliyor erkekler geç olgunlaşır 30 yaşın olgunluğu farklıdır kişiliği oturmaya başlar erkeğin daha düzgün sever, bakış açısı farklıdır, hal ve hareketleri çocuksu olmaz o yüzden çekici geliyordur
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun nedenine dair pek çok fikir var tabii ki 😄 Olgun erkekler genelde deneyim sahibi oldukları için gençlerin enerjisini ve tazeliğini çekici bulabiliyorlar. Sana da 30’lu yaşlar çekici gelmeye başladıysa, olgunluğun, deneyimin ve belki de güvenin cazibesine kapılmış olabilirsin. Hem ilişkilerde de bu dengeler gayet normal 😊✨
Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💭04 Yorumla- 1 yıl
Neden sildin yorumumu. Beni taniyormusun
- 1 yıl
Yapay zeka o.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılErgenliklerle uğraşasın gelmemiştir, daha çok sahiplenilmek sevilmek istiyorsundue doğal bunlar
13 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru
- 1 yıl
O yüzden kimsenin dediğine bakma neyse seni mutlu eden peşinden git
- 1 yıl
Köpek mi bunlar sahiplenelim?
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBizde olgun seviyoruz şimdi dürüst olalım kzkzkzk
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü sapıklar neden olacak.
00 Yorumla
1 yılOlgun kadınların çoğu da genç erkeklerin diriliğinden, enerjisinden ve canlılığından etkileniyor. Bu bir tercih sebebi. Her insanın zevki farklıdır. Kimsenin içini ve isteğini bilemeyiz. Bir de genç kızlar daha eğlenceli ve hayatı ciddiye almayan tarafları var. Konuşurken eğlenirsin. Sürekli sıkıntı ve stres anlatmazlar çünkü stres ve sıkıntı yaşamazlar. Olgun bir erkekte çevresinde ki yaşıtlarının ciddiyetinden ve stresinden sıkıldığı için daha hayatı eğlenceli ve enerjik dolu genç kızlara yönelirler. Farklı olanı aramak gibi bir durum bu.
00 YorumlaBenim annemim bir lafi vardir insan 7 sinde neyse 70indede odur diye.
Onemli olan karakter. Bide 30larinda hala gencsin gayet guzel kadinlar var. Sadece 20lermi guzel. Hattaa ben disarda goruyorum pekte ortalamanin ustunde birilerini goremiyorum zaten, yaslari ne olursa olsun...
10 Yorumla
1 yılBen de kendimden küçük sevmiyorum. Birşeyleri aşmış, akıllı adam istiyorum karşımda.. çocuk değil gerçek bir adam.. asla tercih etmem küçük, büyük konusmayim da.. erkekler de bu tam tersi işliyor.. etrafına hava atmak için de küçük kisilerle birlikte oluyorlar, ama mutlu oluyorlar mi çoluk çocukla orası muamma😃😃
18 Yorumla- 1 yıl
Ben önce eğlenmeyi denerim. Eğlenmek de herkesle olmaz.. eglenebilecek erkek bulmak da zordur. Baktım zevkle eglenebiliyorum evlenmeye döner o elbet. Ben bile teklif edebilirim. Öyle manyak biriyim👌🏻😅
- 1 yıl
@Emre_2 tam olarak anlatmak istediğim bu🙈😃👌🏻
- 1 yıl
olabilir.
1- Erkekler yaşlandıkca yakışıklaşır, kadınlar ise yaşlandıkca güzelliğini azıcık kaybeder demişler.
2- Başlığın cevabı Erkekler gördüğüne Kadınlar duyduğuna. (Erkek için ne kadar güzel görünüyorsa o kadar çekici ve cazip dir. o aklından çıkmaz)10 Yorumla
1 yılZaten okuma kpss derken yaş 25 27 aslında normal yani 30 bir erkek için olgun değildir bir kadın için olgun olabilir. Bir erkek 30 undan sonra normal hayata döner eğer mutlu olmak istiyorsanız zaten 5 enfazla 10 yaş büyük biriyle evlenin aynı yasitlar mutlu olmasi çok zordur bir taraf hep eksik yaşar.
02 Yorumla- 1 yıl
@Ash112 Olgunluktan kasıt fiziksel değil mental olgunluk. Kadınlar, mental olarak 20'lerin başında olgunlaşıyor. O yaş grubu erkeklerin çoğu ergen. Erkekler ancak 30 yaşına geldiği zaman kadın erkek arasında mental olgunluk farkı kapanmış oluyor.
O yüzden 30'lu yaşlarda kadınlar yaptıkları evliliklerde çok fazla yaş farkı aramaz hatta kadının 1-2 yaş büyük olduğu evliliklere de rastlanır.
Yoksa fiziksel olarak hangi taraf daha bakımlı, sağlıklı yaşıyorsa o daha genç gözükür.
- Aşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı.
1 yılBunun nedeni kızların erkeklere göre zihinsel fiziksel kültürel açıdan daha olgun aklı başında olması bilinçli olması kendi yaşıtları kadınlar ya daha büyük olgun erkeklerden hoşlanıyor ya paralı kariyer sahibi ya da hiç bir beklentisi yok işini gücünü kazanmış kendi ayakları üzerinde duruyor evlenmek çoluk çocuk sorumlulluk umrunda değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Evet 20 li kızlar genelde 30 lu erkekleri tercih etmesi yaşıtım erkeklerin kafalarında evlilik fikri olmaması ve daha evlilik dusunmemelerinden kaynaklıdır. 30lu erkeklerde işini iyi yapması arzulu olması eline geçeni en iyi şekilde mutlu etmesinden kaynaklidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olgun erkekler sevilmek ister ve sevgisinin gödterilmesinden hoşlanır konuşurken dinlenmesini ister
Gençler ise sevgide kararlılık ararlar daha az gürültü daha az sorun ister onun yerine düşüneni (ileriyi göreni) arar
Bu yüzden evliliklerde yaş farkı büyük olursa (10 yaşa kadar) sevgi çok olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen şahsen genç partnere para harcarım rahatça , mutluluk kovalarım. Hem enerjisi ve tutkusu da fazla olur. Yaşıtım olanların zaten yeterince duygusal enkazları oluyor onları teselli edene kadar ömür geçer 😄 bi kere gelinen hayatta bence her şeyin iyisini ve keyiflisi yaşamak herkesin hakkı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendilerini genç hissediyorlar ve daha özgüvenli ondan. Daha bıcır bıcır daha enerjik diye biraz da olgun kadınlar daha seçici kolay beğenmez daha mantıksal düşünür. Erkek sözünü geçirmek için genç kadın ister biraz da
10 Yorumla
1 yılBende o yaşlarda 30'lu yaşlarda ki kadınlar çekici gelirdi. Sanırım bu onların özgüvenli tavırları ve tecrübesi yüzünden olabilir. şu an 33 yaşındayım ve tam tersi oldu. Daha genç kızlardan hoşlanıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaşındaki adam yaşlı değildir, gençtir fakat olgunlaşmaya başlamıştır. Erkekler genelde kadınlara göre geç olgunlaşır, daha mantıklı düşünmeye başlar ve kadınların ilgisini çeker.
02 Yorumla
Soran1 yılBen yaşlı demedim ki zaten olgun dedim
- 1 yıl
Erkeğin olgunu, kadının dolgunu makbuldür.
Bende benzer bir haldeyim 30-45 yaş arası erkekler pek çekici oluyor, özellikle erkeksi, sert bir görünümleri varsa birde
Ama bulamıyorum işte öyle birini, keşke bulabilsem tanıdıklara da soramıyorum, internetten bulsam mı acaba diye düşünüyorum😓
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılBilemem. Benim için sadık, anlayışlı, gıybet etmeyen ve beş vakit namaz kılan eş istiyorum ama bulamıyorum.
Genç olması olması önemli değil. Genç isteyenler nefsini tatmin etmek için istiyorlar.00 Yorumla Kadınlar erken ergenliğe girer. Bu yüzden aynı yaştakiler aynı seviyede durmazlar. Mesela ben 29 um ama 29 yaşımdaki bir kız bende abla gibi durur ama 25 bana eşit durur gibi
04 Yorumla- 1 yıl
Evet yaa
- 1 yıl
Ama benim abim 24 yaşında başka bi 24 yaşında erkeği görüyorum abime kıyasla daha olgun bence insanın kendini geliştirmesi ve olgunluğa erişmesi kendi ile ilgili bizim çekirdek ailede en olgun benim bazı şeylere karşı çıktığım için sevilmiyo gibi duruyor ama bu tabuyu yıkıp kendime zaman ayırıcam herrr zamannnnn
- 1 yıl
@pıtırcıkselin şimdi şöyle söyleyebilirim. Olgunluk kişi ile alakalıdır. Yaşadıkları veya yaşadıklarını yorumlama şekli önemli. Ben daha 17 yaşındayken 30 derlerdi bana 😂 yani yeterince olgunum. Ama demek istediğim mesela 24 yaşındaki abiniz 24 yaşındaki bir bayanla yan yana geldiğinde görüntü olarak kadın büyük gözükür. Bunun sebebi etken ergenlik dönemi. Ama diğer türlü olgunluk dersek olgun insan çok az var
- 1 yıl
@pıtırcıkselin mesela geçen konuştuk birisiyle. 28 yaşındaymış adam. Kız dedi ki ona bakıyorum çocuk size bakıyorum çok olgunsunuz. Bu işte hayatla alakalı kişi işe alakalı gördükleriyle veya kendini yetiştirme tarzıyla alakalı. Ben dünyevi şeyleri önemsemiyorum. Manevi olan herşeye değer veririm. Yani değer verdiğimiz şeylerle de alakalı. Ama dış görünüş de genelde kadınlar erkeklere nazaran büyük gösterirler. Mesela bana 26 derler. Ama bazı kadınlar da ufak gösteri. Ablam 32 yaşında ama gören 24-25 der 😂 çünkü ; bakım farkı. .
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ego biraz,
Yaşıtlarından görememişse,
Hep taze çıtır kalsın hevesi, özellikle ilerki yıllarda
v. b.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben mesela olgun kadınlara bayılıyorum hayattaki en güzel şey etine butuna dolgun beyaz ve temiz bir kadındır 😋😋😋😘🥰
00 Yorumla
1 yılSoru başkığıyla soru detayı kafa yakıyor 🤣
Tecrübesiz kızlar daha çekici geliyor sanırım.
Gerçi bu devirde tecrübesiz kız da yok..00 YorumlaTripsiz, sevgi saygıyı bilen. Davranis sorunlari olmayan.
Bir seyleri yasamis ve tecrübesini guvenini gordukleri icin saniyorum.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden bilmiyorum ama daha 10 dk önce bir arkadaşımla konuştum. 20 21 yas grubu aşırı dikkatimi çekmeye başladı.
00 Yorumla
1 yılÇünkü artık kadın olmuşsun ve kendinentam bir erkek istiyorsun, tam olgun bir erkek 35-45 yaş arasındadır. Damızlık boğa gibidir.
00 Yorumla
1 yılGenç kızlar neden olgun seviyor olacakmış soru sanki
02 Yorumla
Soran1 yılBen böyle sormak istedim
- 1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 23-24 yaşlarında biriyle tanışmak artık zorlaşıyor ya. Nasıl olgun seviyorsunuz anlamıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSoru başlığı ile sorunun detayı birbirine zıt ve yorum yapanlarında çoğu 20’li yaştaki kızları seven 30’lu yaşlardaki erkekleri sapık ilan etmiş kimse sorudaki zıtlığı fark etmemiş
10 Yorumla
1 yılHepsi evli çıkıyor ay napcan 30u gencecik kızsın daha evli barklı yolu mu gözlicen 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılGenç daha iyi 🤨 yaşı genç kafası olgun olursa çok iyi olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevmiyor bence bir enayi buldum hadi bununla eğleneyim diyor bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılOlgun erkekler gençlerle takılmayı seviyor ciddi ilişki düşüneni çok azdır muhtemelen
10 Yorumla Erkekler çıtır sever gayet normal. Güzelsem tadına bakarlar
00 Yorumla
1 yılHep tersi olur genelde. Gençken olgun, olgunken çıtır.. dhsjsjs
00 Yorumla
1 yılgenç kızlar daha hayat dolu ve daha itaatkarlar..
00 Yorumla
1 yılAynen nedense bana da 20 likler değil de 30 luklar daha çekici gelmeye başladı.
00 Yorumla
1 yılSapıklık başka bir şey değil böyle böyle istismar arttı
03 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var sapıklık la zevk meselesi bu...
- 1 yıl
Hihi tabi
- 1 yıl
Ne yani haksızmiyim?
1 yılAkli oturuyor. Zaten bence mantıklı olan dediğin gibi
00 Yorumla
1 yılÇekici olmasindan ziyade ergen gibi davranmamalari daha olgun aklı başında oluyo 😊
00 Yorumlagençlerin enerjisi tazeliği dikkatlerini çekiyordur
00 YorumlaOlgunlara gençler
Gençlere olgunlar çekici geliyor00 Yorumla
1 yılBir erkek gencte sever olgunda. 18_25_30_35 hepsi ilgimizi cekiyor hepsinin tadı ayri
04 Yorumla- 1 yıl
Tadı derken her kızın farklı bir güzelliği isvesi cilvesi var hepsi hoşumuza gidiyor.
- 1 yıl
Ayrıca küfür erken hoş değil.
- 1 yıl
Kişi kendinden bilir işi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılEnerji ile alakalı bir durum
Psikolojik olarak genç hissetmek ve o genç enerjiyi tekrar yaşamak00 Yorumla
1 yılİnsanoğlu böyledir genç enerjij olsun ister. Kadın da olgun, hayatı oturmuş yormayacak erkek ister
01 Yorumla
1 yılBebeğim çıtır olduğunuz için,, kovboy pozisyonunda kucakta iyi zıplatmak için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çıtır, seksi, dipdiri, cesur ve arzulu oldukları için
00 Yorumla9-10 yaş fark olabilir ve çoğu zaman düzgün ilişkilerde çıkabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılDoğru yoldasınız hanımefendi Olgun erkek tercih ederek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. Ya çitir diye aslında olgunlar. baska uğrastirmiyorlar seni
00 Yorumlabende 20yasındayım görüştüğüm kişiler 30lu yaşlarda oluyor kendi yaşıtlarım çocuk gibi geliyor anlaşamıyoruz olgun erkekler hem tecrübeli oluyor onlar tercih etme sebebi ise 20li yaşlardaki kadınların enerjik olması olabilir
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Burdan değil tabii
1 yılNe istediğini gerçekten bilen akıllı bir kadın vazgeçilmezdir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
1 yılsen de sorundaki merak ettiğinin tersisin bak :)
çünkü dengeliyorsunuz.
o yaş seninle denk düşünebiliyor.
olgun daha çekici gelir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir de bi çoğu evli boşanmış çıkmasa daha iyi olacak
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBen kafa dengimle konuşurum
23 yaş altı çok çocuksu geliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılBenden en fazla 5-6 yaş büyük de olabilir fakat kendisine bakan birisi olsun isterim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yeni nesillerde böyle bir fulya başladı demekki mutlular
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaşıtlarının sana katacağı çok fazla bir şey olmadığını biliyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Merhaba kesinlikle mantıklı bir düşünce olduğunu belirtmek istiyorum çünkü erkekler geç olgunlaşır o yüzden kararın doğru
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum 21 yaş çok çocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende cıtır seviyorum heyecanı tadı başka oluyor 🤪
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler