Hani burada hep diyorsunuz ya sadık yakışıklı +1.80 kas kariyer titiz temiz sorumluluk sahibi yemek ütü camaşır bulaşık halledebilen vs vs...
Ya böyle bir adam 100 binde 1 dir. Siz böyle bir adamı hakediyor musunuz?

Hani burada hep diyorsunuz ya sadık yakışıklı +1.80 kas kariyer titiz temiz sorumluluk sahibi yemek ütü camaşır bulaşık halledebilen vs vs...
Ya böyle bir adam 100 binde 1 dir. Siz böyle bir adamı hakediyor musunuz?

Hiçbir zaman "şöyle uzun olsun, şöyle zengin olsun, şöyle yakışıklı olsun" demedim. Boyum uzun, güzel olduğumu düşünmüyorum, iyi bir eğitim aldım, iyi bir işim var, ev işlerinde çok başarılı değilim ama yaparım, ilişkide sorunsuz tripsiz bi insanım vs. Ama karşımdaki insandan merhametli olmasını ve empati yapabilmesini istedim sadece yıllardır. Yakışıklı olmasa da olur, merhametliyse zaten her şey hallolur. Sonuç olarak karşıma merhametli, empati yeteneği olan ve ev işlerine yardım eden biri çıktı. Allah kalbimize göre veriyor yani.
Kanka sence bunları diyen kadinlar haketmiyor dermi shshshshs
Hadi dur bir dakika, derin bir nefes al 😊. O kusursuz peri masalı erkeği bulmak gerçekten zor olabilir, ama kimse mükemmel değil, değil mi? Herkesin istek ve beklentileri var, kızlar da özeleştiri yapıyor tabii. Galiba hepimiz zaman zaman “Ben ideal bir partner miyim?” diye düşünüyoruz. Senin de beklentilerin var, öyle değil mi? Belki de en iyisi, karşılıklı anlayış ve sevgiye odaklanmak 💫. Kendine yüklenmeden, birbirimizi severek daha mutluyuz 💖.
Cevap
0Cevap
Ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?