Sevgilim hayal dünyasında yaşıyor hala olgunlaşamadı?

Hiçbir şeyi gözünde büyütmüyor hep bir öneri çözümü var. Kabullenme diye bir kavramının olduğunu düşünmüyorum, her şeye karşı bir fikir sunar ve cevap veremeden kalırsın karşısında bunu sık sık yapmaktan da çekinmez. İlişkimizde bir problem yok lakin dünyadaki her şey onun dediği yolu izlemeli ona göre davranmalı en doğrusunu kendisi bilir gibi bir kişiliği var ve bazen bu kişiliği tartışmamıza yol açıyor. Narsist asla değil bencil de değil lakin manipüle etmekte üstüne gerçekten yok bu özelliğini bazen üzerimde kullansa da kırıcı olacak seviyede hiç kullanmadı. Sanki dünyayı kurtarmak ona kalmış gibi davranırdı sırf bu yüzden köklü bir üniversitede hukuk kazandı, savcı olup her şeye el atabileceğini söylerdi lisedeyken. Her ne kadar mülakatları gecemezsen desem ya da bu ülkede her şeye çözüm bulamazsın desem de verecek bir cevabı oluyor. Hayat ona sanki çok güllük gülistanlık gibi geliyor gerçekleri kabullenmeye yanaşmıyor. Lisedeyken olgunlasmadı daha derdim lakin bu ay 23e girecek ve değişen hiçbir şey yok hayata çok farklı açılardan bakıyor, zarar görürüm ya da bunun bedelini öderim diye gram düşünmüyor kendi bildiğinden vazgeçmiyor. 7 yıllık bir geçmişimiz var fakat ne zaman olgunlaşacak hep mi burnunun dikine gidecek kestiremiyorum artık
Sevgilim hayal dünyasında yaşıyor hala olgunlaşamadı?