Yada bir erkegi bir kıza nasıl aşık ede biliriz ?
Kızı erkeğe erkeği kıza bağlama
Yada bir erkegi bir kıza nasıl aşık ede biliriz ?
kadınlar elde ettiklerinin,erkekler elde edemediklerinin peşinden gider. bir erkek kızı kendine bağlayacaksa kadına * o benim avucumun içinde ne dersem yapar,ben ne dersem o vb.* şeyler söyletebilmeli. sahip olmak çok hoşumuza gider. sevgilimiz sadece bizim olsun isteriz. mesela sevgilim benim için annesi ve kızkardeşi hariç tüm kızlardan vazgeçmelidir.ne desem evet demeli. zaten önemli olan o evet sözünü duymak olduğu için ben ağır bişeye evet dediğinde geri vazgeçiyorum :) .
eğer kız kendine bağlayacaksa da erkeğe * çok korkuyorum ya her an beni bırakabilir. umurunda değilim.en ufak şeyde bırakacak diye korkuyorum..* gibi şeyler söyletebilmeli. kız erkeğin başını kişiliğiyle döndürebilmeli aynı zamanda. sınırlar koymalı mesela ve erkeğin eli ayağına dolaşmalı onun yanında. kız çok seviyosa bile sevmiyo gibi davranmalı. yoksa tamamen kaybeder..
ah siz gençler :D çok şey öğreneceksiniz çook ;)
ozaman söyle sorayım ben onunla ılk basta samımı arkadastım sonra ben buna asıkmı oldum desem sewdımmı desem hangı duygu bılmıyorum onunla arkadasken kız arkadasım kız cewrem coktu sonra bız sewgılı olduk 4 sene boyunca hersey cok guzeldı oda erkeklerle bende kızlarla takılmıoduk muhattap olmuoduk nolduysa yuzuk taktıktan sonra arayada baska bır kız gırerek ıfıra atarak ayırdı bızı
2 senedir ayrıyız taakı ben bu sene ona dogum gunu sprızı yapana kadar yaptıktan sonra tekrar konusmaya gorusmeye bulusmaya basladık sewgılısı olmasına ragmen ben haladaha aynı sekılde kızlarla fazla takılmıyorum ama kafamı karıstıran cok olay var uzun ladın kısası ben bu kızı kendıme tekrar nasıl asık eddıre bılırım ? hareketlerı haladaha sewıo we kıskanıo gıbı ama sorarsan hayır sewmıorum ne alaka ben baskasını sewıom dıo ne yaparsam tekrar asık olur bana ?
ne yapsan tekrar aşık olur onu bilmiyorum işte :( ama sen ilgilenmekten vazgeçme. çok da bunaltmadan yap bunu. sevdiği biri varken seninle görüşüyosa ona çok da sadık değil demektir zaten. demekki ona karşı ciddi duygular beslemiyo yoksa o duyarda araları bozulur diye uzak dururdu senden
duyrulmaması ıcın gızlı konusuyoruz gorusuyoruz herkes dıo bunu ilgini azaltma ilgilenmekten waz gecme baska tawsıyeler yokmu acaba ? :( 2 senedir ayrıyız arkadasca takılıoz bu böle nekadar daha sürecek ? sonu yokmu bu isin ?
buluşabiliyosanız onu karşına al ve şunları ciddi bir dille söyle; seni ben çok seviyorum. hep de sevdim.. sana bu gün son bir kez sorucam. tekrar bir araya gelebilecek miyiz. eğer artık bir geleceğimiz olmayacaksa artık seni rahatsız etmicem. ama eğer varsa beklicem. seni sevmekte yorulmadım bıkmadım ama artık bu kadar mutsuz olmayı haketmiyorum. zaman istersen veririm ama artık ben ne için beklediğimi bilmek istiyorum...
bılmıorum murat gercekten bılmıyorum dıo kapatıo konuyu :D
bilmiorum diyosa ağzının üzerine terlikler vur :D :D :D
zorla. cevap vermek zorunda kalsın. buluşursanız yüzüne söylersen daha iyi olur tabi
sabredıom zaten :D ama ensonunda ondan oncekı kızlara dawrandıgım tarzda dawranacagım cok zorluo yanı :D tokat manyagı yapacam onu ıstıo heralde :D anlamıom zaten bu kız mılletını kımı kaba olunmasını ıstıo kımı romantık kıbar bı denk getiremıoz yahu :D
öyle valla :D
ben mesela benim için bitsin istiyorum :D bi kere bağırsa oturur ağlarım sonra ne varsa kafasına geçiririm :D sözümü dinlemesini seviyorum ya. ne biliyim böyle o avucumun içinde olunca mutlu oluyorum.
ıyı guzel dıosunda neden sadece senın dedıgın yanı kızların dedıgı olmak zorunda lafa sıra gelınce esıtlık war denılıo madem esıtlık war hem erkegın hem kızın dedıgı olmalı bencede ıkısıde bırbırının awcunda olmalı ;)
erkeklere tamam,evet gibişeyler söylenmez ;)
neden tamam ewet gıbı seyler soylenmesın sımdı erkek sewgılısıne faln yere gıtmıyorsun ıstemıyorum dedıgınde nedıcek ? en basıt soru bu yanı ?
onları söylemesine gerek kalmaz ki. ben zaten gitmemem gereken yere gitmiyorum. erkeklik gururu diye bişey var dimi
ama kız bunu bılmıo yanı sewgılısının yada erkek arkadasının kzıp kızmayacagını dusunemıyo ? yaaa
onun kızmaması için değil dikkatli olmam gerektiği için dikkat ediyorum ben
hmm
ya işte öyle..
daha çok inceldiği yerden kopar, koptuğu yerden BAĞLANIR
iyi güzel diyorsunda o baglanan yer en ufak tartısmadada acılır kopmaması ıcın ne yaparak baglaya bılırız yanı bı nevı asık ede bılırız ?
o tespihi kaldır önce, tespihin adabı yeri zamanı vardır, kurtlar vadisi sendromuna bağlı durmasın.
ortalama bir kızı,özel günleri hatırlayarak, arada küçük sürprizler yaparak ve onun için yapsanda kabul etmeyeceği ya da kızacağı şeyler yaparak bağlayabilirsin, mesela senin ilgi alanına girebilecek(fotodan tahmini) evinin karşına duvarına sprey boyayla SANA ÇİÇEK GETİRDİM ŞUNLARA NASIL KOKULACAĞINI ÖĞRET yaz...serserim desin..sadasdad
serseriligi sewmıyor ama ?
zaten ayrılma sebebımız soguma sebebı benım serserilik tarzımdı :D cok kawga eden bırıyım :D
bir biçim, bir başka güç
yanı ?
aşureden daha varyasyonel <3
: DD
kadınları anlamaktan geçer o da erkek için imkansız
ımkansız degıl aslında ama zor sımdı o kızı anlarsın ama obur kızı anlayamazsın :D
Cevap
1Cevap
Bağlama çalmayı denedin mi?
cok komıksın baglamayı calmasını bılsem sahneye cıkardım :D yanı benım demek ıstedıgım ne yaparsam kızı kendıme asık ede bılırım yada kız ne yaparak cocugu kendıne asık ede bılır ? anladınız ?
Akışına bırak ):
akısına bırakmakmı 2 senedir akısına bıraktım k.bkma ama onun yuzune kızlara guwenemıyorum :D
kelepçeyle bağlayabilirisn kendine
kelepceyle asık eddıre bılıosak hıc ugrasmayalım ozaman :D
artık soruyu guncelledım baglamayı anlayamadıgınız ıcın :D
Saten
Halat
Çorap
Deri
onlar ne ? :D
madde
maddemı ? napayım bulustugumda hapmı atayım ? :D
hotdog cisim, yaklaşılası bir cisim derken ? :D
Keyfım yok yazasım da yok
bu ışler keyiflemı oluyo tawsıye wermeler ? :D
ona bir şeyler yaptırarak.
mesela neler ?
kız hayal dünyası geniş bir kızmı,yoksa daha dünyaya yakın,çevresinin,hayatın farkında bir kız mı
anlayamadım demek istyedıklerini :D
kızla konuşurken daha çok nelerden bahsediyorsunuz.detaylı bir şekilde anlatmalısın
naptın ne eddın hep benden konusuyoruz anlıcagın :D
detaylı dedik:)aç biraz.
ya dedıgım gıbı napıon ne edıon nerdesın nasılsın ? bunlar yanı :D
sana yardımcı olamam üzgünüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar