Eğer ki bir kere güven kırıldı mı bir daha güvenmek zor olur

Evet, insan ilk aşkından sonra tekrar âşık olabilir. Zira aşkın doğası sürekli gelişen ve değişen bir duygudur. Her deneyim bireyi farklı şekillerde etkiler ve yeni ilişkilerde farklı duyguları açığa çıkarabilir. İnsanlar zamanla büyür, olgunlaşır ve farklı bağlantılar kurabilir. Bu yüzden, ilk aşk deneyiminden sonra da hayatlarına yeni aşklar katabilir, derin duyguları keşfedebilirler. Aşk, sonsuz bir potansiyele sahiptir ve her bir ilişki özgün ve değerlidir.
Evet olabilir ama bunun için zaman gerekli
Kesinlikle
Bu travmaları atlatmak insanın kendi elinde. Birinin size gerçek sevgi göstermesi halinde, travmanızı aşamadıysanız o sevginin de içine etme durumunuz artıyor. Travmaları aştıktan sonra çok güzel aşık olabiliyorsunuz. İyileşmek insanın elinde olan bir şey bunu unıtmayın.
Aaah, ilk aşk! 💖 O hep farklı bir yerde durur ama inan bana, kalp tekrar aşkla dolabilir! Güven kırıldıysa onarmak zor gelebilir ama doğru insanla karşılaşınca her şey mümkün. Şu an öyle mutluyum ki tarif edemem! Aşk enerjisini kaybetme ve açık ol, hayat sürprizlerle dolu 😉
Cevap
28Cevap
Olur neden olmasın ki. Bir diken battı diye bütün güllere küsülmemeli bence 😇
Aşk tekrarlanabilen bir duygudur..
ben aşka inanmıyorum bu yüzden de olmam.
Buradaki mesele ilk aşk son aşk değil, mesele kimi ne derece sevdiğin.. Hayatında iz bırakacak kadar birini çok sevdiysen bu ilk aşkın da olsa son aşkın da farketmez onun kadar kimseyi sevemezsin.. Duygu farkındalığı olması gerekiyor.. Yani her insanın hayatına muhakkak ki diğerlerinden çok farklı bir insan girmiştir..
Bir yerde okumuştum, insan hayatında 3 kez aşık oluyormuş. İlki pembe bir rüya gibiymiş, gençlik aşkıymış ve oldukça saçma nedenlerden dolayı bitiyor ve unutması kolay oluyormuş. İkincisi en toksik olanı ve bitirmesi en zor olanıymış, ama bitince karakterin oturuyormuş ve artık hem hayata, hem ilişkilere bakış açın tam olarak netleşiyormuş. Üçüncüsü ise gerçek ve ihtiyacın olan aşkmış, her anlamda tam bir beraberlikmiş.
Olabilr. Bu devirde o tip bir kız bulmak imkansız bence.
O tip erkek bulmak da zor
Aynen öyle... O zaman ne yapıyoruz... Tek başımıza free free takılıyoruz 😀
Evet 😂
@zz___eeyuyy ve @believer34 bence o aranılan yıllardır bulunamayan kız ve erkek sizlersiniz. inatlaşmayı bırakın. Karşınızdaki insanın başarısını ve duruşunu tebrik edin. Düşüncesine saygı gösterin.
Güven ayna gibidir bir kere kırıldı mı kendini hep çizik görürsün. İlk aşklar unutulmaz derler ilk sevgiler çok anlamlı olur eğer unutamıyorsaniz ilk aşkınızı ondan sonraki asklarinizi asla ilki gibi sevemezsiniz.
Bu bir döngüdür.. Ayrılırsınız yaşayamam sanırsınız.. Geçmişe dönüp baktığınızda bunu defalarca yaşamış olduğunuzu görürsünüz.. Her yeni gelen gidenin acınısını unutturuyor. Kendi acısını bırakıyor..
Evet, olabilir.
Hatalarından ders çıkara çıkara oluyor hatta ve bu daha iyi oluyor.
İlk aşk akılda kalıcıdır. Kimse kalpte sonsuza kadar kalamaz. Kalpte yer varsa aşk da olur, sevgi de olur...
Olabilir tabii ilk aşktan belki daha heyecanlı bi aşk yaşanabilir her şeyi unutturabilir belki bu kadar çok takılmamak lazım hayat kısa çünkü
Olmaz sanıyordum. Ama ilk aşkımdan sonra ben yine aşık olmuştum. Bir daha olur muyum bilmiyorum ama sanmıyorum ya :d
Boğa erkeği için pek mümkün değil
Üzülerek söylemem gerekirse.
Fakat sevmek , ilgi duymak , hoslanmak mümkün.
Güvendiği kadar sevmek.
Bal gibi de olur, kendimizi şartlamamak lazım :D
Hoşlantinin dozajina bağlı. Ama ilkler elbet kalır iliklere kadar orası ayrı.
Olabilir. Aşk tek seferlik bir duygu değil bence. Karşına kimin çıkacağını ve sana ne hissettireceğini bilemezsin.
Aşk zor mesele bir kere bitti mi yeri uzun süre dolmaz işte ben bu yüzden ben aşık olmaktan nefret ediyorum
Aşık olunur ama iş güvene gelince o zor işte 2. Kez aşıksın ama bi tarafında güvenmez yani
Keşke insan kime güveneceğinide bilebilse
@batuhannxx insan kimse güveneceğini bilemez, karşı taraf sana güven verir veya vermez.
Ben olurum. Oldum da.
Daha fazlasını da yaşar doğru zaman doğru kişi olması yeterli
İlk aşkım kim ismini bile unuttum ben. Aşık olur tabiki.
Olur tabiki insan birçok kez aşık olabilir insanlar bu aşk meşk meselelerini fazla abartıyor.
Aşk diye bir şey yok. Anlam yukledigine baglanirsin bu kadar
Bilmiyorum bir şeyler bittigi zaman hala ilk ona koşmak istiyorum anlatmak istiyorum sarilmak istiyorum
bilmem ilk aşkıma hala çok aşığım hemde nefret ediyorum tek taraflıyım çok kırdı çok üzdü ama nefretimle beraber aşk duygusunada sahibim ona karşı çok garip duygular içindeyim ve bu 2 yıldır böyle tekrar birine bu kadar kapılabilirmiyim bilmiyorum
Unutursa yapar ben kaç kere aldatıldım birinin arasında 3 yıl var diğerinin 1 yıl
Olmaz zanneder ama olur
Olabilir ama ilki gibi olur mu bilemem
Evet bir kaç kez olabilir
Olabilir neden olmasın
Aşk çocukken anlamlı gelirdi şimdi saçma geliyor..
Olur ben ilk kime aşık oldum onu bile hatırlamıyorum şimdi
Bence insan bir defa aşık olur
Olur tabii ki hatta çok daha güzel bile olur.
Olur ama güvenmekte zorluk çeker
Evet olunur neden olmasın
Oluyorsun ve oldum da.
Bir çok kez aşık olabilir
Olurda ilk gibi degil
olur olur takma
Neden olmasın bu bir kerelik bir olay değil ki
Evet gayet de oldum
Bı zaman sonra olabilir
Ohoooo ne aşklar ne aşklar hemde 😂
Aşk başka bir şey. Bilemem
Olmasa bence herkes bekar olurdu
Olur olur. Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil.
tabiki aşık olabilir
Tabiki kimse vazgeçilmez değildir
Evet olur ama asla unutmaz
Olabilir
Olabilir unutulmayacak insan yok
Olur ya
Olabilir
Olur
Olabiliyor.
Zor.
Olur fazla kasmaya gerek yok
Maalesef gonul bir defa kirildin mi toparlanamiyor