Twitterda bir kız eski sevgilisini stalklıyor ve kendine yapmadığı her şeyi çocuk yeni sevgilisine sevgilisine yapmış. :( üzücü bir stalk olmuş.

Twitterda bir kız eski sevgilisini stalklıyor ve kendine yapmadığı her şeyi çocuk yeni sevgilisine sevgilisine yapmış. :( üzücü bir stalk olmuş.

Tam tersi oldu. Sevilmediğimi düşünmedim onca imkansızlığa rağmen çok güzel sevildiğimi biliyorum. Eski sevgili tabii ki mazide kalmıştır falan filan. Umurumuzda da değil evet. Ama illaki duyuyoruz, görüyoruz bazı şeyleri. Şey düşündüren oldu “benimleyken daha farklıydı”
Benimkide o kadar yıla rağmen ailesiyle tanıştırmadı, 6 aylık ilişkisinde tanıştırdığını öğrendim. Bana yaşattıklarından sonra ahım mı tuttu nedir işleri bozuldu, ayrıldılar. Tekrar dönmeye çalıştı sonrasında ama geçti artık.
Doğru kişi tarafından sevilmemişsin sadece. Bazı insanlar hayatımıza girer ve bize nasıl sevilmemiz gerekiyor ve nasıl sevmemiz gerekiyor bunları öğretir, çıkar hayatından. Olaya drama eklemeyin bu kadar 😊
Elbette insan kendini kötü hissediyor ama bu hayatın bir gerçeği o zaman ona bakarsanız insanların eşi vefat ediyor boşanıp ayrılıyor ama hayatına tekrardan devam etmek zorunda kalıyor acı ama zaten olacak olsaydı benimle ayrılmış olmazdı.
Aman ya, gerçekten çok moral bozucu bir durum. 💔 Ama unutma, her şey seninle ya da onunla ilgili değil. İnsanlar zaman içinde değişir ve farklı ilişkilerde farklı rolleri benimserler. Ayrıca, belki seninle olan deneyimlerinden bir şeyler öğrenmiş olabilir. Kendi değerini başkasının davranışlarına göre ölçmek yerine, kendi içindeki o harika insanı keşfet. Kendini sev ve hayatına devam et. Sen bir tanesin! 😊✨
Cevap
16Cevap
Geçmişimde bıraktığım bir insanın yaklaşımı ya da düşünceleri umurumda olmaz..
Eski sevgilim yok. olsa da takmam zaten
Eski sevgililerimi stalklama gibi bir huyum olsaydı üzülebilirdim ben de belki. Ama inan, hiç stalklamadım.
Stalklayacak olsam bir tanesini stalklardım en fazla. O da hani karakteri değişti mi acaba diye.
Biraz peynirsel ruhu vardı da. 😅 Her gördüğü sakallıya koşup, sonrasında takılıp ayrılırdı.
Güzel güzel okuyordum peynirseli görünce bi gülme geldi
😂😂😂
Şöyle bişey itiraf etmek istiyorum. Sevgilimle bu siteden tanışmıştım. Farklı illerde yaşıyorduk. İlişki boyunca güzel analarımız oldu ama onu çok yıprattığım günler de oldu bayağı. Çok üzdüm çok kırdım onu. O bir süre sonra ayrılma kararı aldı yıllarca devam eden iliskimiz bitti tabi. Şimdi 1,5 aydır hayatimda biri var. Onu mesela kırmamak için çabalıyorum mutlu etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar. Ama benim bütün kahrimi bütün sorunumu eski sevgilim çekmişti oysa. Allah görüyor Allah beni affetsjn. Keşke şu an ki aklım o zamanlar olsaydı. Belki onunla evlenmiştik bile.
Bence de çabalamaya gerek yok bir erkek kim için değer veriyorsa fotograf paylaşır veya birşeyler yapar. Ama seviyor foto paylaşmıyor değersizlik hissettirir bu kendisiyle alakalı bir durum çocuk zorla bir şey yapamaz kendi kararları. Bunu kabullenmeli..
Ne demişler "Sana duvarlar ören, başkalarına lunaparklar yaparmış"çok inandığım bir şey. Kıymet bilen insanlara denk gelmeli..
Aaa ne güzel sözmüş
Eski sevgilim, şov yapan biri olduğu için ve bunu çok iyi bildiğim için hiç öyle hissetmiyorum. Yani yalancı birine inanmak için aptal olmak lazım.
Lanetli miyim neyim benden sonra hiç bir eski sevgilimin yeni ilişkisini görmedim duymadım benden sonra aşka mı küstüler ne Hajajsjsjsjdjdkfkfkflglglgl
Ayni is yerinde benden sonra baskasiyla ciktiginda benzer seyleri yasadim ama ben uzulmedim 😅Neredeyse cocuga tesekkur edecektim beni kurtardigi icin vallahi 😀
herkesin yeri ve hayat şartları, zaman şartları aynı değil.
eski eskide kalmış, benden sonrası beni ilgilendirmez derim. ki bence böyle bakılmalı zaten
Maalesef, kendimi henüz sevilmiş hissedemedim. Ama paylaşım gerçekten kötü olmuş. Maalesef ki çok doğru bir tespitte yapmış
Yok eski flörtümü o obezin yanına görünce ne kadar ikiyüzlü olduğunu gördüm çünkü banada öyle bakardı demek ki tüm kızlara karşı öyleymiş.
Beni aldattığı kızla olmuştu, iki slak birbirini buldu derken o kızı da aldatmış slak😄 zaten ne mal olduğu ortada ki dünyanın en iyisi bile olsa sevgi bitince parmak oynamıyormus bırak üzülmeyi düşünmeyi
Hayır hissetmedim, yanımda olmayan herkes etkisiz hâle geliyor, görmüyorum bakmıyorum duymuyorum , sadece önüme odaklanıyorum..
Evet var böyleleride. Sana yapmaz asıl yapılması gerekeni gider iki günlük tanıdığı kıza yapar. Karakter meselesi işte. Üzücü bir durum..
Bir iki kere stalklamışlığım var başkaları için yaptıklarını görünce üzülmek yerine ondan tiksindim. Yani midemi bulandırdı
Eski sevgilimin yeni sevgilisi ile olan ilişkisini merak etmem
Takip etmiyorum exlerimi. Sen de etme. Genelde köpek gibi geri gelip yalvarıyorlar, amaa istemiyorum
Eski eskide kalmıştır. Bitmiş bir şey için kendimi üzemem ki sebep ne olursa olsun
Üzücü :( takip etmeyin eskileri engelleyip geçin kızlar
eski sevgilimin yeni sevgilisi olmadigi icin hissetmedim
Ahahah hak etmedigimi vermeyeni yollarim kime ne vermiş umrumda olmaz balım karma isler
kesinlikle öyle yapmak isteyen yapar, kıza ve giden zamana yazık olmuş sadece
Evet üzücü olmuş baya bu geçmişte buna benzer bişey yaşamıştım
Size layık görmezler beş para etmezlere de gümüş tepsi de sunarlar işte…
Selam,
Evet.. Sevgiyi kiskaniyor insan.. Beni niye sevmedi diyor, gururu kırılıyor uzuluyor..
Evet bazen böyke oluyor ve iyi koyuyordur ya
hıc sevgilim olmadı ama arkadaşca flörtken , galiba kıskançlıgim tutmuştur
Eski Sevgilim beni ilgilendirmez ne yaparsa yapsın
Gerçekten üzücü bir durum
Kıskanma
Seni si kmemiş onu s ikmiş
Or uspumu
Eski sevgilim olmadı bilmiyorum
Hissetmem de böğrüme bi öküz oturur sanki
Eskiyse, eski de kalmıştır. Pek de kafama takmam.
Ağlayarak okuduğum bi soru
Kendisinden hiç haberim yok ki zaten banane
Günaydın bunu bilmiyor muydu
Olmaz öyle ya bu ne böyle
Eski sevgili benim içim bitmiştir
maalesef evet
Onun hiç yeni sevgilisi olmadı ki eşi oldu
Çok üzücü 😓
Hissettim..
görmem duymam bilmem
eski eskide kalır stalk yapmam
Aynen öyle kırıcı