AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Akıl yaşta değil baştadır. 18 var; ON ⚡EKİZ var.
Anne oğul olursun olum 18 ne
Kız 21 yaşında yaş farkı az
Ablası olursn
Bu olmaz ya kızlar genelde kendinden küçük erkek istemez
Sen ciddi olamazsın ki
Sebep
Daha 18 sin
30 yaşında olanları görüyoruz kendinden Küçük kızları kandırıyorlar biseyler yasiyolar köprüyü geçince de tekmeyi basiyolar yetmiyo şiddet yapan var sonra da gelip ağlamayacaklar o zaman olgun istiyolar sa sonuçlarına katlansinlar
İlerde sen de öyle olursan
Nasıl başlarsan öyle gidersin...
Ama cidden çok küçüksün evlilik büyük sorumluluk
Yoo fikrin değişebilir daha tan karakteriniz oturmadı zamanla insan değişiyor 30 yaşına gelince çıtır istiyom dersin
Ben her zaman aynıydim
Abim var o da benim gibi o da küçüklükten aynı
Hala küçüksün kardeşim☺
Geçmişyeki genç erkeklerde öyle diyordu şimdi çıtırcı oldular
Geçmişteki
Abim 30 yaşında öyle değil
Karakterinden emin misin
Hayır kullanıp atarım
Olgunluğuna bağlı
Daha 24 yasinda dusunemiyorum 18 yas da neymis
Yaşla alakası yok ama sen bilirsin
düşünülmwe<z
Daha olgunlaşmamıştır muhtmelen hayırrr
Olgunlasmanin yaşla alakası yok
Ne ciddisi lan büyüyecek daha
Ayn buyuyenleri görüyoz kadına şiddet tecavüz
18 yaşındaki erkeğin beyni 13 yaşındadır daha.
Genelleme yapamazsın ona bakarsak 30 yaşında olup ta 10 yaşında çocuk zekası olanda var dediklerin saçma
Sen MTI de teorik fiziyenmisin
Doktorum
Erkekler kadınlara nazaran geç gelişim gösterir. Hem fiziksel hem zihinsel hem sosyal hem de duygusal olarak
Doktorsan neden gizliden konusuyorsun 😂
Doktorluk hakkinda bi bok bildigin yok doktorlar ahlakli adamlardir
Tibbi sekreter flnmisin
Senin gibi insanlar yüzünden. Hakaret edince kendilerini bir şey sanıyolar çünkü. Bu davranışınla ahlaktan da bahsedecek en son kişi sensin, benim herhangi bir ahlaksızlığım yok.
Ben sana hakaret etmedim
"Doktorluk hakkinda bi bok bildigin yok doktorlar ahlakli adamlardir"
Ama sen erkeklerin beyni 13 yaş diyerek akılsız ithamında bulundun senin yaptığın ahlaksızca bir genelleme
Zaten özgüvensiz bir siliksin gizli kullanici olarak söylemenden belli
Bok argo kelime hakaret degil
13 yaşındaki birisi akılsız değildir. 13 yaşındaki bi çocuğun aklına sahiptir dedim ben. Yani çocuktur daha, aynı yaştaki bir kadın kadar gelişememiştir. Çocukluk senin için akılsızlık mı demek oluyor? Bunu akılsız olarak algılıyorsan, alınganlık yapıyorsan, asıl akılsızlık budur.
Kadinlarin erkeklerden daha çabuk yaşlanmasi ve yerçekimine mağlup olması erkekleri akilsiz yapmaz
Benim gizli kullanıcı olmama laf eden kişinin de sanki profil fotoğrafında kendisi var, kullanıcı adı kendi adı soyadı... Sen de en az benim kadar gizlisin şu anda.
Bir cok kiz 13-17 yasinda yasiti erkekler yerine 10 yas büyük erkekleri tercih ediyor ve adam kendini tatmin ettikten sonra tekmeyi koyuyor kıza sonra kizlarda kötü erkeklerle ciktigindan bütün erkekleri ayni zannedip tüm bir cinsiyete kin kusuyor
Bunu akılsızlık olarak algılayan tek kişi sensin. Kadınları sadece bir obje olarak gören iğrenç kafa yapısında olan kişi de sensin. Belli ki hala ergenliğini atlatamamışsın, yazık. Ah bak bu da haklı olduğumu gösteriyor canikom
Sanki bütün erkekleri denemis gibi
Kadinlari obje olarak gordum demedim canım
Kadinlar aptal canım keko seven yaratijlar
Beyinsiz feminist
Onlyfanscilar kadin degilmi
Sjz ztn kendinizi objelestiriyirsunuz
Daha 18 yaşındasın, çocuksun. Öğrenirsin zamanla. Cevap veremediğin için konuyu saptırmaya çalışmanı anlıyorum. Lütfen birazcık kendini geliştir, belki seneye 14 yaşında olursun
Kezban
Hala hakaret etmeye devam ediyorsun çünkü saygılı bir şekilde kavga etmeyi dahi bilmiyosun, beynin gelişmemiş deyince ben mi suçlu oluyorum?
Her mesajımda haklılığımı kanıtlaman çok tatlı.
Bana iğrenc kafa yapiki derken iyi idi
Kadinlarin sadece fiziki olarak erken olgunlasiiyor
Keko erkeklerle çikiyorlar sonra ayriliyorlar ikiye 😂ve acimiyorum suclu benmiyim
Umarım bir gün kadınlar hakkında yeterince bilgi sahibi olabilirsin.
Cikmasin o adamla
Kuyruk acin var erkeklerden belli
Bazi hemcinslerim seni çok incitmiş kendini çabuk demode etmissin
Daha ahlaklı olabileceğini sanmam ama.
Eskitmissin
Kendini
Seni çok erken eskitmisler 13 yasinda iken ondan bu kuyruk sizlamasi herhalde
Canım benim ya kıyamam, ailenden öyle gördüysen tabii herkesi annen gibi sanman çok normal. Birazcık büyüyünce tüm kadınların annen gibi bi hayat sürmediğini anlayacaksın.
Annesiz
Hayır annem sen gibi değil Allaha şükür
Senin anan yok herhalde anancılık yapıyorsun hemen
Anneni zamaninda baban çok pazarlamiş
O yüzden anneleri annene benzemeyen insanlara ağzinin salyasi ile saldirion herhalde
Pis erkek düşmanı feminazi
Benim gizlim saklım yok
Gizliden çık çok temizsen
Özgüvensiz obje
Kadınlar olgun oldukları için mi belalı tiplerle sevgili olup sonra şiddet görünce adalet istiyorum diyolar:dd
Doktor olduğunu idda ediyosun ama böyle boş beleş bi site de takılacak kadar da vaktin var tuhaf açıkçası ne diyeyim
her şey doktor olmakla olmuyor maalesef en ufak psikoloji ile alakalı bi bilgi sahibi olsan böyle yorum yapmazdın bunun yaşla alakası yok kendini geliştirip hayatı öğrenmekle alakası var hayatı öğrenmek bilgi edinmek falan filan yaşla alakasız şeyler adam 30 yaşına gelmiş bu yaşına kadar zengin aile de büyümüş veyahut fakir aile de büyümesine rağmen kendini darı ambarinda sanıp orada burada egoluk taslıyor sıfır vicdan merhamet psikoloji nedir bilmez ekonomiden anlamaz sürü psikolojisine kapılır şimdi bana söyler misin bu 30 yaşındaki adamın hayatla ne tecrübesi var? Tecrübe dediğin bel altı sanırım 30 yaşındaki adamlar genelde cinsellik için sevgili oluyo sonra da tekmeyi basıyor kendinden küçüklere... ben 18 yaşında olmama rağmen hayatı çok iyi bi şekilde öğrendim merak etme hava atmiyorum ya da ego kasmak için demiyorum yasitlarimdan ve benden büyük çoğu kişiden daha olgun bi yapıya sahip olduğumu düşünüyorum hatta senden bile çok konuşmussun ama boş konusmussun
🙏🙏
Katiliyorum
ondan küçüksem no
Düşünülmez
Düşünülmez bence
Seviyorsam düşünürüm
Hayır
Kendi bilir.
Hayır
pek sanmiyorum ama
Çocukça ilişki olur
Maalesef
Olabilir... Bilemedimmm
ben düşünmem ok bitti
Yok düşünmem
Zorrr
Asla olmaz
Hayir düşünmezdim
O daha çocuk be
Düşünülür
Düşünülmez.
Saçmalama
Dusunulmez.
Ahhshjdjd çocuk
sen de altı üstü 2 yaş büyüksün 😅
18 ve 20 arasında fark var amaa olgunluk olarak
olsun jsbss
Hayır ergendir net
Dusunulur tabii
Hayır
Düşünülmez
Hayır
Onlar daha çocuk ya.
Düşünülmez
Neden olmasın çevremde yapan var
düşülmez tabiki
İleriye dönük belki
Dusunulmez
düşünülebilir
Seviyorsam evet
Evet neden olmasın ki
Bilmiyorlar hiçbir şeyi. 18 yaşındayız diye küçümseniyoruz hep..
Çocuk büyütemem
Hayır düşünmem
Neden
Yaşın küçük
çocuk o
Ne bilim
Düşünülür
Gerçekten öyle 30 yaşında olup da empati kuramayan beyin yoksunu aciz insanlar gördüm bi erkek adamsa küçüklüğünden beri adam olur
En az 26 olmali..
Hayır
Düşünülebilir
Yani olmaz bence
Tabiki hayır
Düşünülmez
Hayır tabiki
Taby
Düşünülmez
Bunu diyende 18 yaşında velet
Ömerin psikolojik sıkıntısı var herhalde 😅 Kız zaten düşünülmez demiş. Ne yediriyolar ne içiriyolar size anlamadım gitti.